Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la L'Avvocato » 09 jun 2015, 16:19

Llorente is set to leave Juve. Wolfsburg are interested but the striker prefer a return to La Liga or join a PL side. [Sportmediaset]

Žao će mi biti ako ode, zgotivio sam ga iako me znao iznervirati ko rijetko ko, ali ako dođe fina ponuda od nekih 10-12 miliona slobodno nek ide. I on je došao besplatno, ne možeš izgubiti na ovim transferima koje Marotta radi :mrgreen:

Vjerujem da će se sad okrenuti dovođenju mlađih bekova :hmmmmm: Ili pokušati s nekim kreativcem, s nekim plejom.

@Yucca ako trolla onda je solidan, ali ako misli ozbiljno onda fakat nije dobar :mrgreen:

Genoa have asked Juventus about signing Rugani on loan but the Bianconeri have rejected their offer, according to Sky.

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 09 jun 2015, 16:24

Sami dobro došao, od ranije mi je drag igrač i svojim znanjem i iskustvom može pomoći. Samo da ga povrede zaobiđu...

Što se napadača tiče, Higuain je igračina, ali nema od tog ništa. Mandžukić je isto dobar igrač, mnogo radi za ekipu, uklopio bi se sigurno dobro. Cavani je sve to... i igračina i radi za ekipu... tako da bi on nekako mogao biti najbolje rješenje, ali zavisit će od odlaska Teveza.

E sad... kako sam prethodnih godina najavljivao titule, višegodišnju dominaciju i bio uspješan, sad mislim da je ova ekipa otprilike dostigla vrhunac u smislu da se zasitila. Eto, nije se uzela ta LP, ali to je otprilike to. Trebaće nam svježe krvi, dobili smo je sa Dybalom i Khedirom, ali sada sam mišljenja da je i vrijeme za neke prodaje.

Žao bi mi bilo, u prvom redu Vidala, Pogbe... ali mislim da je došao vakat da se neko proda, jbg. Mada, kad vidim kako Uprava radi i da jesmo, već sad, osvježili ekipu, ne mora to tačno biti. Pojačali smo konkurenciju, čak iako neko bude ispod nivoa trebalo bi biti dovoljno bar za Scudetto.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 09 jun 2015, 17:46

Ma Pobga ide, to je ista stvar kao sa Zidanom i to ce tako i biti. Vrlo vjerovatno ide u Barcu ali sljedece godine zbog suspenzije. Zato se traze veznjaci da se ublazi taj odlazak. Plus Pirlo ode, itekako treba svjeze krvi u vezi.

Sada svi cekamo tog ofanzivnog veznog kao za lijeka. Ako Tevez izrazi zelju da ide, onda i napadaca ali samo WC pod hitno traziti. A sta ce nam bolje od Cavanija. Dovedi ga Marota i istetoviramo te kolektivno. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 09 jun 2015, 17:54

Kad je predstavljanje dresova?

Pogba

Post Postao/la Pogba » 09 jun 2015, 18:12

masteRofPoker je napisao/la:Ma Pobga ide, to je ista stvar kao sa Zidanom i to ce tako i biti. Vrlo vjerovatno ide u Barcu ali sljedece godine zbog suspenzije. Zato se traze veznjaci da se ublazi taj odlazak. Plus Pirlo ode, itekako treba svjeze krvi u vezi.
Ma nema šanse da Pogba ode. Isto kao da ne slušate izjave Marotte, pa samo prije 2 dana je rekao da je on sadašnjost i budućnost i da nema nikakve potrebe za prodajom.

Ono što jeste moguće, iako do neki dan nije izgledalo tako, je da se Vidal proda jer su vjerovatno shvatili da je možda sada situacija za to najbolja. Mada, čisto sumnjam, nismo ludi da oslabimo ekipu, pogotovo ako Tevez i Pirlo odu, to bi bilo veliko osipanje.

Dakle, nema šanse, upamtite, da Pogba ode.

Usput, dobrodošao Sami, kakav vezni red. :clap:

Očekujem ipak još neku bombu, De Bruyne bi bio ludilo, a bekovi također, ne smije se dogoditi da ne kupimo jednog beka minimalno.
aziz je napisao/la:Kad je predstavljanje dresova?
Ne spominje se ništa, ugovor s Nikeom je do 31.6 tako da vjerovatno na okupljanju 14.7., ako ne prije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 jun 2015, 18:44

Sami dobrodosao, mislim da ce se odlicno uklopiti u ovu ekipu. Dobro je poceo prelazni rok, Dybala i Khedira (Y)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 09 jun 2015, 18:52

Kakav crni Arsenal i Vidal...nikad ali nikad nismo bili pijaca za taj mali klub...kada su got5ovi igrači u pitanju
već obratno ;)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jun 2015, 19:12

Ljudi, ovo ljeto niko nikud ne ide. Vidal je naš novi Nedved, u to sam siguran. U top formi najbolji i najkompletniji veznjak na svijetu.

Što se Pogbe tiče, nisam uvjeren da on sam može izdržati u jednom klubu čitavu karijeru. Da znam da on hoće ostati do kraja karijere kod nas, ne bih ga dao ni za 100 miliona. Tehnički, taktički i fizički će biti najsavršeniji veznjak na planeti, napreduje strahovitom brzinom.

U slučaju da bude odlazio samo ponude od 100+ miliona dolaze u obzir, kako je i Marotta rekao. Za tu lovu možemo uzeti 2/3 od trojca Verratti/Kondogbia/De Bruyne i svakako nadomjestiti Pogbu. Za Vidala nema zamjene, čovjek je **** stroj.

