E buraz nismo prodali Mladosti,Buducnosti pa da prodamo Orasju koja nema para.Ja sam 100% siguran da ove sezone nikome nismo nista pustili ni prodali,jer pisem ti provjerenu informaciju da su nudili iz uprave Mladosti 50 hiljada KM i to se dogovaralo u tunelu stadiona prije utakmice ali su nasi odbili.Rafael30 je napisao/la: Ne igra Čala, nego 11 igrača. U Jedinstvu ti je većina igrači sa strane koji su tu zbog para, a ne sto vole Jedinstvo. Nađi takvi 3-4 iz prve postave, daj im po 200KM da slabije odigraju, 11 na 7-8 može izvuci 0:0. A da je pravi klub i igrači trebali su ih pregaziti zbog one ciganije u Orasju 2:2.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Sljedeće sezone najbolja prilika za ulazak. A vjerujem i da ćemo napasti jer se zna da je izborna godina. Samo me zanima odakle će skrpiti pare, budale nisu prodavali sad na proljeće tekme a moglo se finih sredstava nakupiti.
Još jednom šteta za prošlu sezonu, tek se sad vidi da je Mladost ušla ove godine sa 59 a mi smo čini mi se imali preko 70 bodova i završili 2. Ona ekipa bi se prošetala Prvom Ligom.
Još jednom šteta za prošlu sezonu, tek se sad vidi da je Mladost ušla ove godine sa 59 a mi smo čini mi se imali preko 70 bodova i završili 2. Ona ekipa bi se prošetala Prvom Ligom.
Ona ekipa sa Janjosom lako mogla biti u top 10 u PL a 1 federalnu otresti ko krpuWisey je napisao/la:Sljedeće sezone najbolja prilika za ulazak. A vjerujem i da ćemo napasti jer se zna da je izborna godina. Samo me zanima odakle će skrpiti pare, budale nisu prodavali sad na proljeće tekme a moglo se finih sredstava nakupiti.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sampioni ... dja/164308dino888 je napisao/la:Podgrmec nije ispo posto simin han nece uci al zato nemojte ocekivat da vam podgmec daje bodove u sani
Isti smo mi ko i oni u TK, pokrvili bi se, a ne bi dali komsiji...isto je tako bilo i kad je Krajina bila...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Uros Stojanov,Anes Nuspahic i Irman Hodzic najvjerojatnije povratnici u Jedinstvo 
Alenu Dedicu i Vernesu Selimovicu istekli ugovori sa Celikom i napustaju klub,bilo bi lijepo kad bi ih pokusali vratit pod Borice
Alenu Dedicu i Vernesu Selimovicu istekli ugovori sa Celikom i napustaju klub,bilo bi lijepo kad bi ih pokusali vratit pod Borice
Ova prva trojica bi definitivno bila pojacanje, mali Ani se nije nikako snasao u Zelji, na kapaljku je dobivao priliku, a Uros bi bio najbolje pojacanje, jer mi prosle godine haman nismo ni imali napadaca, Mimi ce dodatno ustabiliti zadnju liniju, ovakvi nam igraci definitivno trebaju...Bihac96 je napisao/la:Uros Stojanov,Anes Nuspahic i Irman Hodzic najvjerojatnije povratnici u Jedinstvo
- GoskGabela
- Kontakt:
pregovara sa zrinjskimBihac96 je napisao/la:Uros Stojanov,Anes Nuspahic i Irman Hodzic najvjerojatnije povratnici u Jedinstvo
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
nebeskasila
- Kontakt:
Teško da će Uroš nazad, viidio sam ga i noćas u gradu, došao malo u Bihać, ali ne vjerujem u povratak. Može on u PL igrati sigurno, samo mu treba jači klub. Ali kad bi se vratio, bi bio pun pogodak. Vratiti Anija, Mimija, ostaviti Topića, Kovu, i naći šta nam fali, posložiti i možemo na prvo ići sigurno.
Jel ti znas ko je predsjednik tog kluba ?dino888 je napisao/la:Podgrmec nije ispo posto simin han nece uci al zato nemojte ocekivat da vam podgmec daje bodove u sani
Prvi i primarni cilj mora biti ostanak Janjosa.Sto se igraca tice treba zadrzat Topica,Markovica,Kovu,Milenkovica,golmana Abdihodzica.Ovih 5 su po meni najbitniji da budu tu ima to jos poneki igrac iz ovee sezone koji bi dobrodosao.Pokusati vratit neke igrace poput Pirica,Pljevljaka,Anija,Mimija to su samo neki iz prosle sezone sto su bili kod nas.Ima ovih starijih sad slobodnih igraca nasi domaci Alen Dedic,Ekrem Hodzic i jos poneki pa i Vernes Selimovic.Moramo ove sezone napravit jaku ekipu sad nam je zadnja sanse za PL.
