To znam, to je lanjski snijeg. Ima li šta sad na stolu?[/quote]
Polako

A koliko ce se Ibrakovic tu ugraditi u taj milion i po?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
To znam, to je lanjski snijeg. Ima li šta sad na stolu?[/quote]blue36 je napisao/la:Imao je ponudu Grasshoppersa pred nastavak druge polusezone od 1M eura ali je odbijeno
Zašto?Virtu4l je napisao/la:Najjača mi je ova da su odbili milion od Grasshoppersa.
Zato što Ibraković laže kao pas, kao i uvijek.hilmo je napisao/la:Zašto?
A da je to izjavio neko drugi iz kluba, bil onda vjerovao?Virtu4l je napisao/la:Zato što Ibraković laže kao pas, kao i uvijek.hilmo je napisao/la:Zašto?
Ne. Ne bih vjerovao nikome iz naše lige da je odbio ponudu od milion eura. Nema igrača koji bi to dozvolio.hilmo je napisao/la:A da je to izjavio neko drugi iz kluba, bil onda vjerovao?
probelm je sto je tu ponudu odbio milijarder,ali vama je to tesko shvatiti ali vidjet ces kad ode za koju ce cifru otici,a najvise bi volio da ne odeVirtu4l je napisao/la:Ne. Ne bih vjerovao nikome iz naše lige da je odbio ponudu od milion eura. Nema igrača koji bi to dozvolio.hilmo je napisao/la:A da je to izjavio neko drugi iz kluba, bil onda vjerovao?
Najpozitivnije je to sto je on operisan od alkohola, duhana i nocnog zivota. Znaci zivi iskljucivo zdravim zivotom i ima ogromnu zelju i volju da sto vise napreduje, a to je najbitnije.Cartman je napisao/la:Volio bi da ode u Belgiju, Holandiju ili Basel najvise. HSV ne bi volio iz dva razloga: Prvo vrlo je tesko napravit taj ogroman skok od PLBiH do druge ili trece najbolje lige Svijeta. Mnogi su probali i svi propali. Drugo, HSV je cirkus klub gdje je ogroman pritisak a rezultata nema. Recimo ako lose krenu vrlo tesko ce dat priliku klincu iz BiH.
Mislim da moze napravit dobru karijeru i po meni obecava mnogo vise od na primjer Zolotica i pogotovo Grahovca. Mislim da Radovac moze bit jos bolji, ali dobar je i Cimirot. Kako mi Head kaze, momak je i ozbiljan sportista sto je najvaznije.
I nadam se da cete prestat sa prepucavanjem na relaciji Zeljo-FKS. Momak je reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Posteno.Head je napisao/la:Gojko ce odigrati evropu sa Sarajevom i odlazi. Destinacija Basel ili HSV. Cifra 1,2 miliona eura.
Vi svi mislite da je tako lako otici u Holandiju igratiCartman je napisao/la:Volio bi da ode u Belgiju, Holandiju ili Basel najvise. HSV ne bi volio iz dva razloga: Prvo vrlo je tesko napravit taj ogroman skok od PLBiH do druge ili trece najbolje lige Svijeta. Mnogi su probali i svi propali. Drugo, HSV je cirkus klub gdje je ogroman pritisak a rezultata nema. Recimo ako lose krenu vrlo tesko ce dat priliku klincu iz BiH.
Mislim da moze napravit dobru karijeru i po meni obecava mnogo vise od na primjer Zolotica i pogotovo Grahovca. Mislim da Radovac moze bit jos bolji, ali dobar je i Cimirot. Kako mi Head kaze, momak je i ozbiljan sportista sto je najvaznije.
I nadam se da cete prestat sa prepucavanjem na relaciji Zeljo-FKS. Momak je reprezentativac Bosne i Hercegovine.
**** je napisao/la:Vi svi mislite da je tako lako otici u Holandiju igratiCartman je napisao/la:Volio bi da ode u Belgiju, Holandiju ili Basel najvise. HSV ne bi volio iz dva razloga: Prvo vrlo je tesko napravit taj ogroman skok od PLBiH do druge ili trece najbolje lige Svijeta. Mnogi su probali i svi propali. Drugo, HSV je cirkus klub gdje je ogroman pritisak a rezultata nema. Recimo ako lose krenu vrlo tesko ce dat priliku klincu iz BiH.
Da bi igrac sa non-eu passom dobio dozvolu da igra u holandiji mora zaradjivati 30 hiljada eura mjesecno.
Plus 1 mio odstete!!!za igraca iz Bosanske lige tesko da ce se naci ekipa koja to moze sebi priustiti.sa ovim klauzulama oni stite svoje talente.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.globalsoccertransfers.com/info/regulate.htmllumani je napisao/la:**** je napisao/la:Vi svi mislite da je tako lako otici u Holandiju igratiCartman je napisao/la:Volio bi da ode u Belgiju, Holandiju ili Basel najvise. HSV ne bi volio iz dva razloga: Prvo vrlo je tesko napravit taj ogroman skok od PLBiH do druge ili trece najbolje lige Svijeta. Mnogi su probali i svi propali. Drugo, HSV je cirkus klub gdje je ogroman pritisak a rezultata nema. Recimo ako lose krenu vrlo tesko ce dat priliku klincu iz BiH.
Da bi igrac sa non-eu passom dobio dozvolu da igra u holandiji mora zaradjivati 30 hiljada eura mjesecno.
Plus 1 mio odstete!!!za igraca iz Bosanske lige tesko da ce se naci ekipa koja to moze sebi priustiti.sa ovim klauzulama oni stite svoje talente.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pola miliona je zarada za non eu igraceNema sanse da dobije toliku platu,tako neka trazi srecu u Belgiji,Svicarskoj,Turskoj.
Znam da je tesko prihvatiti cinjenicu realnost i istinu ali tako je,ti i dalje nastavi da patisVirtu4l je napisao/la:Najjača mi je ova da su odbili milion od Grasshoppersa.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Mow, Scholl i 23 gosta.