Da se odmah ogradim od ovih što će doći i reći da Pogba ne vrijedi 100 miliona - super. Neka bude da ne vrijedi, nadajmo se da tako misle i u Barceloni, Realu, Cityu i Pogba ostaje u Juventusu do kraja karijere.;)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 jun 2015, 19:23

IlCapitano je napisao/la:Ljudi, ovo ljeto niko nikud ne ide. Vidal je naš novi Nedved, u to sam siguran. U top formi najbolji i najkompletniji veznjak na svijetu.

Što se Pogbe tiče, nisam uvjeren da on sam može izdržati u jednom klubu čitavu karijeru. Da znam da on hoće ostati do kraja karijere kod nas, ne bih ga dao ni za 100 miliona. Tehnički, taktički i fizički će biti najsavršeniji veznjak na planeti, napreduje strahovitom brzinom.

U slučaju da bude odlazio samo ponude od 100+ miliona dolaze u obzir, kako je i Marotta rekao. Za tu lovu možemo uzeti 2/3 od trojca Verratti/Kondogbia/De Bruyne i svakako nadomjestiti Pogbu. Za Vidala nema zamjene, čovjek je **** stroj.

Da se odmah ogradim od ovih što će doći i reći da Pogba ne vrijedi 100 miliona - super. Neka bude da ne vrijedi, nadajmo se da tako misle i u Barceloni, Realu, Cityu i Pogba ostaje u Juventusu do kraja karijere.;)
Kakvih 100 miliona bolan, pa jest al na index ha eru. Ma Pogba ostaje u Juventusu do kraja karijere :tokralju: :rol: :rol:
27.10.2020

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jun 2015, 19:29

Joj balavca. :facepalm:

Nauči čitati i normalno komunicirati ili razguli sa teme. :wave:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 09 jun 2015, 20:25

Bonucci: "Gdje mi je medalja s finala? Nema je, bacio sam je. Zašto bih veličao poraz?"
:mrgreen:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jun 2015, 20:31

gojzerica je napisao/la:
Bonucci: "Gdje mi je medalja s finala? Nema je, bacio sam je. Zašto bih veličao poraz?"
Ovo volim, ni sam nisam nikad volio bit drugi cak i tamo gdje sam objektivno daleko iza konkurencije.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jun 2015, 20:38

Sissoko je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:
Ovo volim, ni sam nisam nikad volio bit drugi cak i tamo gdje sam objektivno daleko iza konkurencije.
Mentalita Juve :cool:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 jun 2015, 21:03

gojzerica je napisao/la:
:salut:

I Morata je sličnu stvar izjavio. Je*e nam se za drugim mjestom. Ok, fino je što smo došli u finale, ali smo izgubili i to treba što prije da zaboravimo. Samo naprijed gledati i još više napredovati :cool:
★★★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jun 2015, 21:23

Eno i Marchisio napusta Juve, mislim gdje ces odbit Liverpool i Arsenal :kralj: Jos Juve mu nece produzit ugovor :urnebes:
Na sta je spalo sportsko novinarstvo
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 jun 2015, 21:26

Pa sta je ovo, svi nas napustaju :lol:

Ne valja igrat ovu ligu prvaka, vise mi se svidjalo ono ranije
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 09 jun 2015, 21:34

slika

Još ubačen i hashtag #CostMoreThanJuveMidfield

Ima epskih fazona, vrhunska zezancija po twitteru :lol:
★★★

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 jun 2015, 21:51

IlCapitano je napisao/la:Joj balavca. :facepalm:

Nauči čitati i normalno komunicirati ili razguli sa teme. :wave:
Mozda ti ovaj balavac moze i otac bit , sta znas :mrgreen: Ne moras svoje frustracije lijecit vrijedjajuci me, jer ce vam najbolji igrac Pogba napustiti klub ubrzo. Uzeli smo vam klempu, jos camugu da uzmemo i ja cu razgulit s teme, necete vise interesantni bit :lol:

PS: Post ti necu prijavit jer sam u dobrom moodu :cool:
27.10.2020

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 09 jun 2015, 21:56

Pogba je napisao/la: Očekujem ipak još neku bombu, De Bruyne bi bio ludilo....
De Bruyne je izjavio da ne bi zelio u Italiju jer mu taj stil igre ne pase i ne svidja.

Khedira :thumbup:

Ne znam kako ce Juve sad nadomjestiti odlaske Marchisia, Vidala, Pogbe, Pirla, Morate, Teveza, Bonucija.. :mrgreen:

Ja bi Pirla pustio u MLS. Hvala mu za sve ali dok je on tu Marchisio, Vidal ili neki treci vezista ce svoju igru morati podrediti cuvanju njegovih ledja.
Takodjer bekove bi volio nove vidjeti. Evra se pokazao dobrim potezom dok je Lichtsteiner prica za sebe. Komentator finalne utakmice rece da je Licht igrac sa najvise centarsuteva u ovoj sezoni LP ali da ni jedan nije bio direktna asistencija za pogodak.
U svakom slucaju ludo ljeto je pred nama..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Pogba

Post Postao/la Pogba » 09 jun 2015, 22:10

leorey je napisao/la: jos camugu da uzmemo i ja cu razgulit
Maksimalni domet će vam biti da čamugu povučete za nešto. :kafa: :mrgreen:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.