FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2015, 20:10

Mesanovic je sasvim ok igrac za poziciju Mujica, ali je sigurno da on nije ta top spica sto dolazi...Mesanovic, Mujic, Krpic i jedan vrhunski golgeter- sasvim ok i podnosljivo

uglavnom bit cemo osjetno bolji nego ove godine (bar na papiru), a ovo sto smo sad pruzali budi optimizam..naredne godine sigurno jaci za najmanje 4-5 provjerenih igraca imamo jos vise razloga da se nadamo..

osim Skahica ostalo su sve nagadjanja

sto se tice nagadjanja oko toga ko ce nas napustiti kao i pojacanja, potpuno vjerujem u procjenu Husrefa sta god on odlucio.. samo me zanima "slucaj Kiso", da vidim kako ce se to zavrsiti iz jednog drugog razloga
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 31 maj 2015, 20:58

TzBulevar87 je napisao/la:Za tvoju informaciju Azmir vise ne trazi nijednog igraca preko menadzera; sada svi u svijetu fudbala u drzavi i regiji vrlo dobro znaju ko je Azmir, i koliko je ozbiljan sto se tice kesa, plata na vrijeme, premija i isplacivanja svega ostalog. Dovoljno je samo da dodje do broja odredjenog igraca ili kontakt osobe (a takvih trenutno ima dvojicu-trojicu samo u Tz) i to je zavrsena stvar. ;)

Sent from my LG-D405 using Tapatalk
100 % tacno,nema odakle se ne nude igraci iz regije...menageri samo zovu i nude svoje igrace.Mislim da seljance husaric,sto je trpo svoje igrace trpo je.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2015, 21:24

:mrgreen: pa Skahic dolazi, njegov igrac...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 maj 2015, 21:35

Kakav ba Mesanovic,non stop se nesto vrtimo u krug,daj nam igrace koji su prije igrali za nas,a koji su svojom kvalitetom nas gurnuli u nizi rang i pobjegli kao najvece kukavice..

Ne moze da se probije u raspalom Osijeku i sad mi u Slobodi trebamo da ga dignemo i kad ce se njemu ocepit,to samo dragi Bog zna !

:nene:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 maj 2015, 21:49

puno se pravite pametni, garant biste vi ostali u ekipi koja je ispala, a možete igrat' u PL, pogotovo ako ste u to vrijeme obećavali kao Mešanović ;) jašta, bolje igrat' cvajtu sa raspalom Slobodom, nego PL sa Čelikom

živjela logika!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 31 maj 2015, 22:01

ultrasstyle_tz je napisao/la::mrgreen: pa Skahic dolazi, njegov igrac...
:urnebes: :urnebes: mislio sam na kloceve da nam uvaljuje...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 31 maj 2015, 22:04

Kad je Azmir Zebu spopao na pola puta i u po nicega ga doveo, sad Uprave Zelje, Borca, Veleza gledaju 5 puta lijevo-desno kad prelaze cestu sa igracima. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2015, 23:34

Halalite sto upadam na temu.
Mislim da bi nasa i vasa transfer politika trebala biti prvenstveno, kvalitetni igraci iz PLBIH. Ima dobrih igraca, a samim tim slabis protivnike ;)
Hebibovic, Tomic, Subic, Ordagic, Simeunovic... bili bi pojacanja i vama i nama :mrgreen: E sad sta nase Uprave misle, i koliko je ovo realno ne znam...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 31 maj 2015, 23:36

belosevic28 je napisao/la:Halalite sto upadam na temu.
Mislim da bi nasa i vasa transfer politika trebala biti prvenstveno, kvalitetni igraci iz PLBIH. Ima dobrih igraca, a samim tim slabis protivnike ;)
Hebibovic, Tomic, Subic, Ordagic, Simeunovic... bili bi pojacanja i vama i nama :mrgreen: E sad sta nase Uprave misle, i koliko je ovo realno ne znam...
nasi su kontaktirali dvojicu sa toga spiska,ordagica,i tomica..sta ce biti vidicemo,mada,vi planirate neki iskorak u evropi,neznam kako bi vam tomic pomogao..mada za nase lige,dobar
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 maj 2015, 23:38

solinas je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Halalite sto upadam na temu.
nasi su kontaktirali dvojicu sa toga spiska,ordagica,i tomica..sta ce biti vidicemo,mada,vi planirate neki iskorak u evropi,neznam kako bi vam tomic pomogao..mada za nase lige,dobar
Dobri igraci. Planiramo bruda, ali tek kad Tan odrijesi kesu, a ja realno mislim da je jos rano za to. Realno za neke 2 godine... Moje misljenje naravno.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jun 2015, 03:02

