Sloboda Dita Tuzla

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

AulleTa
Kontakt:

Re: Sloboda Dita Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 19 apr 2010, 19:36

Debakl protiv Igokee, ne ide nam u prilog nikako...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 00:06

zlajci je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@ zlajci
Ja neznam zasto obracas paznju na njega,vidis da pise nebuloze itd.covjek uziva da provocira,al znam kad mu je zivot sveden na tast.i mis.
Vjeruj, ne moze sa mnom 8-)
Vidim svidja vam se moj nick pa onda stanite u red polako jedan po jedan.Nema potrebe da tako svi navaljujete odjednom , zlajci je prvi na redu , prvi se javio Ne brinite ima za sve vas dovoljno da dudlate.
To su tvoji protuargumenti da nisi necovjek? :mrgreen: ej moj necovjece.
Baba zlajci te nije uvrijedio, a ev sta ti meni govoris...to sve govori o tvojoj kulturi, al nisi ti kriv vec roditelji i drustvo u kojem si odrasto :mrgreen: I kad sam reko da si bar trebo safatat vise pameti po troli i tramvaju jesam li sta pogrijesio, nisam 8-)
Ti kakav si levat spustas se na nivo da nasjednes na provokacije koji je po potpisima mladji od tebe vise od 15god pa onda i mene vrijedjas i tako vulgarno prostacis.

Svakako, zlajci za tebe nije djecak..istina za nijansu mladji, ali za svemirske velicine pametniji 8-)

Nego, provaljujem te i dalje...ti si jedan iskompleksirani neuspio kosarkas koji drzis za sebe da si kompetentan da vodis kriticke diskusije,ali nisi u stanju od ljubomore i zavisti..ali i iz ne znanja :mrgreen: btw, djevdo alhihodjiz je iz nicaZe 8-) A da nisi ljubomoran i kompleksan pricao bi sa dostojanstvom o Kindjetu, sportisti stoljeca u BiH, Razi mujanovic najboljoj igracici svijeta svojevremeno 8-)
O mladjim necu ni da pricam, ali ono sto je bitno je da ja nisam niti u jednom trenutku usporedjivao skole kosarke Sa i Tz...iako se realno i ne mogu porediti, bar ne po istim kriterijima.
Nego, posto tvom neznanju nema kraja da nesto i naucis...djevdo je iz nicaZe, Firic iz jajca, Primorac iz Zavidovica..s sad, razguli s teme :mrgreen:

ps: reko sam ti da sa mnom ne mozes 8-)

Posto sam ja levat kako kazes ok al ti si onda hajvan jer bez potreb navoidis meni odakle je alihodzic ili firic ili primorac kao da ja to neznam.Jesam li ja to negdje spominjao i pisao odakle su?To sto si ti iskompleksiran sarajlijama i Sarajevom vjerovatno si kontao da pominjem sarajevske kosarkase. Samo sam naveo kosarkase koji NISU IZ TUZLE.Jel sad kontas hajvane a to za spominjanje mojih roditelja hajd jos jednom da cujem.Spomeni samo jos jednom moje roditelji ako si frajer hajde da cujem.
I onda ti ces meni pricati o necijoj (ne) kulturi , a meni roditelje pominjes.Sram te bilo al sta ocekivati od seljacine poput tebe , svoj obraz si oavno pokazao samo me cudi da to pominjanje roditelja proalzi i kod administracije ne kaznjeno al dobro da znam i ja to za ubuduce kad ja tebi pocnem neke od najblizi pominjati.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 apr 2010, 00:09