Ani najvjerovatnije ostaje u Zelji. Vernes i Dedic se svaki prijelazni rok spominju kod nas, pregovara se i nikad nista.
Jedinstvo treba ostvariti saradnju sa svim klubovima na kantonu, pogotovo ovima sto igraju drugu i kantonalnu ligu. Svi igraci bi trebali imati otvorena vrata u klubu pa neka struka odlucuje ko moze ostati a ko ne. Ima dosta talentovanih momaka, moze se i od toga fina ekipica posluziti uz par igraca sa strane koji bi nam stvarno pomogli. Bitno je da Čala ostane i da Grad i Kanton odrijese kesu. Od privatnika nema nafake vjerujte mi. Dogovoriti jakih par prijateljskih utakmica na nasem stadionu, promovisati klub, jak marketing imati i najbitnije pustiti ljude koji imaju volju i znanje da rade to. Vratiti ljude na tribine i Jedinstvo tamo gdje pripada

Jedinstvo treba ostvariti saradnju sa svim klubovima na kantonu, pogotovo ovima sto igraju drugu i kantonalnu ligu. Svi igraci bi trebali imati otvorena vrata u klubu pa neka struka odlucuje ko moze ostati a ko ne. Ima dosta talentovanih momaka, moze se i od toga fina ekipica posluziti uz par igraca sa strane koji bi nam stvarno pomogli. Bitno je da Čala ostane i da Grad i Kanton odrijese kesu. Od privatnika nema nafake vjerujte mi. Dogovoriti jakih par prijateljskih utakmica na nasem stadionu, promovisati klub, jak marketing imati i najbitnije pustiti ljude koji imaju volju i znanje da rade to. Vratiti ljude na tribine i Jedinstvo tamo gdje pripada
Mislim da to ovoj upravi nije ni na kraj pameti, oni vole ovakvo stanje, nazalost..tropic je napisao/la:Ani najvjerovatnije ostaje u Zelji. Vernes i Dedic se svaki prijelazni rok spominju kod nas, pregovara se i nikad nista.
Jedinstvo treba ostvariti saradnju sa svim klubovima na kantonu, pogotovo ovima sto igraju drugu i kantonalnu ligu. Svi igraci bi trebali imati otvorena vrata u klubu pa neka struka odlucuje ko moze ostati a ko ne. Ima dosta talentovanih momaka, moze se i od toga fina ekipica posluziti uz par igraca sa strane koji bi nam stvarno pomogli. Bitno je da Čala ostane i da Grad i Kanton odrijese kesu. Od privatnika nema nafake vjerujte mi. Dogovoriti jakih par prijateljskih utakmica na nasem stadionu, promovisati klub, jak marketing imati i najbitnije pustiti ljude koji imaju volju i znanje da rade to. Vratiti ljude na tribine i Jedinstvo tamo gdje pripada![]()
![]()
Ne brini, bit ce i mora.
I moze li mi neko reci kad ce se zavrsiti pomocni stadion?
To niko ne znatropic je napisao/la:Ne brini, bit ce i mora.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Bisćani sretno u slijedecoj sezoni.Grad i Sila Nebeska zasluzuju premier ligu...nadam se da ce mo se opet sresti za 2-3 sezone i ponovit druzenje...pozz
Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
Hvala, sretno i vama da se vratite u 1 federalnuTurbosi je napisao/la:Bisćani sretno u slijedecoj sezoni.Grad i Sila Nebeska zasluzuju premier ligu...nadam se da ce mo se opet sresti za 2-3 sezone i ponovit druzenje...pozz
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Ako neko bude pratio završnicu juniorskog prvenstva molim da napiše rezultate i kratku analizu utakmica
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
Na stadionu "Pod borićima" igra se završnica juniorskog prvenstva F BiH, u prvoj utakmici sastaju se NK "Jedinstvo" - FK "Budućnost" Banovići, u toku je drugo poluvrijeme. Trenutni rezultat 2:1 za "Jedinstvo".
U drugoj utakmici od 18:00 sastaju se FK "Rudar" Kakanj - NK "GOŠK" Gabela.
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Kako je Kazlagić odradio svoj posao? Imal ko iz Budućnosti da se posebno istakao?Bihac96 je napisao/la:Na stadionu "Pod borićima" igra se završnica juniorskog prvenstva F BiH, u prvoj utakmici sastaju se NK "Jedinstvo" - FK "Budućnost" Banovići, u toku je drugo poluvrijeme. Trenutni rezultat 2:1 za "Jedinstvo".
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero