FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Strauss
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Strauss » 22 apr 2010, 01:24

Jao što ne mogu ova nevinašca, što sad pametuju, kako su ovo huligani, kako oni to ne bi radili itd. De ljudi ne serite većina vas koji ovdje sad naglabate i pametujete bi uletilo, kao što je i većina navijača Sarajeva. Vi pričate o nekim huliganima. Jel to hoćete da kažete da svi navijači Sarajeva huligani, jer haman je cijeli stadion uletio, sjever cijeli, istok gađa igrače, zapad krenuo prema loži. Jel to znači, da su svi huligani :roll: Kao prvo mi u Bosni nemamo ni h od huligana i ovo da se hoće može dovesti u red za dva dana. Koga vi nazivate huliganima, ovu djecu danas na Koševu koja je čula da je grad u haosu, pa pobjegli iz škole da svoj bijes iskale da demonstracijama, što je bila pofina predigra za utakmicu za koju se znalo da će biti frke i da bi u konačnici sutra ponovo u školi hvalili kako su nekog udarili šakom. I to huligani, to nisu ponavljam ni h od huligana, i takve "huligane" ponavljam možemo dovesti u red u sekundi, samo da buedmo objektivni i da to želimo.
Riješenje za navodi huliganizam je jedno jedino. Kao prvo i osnovno da konačno mediji počnu informisati korektno i objektivno, bez ikakve pristrasnosti, što kod nas u ovom trenuntku nije ni blizu objektivnog. Mediji su glavni pokretač društva i na njima leži najveća odgovornost, jer njihovo pristrasno informisanje samo podrgrijava atmosferu i podiže tenzije, pogotovo ako je u pitanju nepismeno društvo, što je kod nas slučaj. I kao drugo veoma jednostavno i logično riješenje je murija. Nema tu pameti na svaku tekmu pošalji dovoljno klornjača, da kad ih vidiš muda ti se mrznu i nema šanse da dođe do kakvih nereda. Fino ih poredaš i nema tog huligana koji će se na njih zaletiti.
I šta sad, ovo danas što se desilo na Koševu su krivci navijači, "huligani". Nisu sigurno. Krivac je MUP koji poslavo dovoljno ljudi da obezbjeđuju utakmicu i na njima je najveća odgovornost i ako iko treba odgovarati za ovaj i slične slučajeve je policija. Da je bio dovoljan broj specijalac ,sjever bi ušao na teren, al u k..... Mogli bi oni ko nešta krenuti, al vrlo dobro znamo da su dole umjesto redara bile kornjače"huligani" bi skakali jedan preko drugog moleći se da dođu kući. A onaj koji ne bude imao sreće i ko koga čape, fino u muriju na jednu vaspitnu porciju i nazad kući sa masim licem i masnom kaznom i nikad mu više u životu neće na pamet pasti da pravi nerede. Al baš da bude masno i jedno i drugo i da masničari budu u velikom broju, da se kroz sezonu svi izrotiraju, pa da konačno uživamo.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 22 apr 2010, 01:26

no limit je napisao/la: A koji sm o razlog imali u Zenici da upadamo na teren? Danas smo imali milion razloga!
pa ista uprava je bila i u Zenici kao i na ovoj istoj utakmici??? ma da se ima i miliardu razloga priznaj jarane ovo je bilo glupo i trebalo bi na bilo kojem stadionu ovakve pokusaje ili cinove ukloniti ... pa ako treba citavu sezonu bez navijaca makar to bilo i u Zenici neka bude ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 01:26

Mandrak je napisao/la:ovdje se ne vidi da ga redar udara, vec je sprijecio divljacko upadanje u teren zašto je taj redar i placen i to mu je posao.
Jednostavno je blokirao divljaka u njegovim namjerama.
Da je bio navijac iz tvog kluba,nebi ni diskutovo o ovome
Ebem van realnost :evil:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 01:27

no limit je napisao/la: A koji sm o razlog imali u Zenici da upadamo na teren? Danas smo imali milion razloga!
brate dragi, imali ste milion sansi, jednostavno sreca nije bila na vasoj strani. golman im je branio nemoguce. skoro fuljava loptu iz 2 pokusaja nakon prodora janjosa. jel to sad nakon svake utakmice u kojoj ne ostvarite povoljan rezultat treba razvaliti stadion?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 22 apr 2010, 01:29