neno#4 je napisao/la:da ti ja odgovorim na ovaj drugi dio.....u sarajevu ta utakmica je bila najbolja ikada odigrana ove repke....postratni period, sta si ti ocekivao, da ih neko ljubi jel...pa tek su zaracene strane stale za stol i pregovarale..ja ne opravdavam to, ali tako je bilo....onda nemoj da pricas o nekom gadjanju ja sam bio tada gore i nije to ni izbliza bilo kao sto ti kazes...sto se tice aplauza sarajevo je uvijek bilo uzor.....po jadranskoj to moze da se vidi....siroki je cesto dobijao aplauze, da ne pricamo o aplauzima cibosima, zvezdi i pesicu, partizanu i duletu uvijek...
Najbolje ikad odigrana tekma repke jeste u Splitu protiv Hrvatske ;)
Sto se tice tekme u Sa jos uvijek se sjecam kisobrana crne boje i rekbua zamotanog u masni papir :mrgreen:
majstore moj da li ti znas sta pricas, koje crne 97. i jadranska.....malo si mi ovdje kontradiktoran..
Ne znam gdje si procito 97.godinu ;)
....ja sam prvi koji ce da kaze da je bosna vjestacki klub, ne bjezim od toga, ali da je i u slobodi med i mlijeko nije naravno, sto svi znamo...bosna realno nije napravila igraca nijednog (cak ni nihada) i nece nikada sa ovakvom polikom, ali ni sloboda nema nista bolju....zadovoljit se cetvrtim mjestom i to je to.....
Sloboda trenutno reprogramira dug od par miliona pa su ambicije kao sto je plasman u final four po meni opravdane i realne. Ako cemo govorit o izbacivanju talenata tvrdim da je Sloboda mogla napraviti vise u postratnom periodu,ali u poredjenju sa Bosninom skolom za korak su ispred u istom periodu po ovom kriteriju. 8-)
ha, znaci ovako to ide....primjera radi, bosna napravi losiju ekipu od sirokog na pocetku sezone i dodje siroki i razbije nas i kazemo joj puno su jaci i puni pravih igraca...nemoj da mi prodajes maglu molim te.....niko nije kriv sto neko ne uvali pare i dovede kao sto je kod nas to bio slucaj sa lensom, ikonom i ostalim
Nismo se razumili...lako je napravit tim kad se ima novac i sponzor sa vecinskim drzavnim kapitalom.. :ugeek:
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 apr 2010, 00:14

dudlas74 je napisao/la: Posto sam ja levat kako kazes ok al ti si onda hajvan jer bez potreb navoidis meni odakle je alihodzic ili firic ili primorac kao da ja to neznam.Jesam li ja to negdje spominjao i pisao odakle su?To sto si ti iskompleksiran sarajlijama i Sarajevom vjerovatno si kontao da pominjem sarajevske kosarkase. Samo sam naveo kosarkase koji NISU IZ TUZLE.Jel sad kontas hajvane a to za spominjanje mojih roditelja hajd jos jednom da cujem.Spomeni samo jos jednom moje roditelji ako si frajer hajde da cujem.
I onda ti ces meni pricati o necijoj (ne) kulturi , a meni roditelje pominjes.Sram te bilo al sta ocekivati od seljacine poput tebe , svoj obraz si oavno pokazao samo me cudi da to pominjanje roditelja proalzi i kod administracije ne kaznjeno al dobro da znam i ja to za ubuduce kad ja tebi pocnem neke od najblizi pominjati.
Ne da si levat vec levatcina kad se ovako primas :mrgreen:

Ti si levat doso smarat na temi Slobode i ako je ovdje iko iskompleksiran onda si to ti, "dudlas74" glavom i bradom (citaj: levat) :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 00:20

zlajci je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la: Posto sam ja levat kako kazes ok al ti si onda hajvan jer bez potreb navoidis meni odakle je alihodzic ili firic ili primorac kao da ja to neznam.Jesam li ja to negdje spominjao i pisao odakle su?To sto si ti iskompleksiran sarajlijama i Sarajevom vjerovatno si kontao da pominjem sarajevske kosarkase. Samo sam naveo kosarkase koji NISU IZ TUZLE.Jel sad kontas hajvane a to za spominjanje mojih roditelja hajd jos jednom da cujem.Spomeni samo jos jednom moje roditelji ako si frajer hajde da cujem.
Ne da si levat vec levatcina kad se ovako primas :mrgreen:

Ti si levat doso smarat na temi Slobode i ako je ovdje iko iskompleksiran onda si to ti, "dudlas74" glavom i bradom (citaj: levat) :mrgreen:

Sta je hajvane haj sad opet reci odakle je Dzevdo, odakl su firic i primorac ???? :D :D :D :D :D Joj meni govor o iskompleksiranosti a samo mu Sarajevo i sarajlije u glavi , ne moze covjek da konta kako treba.Ko god kaze rijec kritike o slobodi , hajvan odmah zakljucuje da je taj tip sarajlija kao sto i za men misli.Eto ,to se zove biti iskompleksiran hajvane a to si upravo ti.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 apr 2010, 00:22

dudlas74 je napisao/la: Sta je hajvane haj sad opet reci odakle je Dzevdo, odakl su firic i primorac ???? :D :D :D :D :D Joj meni govor o iskompleksiranosti a samo mu Sarajevo i sarajlije u glavi , ne moze covjek da konta kako treba.Ko god kaze rijec kritike o slobodi , hajvan odmah zakljucuje da je taj tip sarajlija kao sto i za men misli.Eto ,to se zove biti iskompleksiran hajvane a to si upravo ti.
Hajvan ti u gacama :mrgreen:

