Konačno se slažemo ovdje kao u dobra stara vremena.effe_sa je napisao/la:Mislim da bi jedan Di Maria mogao biti dobro pojačanje i da bi se mogao uklopiti. U svojoj zadnjoj sezoni u Realu te na SP je bio uvjerljiv i jedan od nosilaca igre. To je dobra preporuka, dok s druge strane prije mi nije bio drag, više mi je bio kao obični baletan i cirkusant, bez prave zrelosti. Prosječna sezona u ManU-u isto baca sumnju, ali pored nabrojanih pozitivnih stvari ako uzmemo još u obzir i stil njegove igre, mogao bi se dobro uklopiti. Ali iako bi ga uprava dovodila, onda naravno ne pod svaku cijenu....Ne bi bio jeftin, ali ne treba ni pretjerat baš.
A iako neki sumnjaju i osporavaju Pogbu, ja bi njega kupio i za njega bi dobro iskeširao. Dobro, sad tih 80 milki koji se spominju su i previše, ali ako bi se to donekle spustilo, bio bi dobra investicija. Zašto? Pa mlad, robusan, brz, sjajan tehničar i još izuzetno dobar u igri glavom. Sve ima, a takav tip veznjaka nemamo. Ma brojni su argumenti tu. Pogba je bio povrijeđen, pa zato nije sada na vrhuncu, ali samo mali dijelić pokreta pokazuje koliki je on talent.
Meni su nekako Pogba i De Bruyne najinteresantniji i onda bi nakon njih došao na toj listi Di Maria. A svi ostali koji se ovdje na temi spominju i mogu i ne moraju kod mene proći. Može npr proći Griezman. Čak ni za jednim Hazardom ja ne pjenim toliko...
Di Maria može ali samo ako će igrati veznog, dakle neku 8-cu. Krilo bolje da ne igra, može zamijeniti kao i Gotze nekoga da odmori ali ne može igrati redovno na toj poziciji. Uklopio bi se di Maria u našu igru, u to ja ne sumnjam unatoč malo čudnom karakteru.
Pogba je igrač kojeg bi poželio odmah sad u ekipi i to kao zamjenu za Švajnija. Odigrao fenomenalno protiv Reala i Barce u finalu, stvarno je fenomenalno odigrao. Volio bih ga vidjeti u Bayernu za sezonu-dvije ali smatram da je to totalno nerealno jer ima ugovor do 2019. godine pa bi vjerojatno koštao minimalno 70+ milijuna.
De bruyne će doći iduće godine, u to nema sumnje. Neće Bayern tako olako prepustiti priliku da kupi ovakvog majstora iako bi to značilo "slabljenje" konkurenata za mnoge. Iako, malo sam kontradiktoran jer i De Bruyne ima ugovor do 2019. ali nekako sam uvjeren da dolazi sigurno kod nas.