Strauss je napisao/la:Jao što ne mogu ova nevinašca, što sad pametuju, kako su ovo huligani, kako oni to ne bi radili itd. De ljudi ne serite većina vas koji ovdje sad naglabate i pametujete bi uletilo, kao što je i većina navijača Sarajeva. Vi pričate o nekim huliganima. Jel to hoćete da kažete da svi navijači Sarajeva huligani, jer haman je cijeli stadion uletio, sjever cijeli, istok gađa igrače, zapad krenuo prema loži. Jel to znači, da su svi huligani :roll: Kao prvo mi u Bosni nemamo ni h od huligana i ovo da se hoće može dovesti u red za dva dana. Koga vi nazivate huliganima, ovu djecu danas na Koševu koja je čula da je grad u haosu, pa pobjegli iz škole da svoj bijes iskale da demonstracijama, što je bila pofina predigra za utakmicu za koju se znalo da će biti frke i da bi u konačnici sutra ponovo u školi hvalili kako su nekog udarili šakom. I to huligani, to nisu ponavljam ni h od huligana, i takve "huligane" ponavljam možemo dovesti u red u sekundi, samo da buedmo objektivni i da to želimo.
Riješenje za navodi huliganizam je jedno jedino. Kao prvo i osnovno da konačno mediji počnu informisati korektno i objektivno, bez ikakve pristrasnosti, što kod nas u ovom trenuntku nije ni blizu objektivnog. Mediji su glavni pokretač društva i na njima leži najveća odgovornost, jer njihovo pristrasno informisanje samo podrgrijava atmosferu i podiže tenzije, pogotovo ako je u pitanju nepismeno društvo, što je kod nas slučaj. I kao drugo veoma jednostavno i logično riješenje je murija. Nema tu pameti na svaku tekmu pošalji dovoljno klornjača, da kad ih vidiš muda ti se mrznu i nema šanse da dođe do kakvih nereda. Fino ih poredaš i nema tog huligana koji će se na njih zaletiti.
I šta sad, ovo danas što se desilo na Koševu su krivci navijači, "huligani". Nisu sigurno. Krivac je MUP koji poslavo dovoljno ljudi da obezbjeđuju utakmicu i na njima je najveća odgovornost i ako iko treba odgovarati za ovaj i slične slučajeve je policija. Da je bio dovoljan broj specijalac ,sjever bi ušao na teren, al u k..... Mogli bi oni ko nešta krenuti, al vrlo dobro znamo da su dole umjesto redara bile kornjače"huligani" bi skakali jedan preko drugog moleći se da dođu kući. A onaj koji ne bude imao sreće i ko koga čape, fino u muriju na jednu vaspitnu porciju i nazad kući sa masim licem i masnom kaznom i nikad mu više u životu neće na pamet pasti da pravi nerede. Al baš da bude masno i jedno i drugo i da masničari budu u velikom broju, da se kroz sezonu svi izrotiraju, pa da konačno uživamo.
Druze sta znaju ljudi koji odu jednom na tekmu i koji dodju da pisu ovdje sta su navijaci,sta je navijacki pokret kome uopste pises ovdje! Hertini navijaci u jednoj modernoj i kulturnoj drzavi naprave lom sve zivo polome a za to su imali debeli razlog al sad kao mi neki divljaci,debili,misevi vazno je da se javio ovaj iz Tuzle! Slomljene klupe,i jos nesto i sad ispade srusili stadion!
Zadnja izmjena: no limit, dana/u 22 apr 2010, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 apr 2010, 01:29