Ne mozes bolan sa mnom, odustani :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 00:40

zlajci je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la: Sta je hajvane haj sad opet reci odakle je Dzevdo, odakl su firic i primorac ???? :D :D :D :D :D Joj meni govor o iskompleksiranosti a samo mu Sarajevo i sarajlije u glavi , ne moze covjek da konta kako treba.Ko god kaze rijec kritike o slobodi , hajvan odmah zakljucuje da je taj tip sarajlija kao sto i za men misli.Eto ,to se zove biti iskompleksiran hajvane a to si upravo ti.

pazi bolan hajvane , eto ti sarajlije kuca na vrata :D :D :D :D

P.S Ne daj boze da si mi se ti u gace uvukao, znam da bi zelio al moraces da trazis nekog drugog kome ces se u gace uvuci :mrgreen:

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 00:44

@ dudlas74

haj prestani provocirat,dosadio si i Bogu i narodu.Nevjerovatno koliko si dosadan i sa jednom te istom pricom,i pricama o sarajlijama itd.ohladi malo covjece .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 apr 2010, 00:44

dudlas74 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:

P.S Ne daj boze da si mi se ti u gace uvukao, znam da bi zelio al moraces da trazis nekog drugog kome ces se u gace uvuci :mrgreen:

Jesi ti kada cuo za spam i dosadu mozda , e takav si ti de napisi makar sta konstruktivno a ne samo smece , doduse tvoja su misljenja i ja ih na neki nacin cjenim ali ne mozes smece konstantno prosipati odmori malo :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 00:54

TaRgEt_ je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:]

Jesi ti kada cuo za spam i dosadu mozda , e takav si ti de napisi makar sta konstruktivno a ne samo smece , doduse tvoja su misljenja i ja ih na neki nacin cjenim ali ne mozes smece konstantno prosipati odmori malo :lol:

A sto to isto nisi napisao zlajciju? Jel tako, zar ne vidis koje prvi poceo da spama?Mora da je to tesko vidjeti kad tvoj sugradjanin cini pogotovo koji ima isto misljenje kao i ti :mrgreen: Ne brini razumijem te, ipak iz iste zdijele vi jedete

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 apr 2010, 00:59

P.S Ne daj boze da si mi se ti u gace uvukao, znam da bi zelio al moraces da trazis nekog drugog kome ces se u gace uvuci :mrgreen:[/quote]

Jesi ti kada cuo za spam i dosadu mozda , e takav si ti de napisi makar sta konstruktivno a ne samo smece , doduse tvoja su misljenja i ja ih na neki nacin cjenim ali ne mozes smece konstantno prosipati odmori malo :lol:[/quote]

A sto to isto nisi napisao zlajciju? Jel tako, zar ne vidis koje prvi poceo da spama?Mora da je to tesko vidjeti kad tvoj sugradjanin cini pogotovo koji ima isto misljenje kao i ti :mrgreen: Ne brini razumijem te, ipak iz iste zdijele vi jedete[/quote]

Isto misljenje hmm , ja jako cjenim Sarajevo i ljude tamo a zlajcij koliko vidim odgovara na tvoje provokacije koje od kako si se registrovao ovdje prosipas ali o tom po tom :) Sada ti kazem u neku ruku ja tebe ipak cjenim :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 01:00

bad_boy je napisao/la:@ dudlas74

haj prestani provocirat,dosadio si i Bogu i narodu.Nevjerovatno koliko si dosadan i sa jednom te istom pricom,i pricama o sarajlijama itd.ohladi malo covjece .

Pa covjece sta je to provokacija ako ja imam svoje misljenje u vezi tuzlanski kosarkasa????I jel ne vidis da cim neko kritikuje tuzlansku kosarku i njihov klub vi mislite da je ta osoba automatski iz sarajeva, jel ne citas ti zlajcijeve postove.Vidis da covjek me uci odakle je firic, aligodzic i primorac kao da ja to ne znam.Ali ne nego tip je mislio da ja samo spominjem sarajevske kosarkase.Ludost , vidis kao on to zakljucuje a jos me niko ovdje nije ni upitao odakle sam ,al povezuju me sa sarajevom, eto koliko je ko iskompleksiran ovdje.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 01:02