Nama da je Ordagic ,Tomic i Subic od tih nabrojanih..onda dovest jos nekog napadaca et ako nam vi date Okica i Bekica mi bi bili prezadovoljni ili eto da Mesanovica vratimo nebi bilo lose..ali Husref ce to odabrat zna on najbolje , a Azmir ce mu sigurno ispuniti zelju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 01 jun 2015, 15:49

SaltCityAttack je napisao/la:Nama da je Ordagic ,Tomic i Subic od tih nabrojanih..onda dovest jos nekog napadaca et ako nam vi date Okica i Bekica mi bi bili prezadovoljni ili eto da Mesanovica vratimo nebi bilo lose..ali Husref ce to odabrat zna on najbolje , a Azmir ce mu sigurno ispuniti zelju
Mešanovića lično poznajem i nemam protiv njega kao momka, ništa, ali iskreno, Mešanović nam i nije neko pojačanje sada. Po meni je bitnije da Ahmetović digne formu i pridružiti mu jednog mnogo kvalitetnijeg igrača od Jasmina i imamo napad za vrha PL. Nadajmo se da će se obistiniti ono za Senijada Ibričića :D Pojačanja tog kalibra hoću u Slobodi dosta improvizacije :D
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 jun 2015, 17:32

Haurdic iz Veleza, mozda, hmmm ;)
Niko, niko, samo Sloboda

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 01 jun 2015, 18:15

katarakta je napisao/la:Haurdic iz Veleza, mozda, hmmm ;)
ima ugovor do 30.6.2016, bolje Hebibovica njemu svakako istice sad 30.6.2015 a ista pozicija :D

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 jun 2015, 18:21

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Nama da je Ordagic ,Tomic i Subic od tih nabrojanih..onda dovest jos nekog napadaca et ako nam vi date Okica i Bekica mi bi bili prezadovoljni ili eto da Mesanovica vratimo nebi bilo lose..ali Husref ce to odabrat zna on najbolje , a Azmir ce mu sigurno ispuniti zelju
Mešanovića lično poznajem i nemam protiv njega kao momka, ništa, ali iskreno, Mešanović nam i nije neko pojačanje sada. Po meni je bitnije da Ahmetović digne formu i pridružiti mu jednog mnogo kvalitetnijeg igrača od Jasmina i imamo napad za vrha PL. Nadajmo se da će se obistiniti ono za Senijada Ibričića :D Pojačanja tog kalibra hoću u Slobodi dosta improvizacije :D

kralju moj grdno se varas kad je mesan u pitanju mali zna lopte igrat jos vase dijete a plzs odgovara husrefovom sistemu polu spic ili krilo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 jun 2015, 18:22

On je jedan od kandidata :)
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2015, 12:46

da reko malo ovu temu aktiviramo...makar sa SIGURNIM pojacanjima..znaci

IVAN KOSTIC iz Borca prvo zvanicno pojacanje..idemo dalje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 jun 2015, 12:49

Treba spomenuti i one koje su otisli ili idu ,za sada su to Zrnanovic,Radovanovic,Bekic.

(Mujic,Mehanovic) :?

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 09 jun 2015, 12:57

Zodiac je napisao/la:Treba spomenuti i one koje su otisli ili idu ,za sada su to Zrnanovic,Radovanovic,Bekic.

Mislim da ce vecini onih koji de budu imali mjesta u Slobodi biti sigurno ponudjeno da odu na posudbu ili da potpisu ugovor sa Slogom Simin Han.

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 09 jun 2015, 15:51

klasik je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Treba spomenuti i one koje su otisli ili idu ,za sada su to Zrnanovic,Radovanovic,Bekic.

Mislim da ce vecini onih koji de budu imali mjesta u Slobodi biti sigurno ponudjeno da odu na posudbu ili da potpisu ugovor sa Slogom Simin Han.
Musicu, Mehanovicu (koji ima ugovor jos godinu) i Halilovicu ce bit ponudjeno da idu u Slogu, dok Mujic ima ugovor isto tako jos godinu, ne znam zasto ga dovodite u pitanje?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.