zorz je napisao/la:
sekac je napisao/la:
gollum je napisao/la:Zalosno, bijedno, sramotno...A, lijepo se vidi da redari uopste nisu bili agresivni, cak pokusavaju to sve smiriti mirnim putem, a oni skocili na jadnog i nemocnog covjeka koji lezi na zemlji. Lako je biti hrabar kad s jos petoricom ljudi napadas jednog. I, vi sebe nazivate pravim i odanim navijacima?! Vi ste sramota...
Drago mi je da se ovo sve prikazalo, da se vidi ko su te "nevine" Horde.
kao te nije stid pisati tako ja sam bio na utakmici i trebao si vidjeti šta je bilo van stadiona a murija kad nije mogla Hz ništa rastjerala ih suzavcima onda počleli tiući sve od reda i ti žališ nekog od redara a ne žališ ni jednog poštenog starijeg navijača a taj sam ti isti i čitavo vrijeme sam stajao po strani i pokrivao neko dijete da mu ne razbiju glavu a kad se malo razišlo ja krenem prema autu a murija u svoj svojoj nemoći udri kog stigne pa tako i mene čak sam zatražio i ljekarsku pomoć ali dok sam je čekao uletile kornjače i opet udri pa me strpaše i u maricu i pravo PU centar i tamo udri a kad god sam progovorio da sam bolestan dobio bi udarac jeedva me pustiše s tim što sam morao potpisati papir koji je notorna laž
a nisam pićka nego imam šečer (ako zna o čemu pišem razumjet će)pa bez lijekova ne mogu i zato sam potpisao poslije sam izvadio ljekarsko i hvala bogu da ču ih tužiti pa zamisli šta mi jedan kaže što češ na utakmici kad si šečeraš a ne pita se što sam krvav.Samo da kažem da nisam balo i da nisam nikog gađao nitri učestvovao u bilo ćemu moja jedina greška je što sam bio na utakmici i što sam čekao da se malo smiri pa da odem do auta ali....ma ljudi moji sav sam crn od batina i još da dodam da i sad ne opravdavamnasilje navijača ispali smo ono što su škutori i svi naši dušmani baš željeli!E pa sad recite da su samo ovi ili oni krivi vjerujte da je ova murija gora od mladićevih četnika fuj gadi mi se sve **** ti i fudbal i Sarajevo i muriju i sve ama ljudi toliko sam prebijen da ne mogu sjediti!Halalite ako sam kog uvrijedio došao sam kući prije pola sata i još ne mogu sebi doći.
eeee pasa moj ,zao mi te je ako istinu pricak,a nikoga bez razloga nebiju i jos da su te dobro prebili nebih ti mogao po tastaturi tipkati ,molim te oprosti nije provokacija ako uistinu govoris jako mi je zao nevinih ljudi pa tako i tebe
ne bi volio da si onaj Žorž kojeg ja poznajem jer bi izgubio još jednog jarana (samo zbog navijačkog sljepila)a to što tipkam pa nisma rkao da su mi prste polomili ali da ne mogu ni leći ni sjesti pa tipkam stojeći to stoji a izvadio je buraz i ljekarsko a i imam neke svjedoke pa čemo se ganjati sam sam sebi smiješan da me samo vidiš imam čvorugu na glavi lijeva ruka malo ispod lakta pocrnila i otekla a za leđa i noge da ti ne govorim eto toliko o mojim tim ranama pa ti vjerovao ili ne jer ovo ne pišem da branim nekog nego da vam otvorim oči jer se i vama isto može desiti ja nisam nikad bio niti ću biti huligan ali sam stvarno veliki ali baš' veliki pitare ako0 sam zato kriv e onda ga ....
Sarajevo ljubavi moja!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 22 apr 2010, 01:31

Pod hitno dobro pooštriti zakone i kazne, pa da nikakvom mangupu nikad da naumpadne da uleti na teren, baca kamenje ili nešto slično na teren ili navijače. Policiji povećati ovlaštenja u "smirivanju" kretena koji se qurče na stadionima.

Stidite se

1337
Kontakt:

Post Postao/la 1337 » 22 apr 2010, 01:32

zlaya_tm87 je napisao/la:
brate dragi, imali ste milion sansi, jednostavno sreca nije bila na vasoj strani. golman im je branio nemoguce. skoro fuljava loptu iz 2 pokusaja nakon prodora janjosa. jel to sad nakon svake utakmice u kojoj ne ostvarite povoljan rezultat treba razvaliti stadion?
ovo nije bila utakmica kao i sve druge.. uostalom, brinite se za sebe

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 apr 2010, 01:32

harishp je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:ovdje se ne vidi da ga redar udara, vec je sprijecio divljacko upadanje u teren zašto je taj redar i placen i to mu je posao.
Jednostavno je blokirao divljaka u njegovim namjerama.
Da je bio navijac iz tvog kluba,nebi ni diskutovo o ovome
Ebem van realnost :evil:
Raspravljalo se danima na temi o Želji kada je samo JEDAN navijac uletio u teren protiv Slavije. pItari su danima visili na toj temi i "moralisali". I ja sam naravno osudio taj cin.
Pa zasto sad nebi raspravljali o situaciji kada na teren uletili HILJADU podivljalih navijaca,a ne jedan :?: :?:

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 22 apr 2010, 01:34

1337 je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
ovo nije bila utakmica kao i sve druge.. uostalom, brinite se za sebe
pa i brinemo jer ko garantuje da ce slijedece godine u Zenici sve proci kao ove??? sjecate se da je navijac Zelje u Zenici bacio bombu na djecije igraliste??? ove i ovakve dogadjaje ne bitno sa koje strane dosli treba osuditi pod prvo a drugo treba postriti kazne ...