@dudlas74

spavas li ti ikad,hranis li se ??? Idi napolje malo,ufati svjezeg zraka,ocito ti treba,a neznam zasto te admin ne upozori,samo dodjes provociras .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 01:04

TaRgEt_ je napisao/la:P.S Ne daj boze da si mi se ti u gace uvukao, znam da bi zelio al moraces da trazis nekog drugog kome ces se u gace uvuci :mrgreen:

Jesi ti kada cuo za spam i dosadu mozda , e takav si ti de napisi makar sta konstruktivno a ne samo smece , doduse tvoja su misljenja i ja ih na neki nacin cjenim ali ne mozes smece konstantno prosipati odmori malo :lol:[/quote]

A sto to isto nisi napisao zlajciju? Jel tako, zar ne vidis koje prvi poceo da spama?Mora da je to tesko vidjeti kad tvoj sugradjanin cini pogotovo koji ima isto misljenje kao i ti :mrgreen: Ne brini razumijem te, ipak iz iste zdijele vi jedete[/quote]

Isto misljenje hmm , ja jako cjenim Sarajevo i ljude tamo a zlajcij koliko vidim odgovara na tvoje provokacije koje od kako si se registrovao ovdje prosipas ali o tom po tom :) Sada ti kazem u neku ruku ja tebe ipak cjenim :)[/quote]

Cuj on odgovara na moje provokacije ( to isto i ja mogu reci da odgovaram na njegove), pa de ti napisi konkretnu moju provokaciju ali koju sam ja prvi uputio zlaciju ili bilo kome ovdje.Eto de tako pa da vidimo, imas moje postove i da vidim sta je to provokacija bila sa moje strane.
Zadnja izmjena: dudlas74, dana/u 20 apr 2010, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 01:08

bad_boy je napisao/la:@dudlas74

spavas li ti ikad,hranis li se ??? Idi napolje malo,ufati svjezeg zraka,ocito ti treba,a neznam zasto te admin ne upozori,samo dodjes provociras .

Ma kakvi ja sam marsovac :mrgreen: Cuj mene da upozori pa nisam nikoga prvi vrijedjao za razliku od zlajcia koji spominje moje roditelje ( opet ti preporucujem da procitas sve postove ukljucujuci i njegove) pa kad za to nije dobio upozorenje zasto bi onda ja?Ovdje je izgleda dovoljan razlog da nemas isto misljenje kao vi navijaci slobode dite i odmah treba da dobijes upozorenje od strane admina, odmah treba da ispadnes provokator , odmah treba da si uljez ili sta ja znam sta sve jos ne.Ali kako god mislio ti i drugi ja ima pravo da izrazim svoje misljenje a cilj ovogo foruma je upravo to , pa zato je valjda i otvoren ovaj forum da se diskutuje i iznosi svoje misljenje ali bez uvreda, samo kod vas to bez uvreda tesko ide.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 apr 2010, 01:09

zrinjski uzme onako cisto reda radi. onda Neko se zadovoljava titulama i svime a neko pariranjem Bosni IGokei i Sirokom i tako to, ne da mi se traziti vise ima ih mnogo .. ako tu nisu provokacije onda ne znam .... SAda ti kazem nije potrebno da nam ti objasnjavas znamo i mi sami kakva je situacija i vidimo ali jbga ljubav prema Slobodi je jedno znamo da je nakaradna ali bolje ista nego nista, i jos jedno klub nam se nakon 30 godina ne zove Sloboda Dita nego samo Sloboda 8-)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 01:17

TaRgEt_ je napisao/la:zrinjski uzme onako cisto reda radi. onda Neko se zadovoljava titulama i svime a neko pariranjem Bosni IGokei i Sirokom i tako to, ne da mi se traziti vise ima ih mnogo .. ako tu nisu provokacije onda ne znam .... SAda ti kazem nije potrebno da nam ti objasnjavas znamo i mi sami kakva je situacija i vidimo ali jbga ljubav prema Slobodi je jedno znamo da je nakaradna ali bolje ista nego nista, i jos jedno klub nam se nakon 30 godina ne zove Sloboda Dita nego samo Sloboda 8-)
Pa zasto je to provokacija kad i sam znas da jeste tako.Bar zadnji 5-10 godina, cetvrto mjesto je vrh kjojim se na kraju prvenstva vas trener i vas klub zadovolji.Krenete ambciozno i to je to, zavrsite cetvrti.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2010, 12:04

