Mislim u Brazilu da je tad biloSGD53 je napisao/la:Ja kako se sjećam BHT je prenosio samo jednom Copa America, i to im se omkalo vjerovatno, neka donacija ili kompenzacijaHead je napisao/la:Znaci BHT ne prenosi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Mislim u Brazilu da je tad biloSGD53 je napisao/la:Ja kako se sjećam BHT je prenosio samo jednom Copa America, i to im se omkalo vjerovatno, neka donacija ili kompenzacijaHead je napisao/la:Znaci BHT ne prenosi
Istina, uprava im je dobro radila do neki dan kada su otpustili Marcela de Oliveiru.Manuel je napisao/la:Ma dobro Marco je jos uvijek mlad igrac koliko toliko al krivo mi sto Meksiko nije poslao najaci sastav jer imaju fenomenalnu ekipu.
Cim je Cruzeiro dao tolike pare za Arascaetu vjeruj mi da je klasa.Ne pamtim kad je Cruzeiro fulio neki transfer kad su ulozili toliko novca.Tako su bili doveli Ribeira i Morena pa im momci donijeli titulu.
Ma debili.Donio im dvije titule,sad mu prodali najvaznije igrace i dali mu otkaz jer lose igraju u Brazilu i jer ih je River zgazio u Copi Libertadores.ASD je napisao/la:Istina, uprava im je dobro radila do neki dan kada su otpustili Marcela de Oliveiru.Manuel je napisao/la:Ma dobro Marco je jos uvijek mlad igrac koliko toliko al krivo mi sto Meksiko nije poslao najaci sastav jer imaju fenomenalnu ekipu.
Cim je Cruzeiro dao tolike pare za Arascaetu vjeruj mi da je klasa.Ne pamtim kad je Cruzeiro fulio neki transfer kad su ulozili toliko novca.Tako su bili doveli Ribeira i Morena pa im momci donijeli titulu.
Napravio je los niz, ali ostao je bez svih vaznijih igraca i trebalo se mati stprljenja s njim, ali Brazilci su majstori za otpustiti s trenera.
Od ruzeirovih novih iraca najvise mi se svidja Gabriel Xavier, godinu dana je stariji od Arascaete i vecinom ulazi sa klupe ali momak je strasan talenat.
A sta tek reci sto nije pozvao Felipe Andersona a jeste Robinha.Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Dunga nije pozvao Rafinhu.
Da, da sjecam se. 2007. bilo na BHT i HRT-u. Brazil osvojio, takodje sa Dungom.Head je napisao/la:Mislim u Brazilu da je tad biloSGD53 je napisao/la:Ja kako se sjećam BHT je prenosio samo jednom Copa America, i to im se omkalo vjerovatno, neka donacija ili kompenzacijaHead je napisao/la:Znaci BHT ne prenosi
Dunga je čovjek na svoju ruku, uvijek je slao čudne pozive, međutim, čovjek je već jednom osvojio Copa Americu s BrazilomManuel je napisao/la:A sta tek reci sto nije pozvao Felipe Andersona a jeste Robinha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.