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 22 apr 2010, 01:35

treba sve iztjerat iz lige i sarajevo i zelju i zrinski i velez neka igraju laktasi ili ko vec kad se to uradi nece biti nereda a trebali ste sta pokusat i u zenici vjeruj pobila bi vas policija :mrgreen: pa se imate onda poslije sta zalit prebili na nas u tuzli nismo krivi u mostaru zenici vi ko onaj u hagu kaze nismo mi krivi vi ste sami sebe ubijali smijesno uvijek belaj pocnete pravit i kad dobije te po nosu zove te televiziju da se pravda te kako ste napadnuti :oops:

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 22 apr 2010, 01:35

zlatan.edvin je napisao/la:Pod hitno dobro pooštriti zakone i kazne, pa da nikakvom mangupu nikad da naumpadne da uleti na teren, baca kamenje ili nešto slično na teren ili navijače. Policiji povećati ovlaštenja u "smirivanju" kretena koji se qurče na stadionima.

Stidite se
Jel pricas o policiji koja samo bije navijace dok sa kriminalcima drogu diluju?

Respektiva

Post Postao/la Respektiva » 22 apr 2010, 01:37

evo sta se radi u razvijenim zemljama od nase pa identicna situacija

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 22 apr 2010, 01:39

no limit je napisao/la:
zlatan.edvin je napisao/la:Pod hitno dobro pooštriti zakone i kazne, pa da nikakvom mangupu nikad da naumpadne da uleti na teren, baca kamenje ili nešto slično na teren ili navijače. Policiji povećati ovlaštenja u "smirivanju" kretena koji se qurče na stadionima.

Stidite se
Jel pricas o policiji koja samo bije navijace dok sa kriminalcima drogu diluju?
Jarane za tu temu imaš onaj broj Krimolovci, pa njima prijavi te poslove ako za njih znaš.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 01:39

Taj cin se morao desiti,danas sutra i zdravo.Glup je ko pita zasto.
Ko nije upucen o cemu se radi,samo se bezveze javlja i ispada smijesan.
i najsmjesnije je kad neko argumentira pa eto kritikovalo se,argumentiralo se i na moj klub.... se pa zaba digla nogu da se i ona potkuje.
Dva razlicita pojma i kako rekoh ko nije upucen u razlog,najbolje mu se ne blamirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 22 apr 2010, 01:40

Respektiva je napisao/la: evo sta se radi u razvijenim zemljama od nase pa identicna situacija
a da nisi primjetio da ovo bude na jednoj tekmi samo? dok je kod nas stalno??? ja se sjecam da je robija stadion iskre raznijela i to osudjujem a davno je bilo i jos mnogo ovakvih stvari se desilo kod nas a niko nista ne radi ... mislis da svabe nisu ovo zaustavile ???

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 22 apr 2010, 01:40

Respektiva je napisao/la: evo sta se radi u razvijenim zemljama od nase pa identicna situacija
ako mislis da je ovo uredu i da nesto opravdava, onda treba da se zapitas za sebe...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 apr 2010, 01:41

mah vjerovali ili ne ovakve scene tjeraju ljude sa utakmica i na kraju prica ovako onako...glupo je bilo sta opravdavat i trazit razlog...ovo je nasa realnost mladje generacije 99% ograjisale i to je to...iskreno da je onaj policajac sto ga palijaju izvadio oruzije ja ga ne bih osudio...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 22 apr 2010, 01:41

Ovo je nasa stvar zasto se javljaju uopste ostali ovdje,imamo debele razloge i za gore stvari i zavrsite sa tim vise!

1337
Kontakt:

Post Postao/la 1337 » 22 apr 2010, 01:42

no limit je napisao/la:Ovo je nasa stvar zasto se javljaju uopste ostali ovdje,imamo debele razloge i za gore stvari i zavrsite sa tim vise!
vidis da vise brinu za nas nego za svoje male klubove ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: galia95, Google Adsense [Bot] i 27 gostiju.