@zlajci, malo si mi se pogubio...dobro procitaj svoj post na strani 39......pazljivo procitaj.....odjednom spominjes split, a onda gadjanje dine radje....dosta je vise natezanja, sloboda reprogramira dug tristo godina i uvijek ce to tako da bude, kao sto moj prijatelj target kaze kada niko nije smio ili htio, kada su se stolice trebale da plijene zare je uvalio svoje pare i tacka.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2010, 12:06

zlajci je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:Ne znam samo koliko covjek mora biti glupan pa da stvara sam neke zakljucke i meni nabacuje to sto je bosna izgubila od zrinjskog misleci valjda da sam ja navijac bosne a niti sam se tako gdje izjasnio niti rekao.Nego eto takvi tipcni bosanski malogradjanski mentalitet se uvjek nesto prave pametni , najpametnijim na svjetu pa eto tako i zakljucuju.Kamo srece da smo tako pametni pa da sve znamo bez pitanja, ne bi bili sad tu gdje smo, citava drzava.Nego eto valjda cim ja kritikujem slobodu ditu moram biti bosni navijac, tipican seljacki nacin razmisljanja , neprimjeren u civilizovanom svjetu osim kod nas.Pa pametni moj boli me taki od koga je i koliko je bosna izgubila , nego jesil ti zadovoljan sa porazom od 30 razlike od selendre da ne moze biti veca.Licno znam kolika je ta vukojebina od aleksandrovca jer sam pocetkom 80 tih licno igrao protiv ekipe Potkozarje iz Bosanskog Aleksandrovca, tada nisu ni dvorane imali nego u kukurznom polju igraliste bilo.E moj tuzlak ko vas i koliko guzi, dabogsacuva.Al vasa je mladost bitna i to sto ste ih dobili u tuzli cak 17 razlike a mozda opet b udete cetvrti, i to je odlican uspjeh.Bosna je bar izgubila od mostaraca ipak je Mostar bas Mostar a aleksandrovac dere li tuzlu ko jarca uf brate mili :lol: selendre cuda cine danas u BiH.
ti si covjece puko :mrgreen:
ako si stvarno jos 80-tih igro pa u sta ti godine prodjose da bar malo pameti ne safatas..pa makar u troli il tramvaju :mrgreen:

jer ako fakat imas tolko godina,a jos si se bavio kosarkom...pratio bih post ratnu kosarku i da si covjek imao bi postovanje prema tuzlanskoj skoli basketa i uopce prema slobodi i mejdanu...Al ocito da nisi covjek, tvoj problem u svakom slucaju ;)

Razguli s teme ako nemas ista konstruktivno pisat...
Bosna je od sebe napravila cirkus da je mozemo provaljivat sljedecih 10 godina...ove sezone -50 u zadru, dva put po -30 u listici, mucenja kuci i sa zrinjom i sa capljinom...ovaj poraz od zrinje kao slag...

I fakat ne znam jel provaljujes u vezi Igoke-e i poraza Slobode...isto kao da ni Bosna nije dobila dusu u Alexandrovcu,a jeste...Ocekivan poraz, previsoko brat bratu..al to je slobodi prva slaba partija u doigravanju.Pitanje uopce hocetel vi dobit Igokeu i Sirokog u SA, a sa tim porazima u pitanje ce biti ovo vase 4.mjesto :mrgreen: Jer vi u zlatu gubite laganica, nama 3.mjesto dosta za sad...

I nego..ne mogu a da ne osjetim ljubomoru prema tuzlanskoj publici i mejdanu unazad 10 godina..
Sjecam se kvala za Evr.prvenstvo u basketu kad smo bili s hrvatskom u grupi...tekma u SA, gazi ustase cijelu tekmu, jednog dinu radju..koji je legenda ovih prostora i jedan od prvih ex yu igraca koji je otisao u nba pocetkom 90-tih, se gadja korom od banana, kisobranima, burecima ... :oops: to u zlaTu da se desilo ja od sramote ne bih smio zucnut nikome ni rijeci,a kamoli neke druge gradove nazivati seljaklucima ili sl.

Nas te iste godine Split dobio u jadranskoj u Mejdanu...igraci gostiju dobili aplauz na njihovo opce zaprepastenje, sad Siroki dobio aplauz...to ti je dudlas prava kosarkaska atmosfera
8-)

Ali...nisti ti c od covjeka pa nemozes to si skontat...

"Vi imate glumce i novce, mi srce i borce" 8-)
evo gdje sam procitao '97..........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 apr 2010, 19:25

smanji te dozivljaj sa prepucavanjima da nebi bilo banova!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.