Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Cartman » 08 jun 2015, 13:26

Pauleta je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Cuj Cican. :tralala:
Trebao bi se zvati Šukrija da bude po volji takvim ekistremistima kao što si ti. O Cicanu najbolje govore rezultati, a prelazak u RB je potvrda onoga što pišem već dugo o njemu. Naravno da golman Red Bulla ne može biti u središtu pažnje pored golmana iz Azerbejdžana. Uz Begovića bi u kadru morali biti Burić kao drugi i Stanković kao treći golman. Šehić je sigurno kvalitetan, ali treba promijeniti ligu. Tek poslije njega dolaze Delač i Antolović. Dujkovića neću spominjati. Naravno da treba uzeti u obzir Husića i vijdeti kako će se razvijati njegova seniorska karijera.
Trebao je Muhamed Hodzic. kuknjava

Vidim Filip Arezina u Rudaru iz Prijedora. Bio dobar talenat kad je igrao za mladu, ali odma su govorili da mu je kafana i klafionica draza od lopte. Steta, gubimo previse igraca oko 20. godine.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 08 jun 2015, 13:26

bhsport je napisao/la:Seha je trenutno za Cicana Bufon. Sta ce biti kasnije ne znam. Ali ismijavati golmana koji već godinama brani za repku i koji je bio odličan u ligi UEFA je bezobrazno.
Ne znam kako ti idu slova, ali napisao sam da je Šehić kvalitetan golman. Ne znam gdje si našao ismijavanje. Jedini bh Buffon je Begović, a ostali su dobri ili solidni golmani, a razlika među njima mala ili neznatna. U tom slučaju, prilikom odabira drugog i trećeg golmana treba gledati ligu. Šehić je godinama izvan reprezentacije. Ne znam koliko pratiš reprezentaciju, ali čovjek dugo nije bio pozivan, tako da ti je konstatacija netočna i zaista smiješna. To je kao da kažemo za Stojana Vranješa da je godinama u reprezentaciji. Da je situacija obrnuta, ti i slični bi odmah rekli šta se spominje golman iz Azerbejdžana, a Šehić potpisao za jed Red Bull... Klasika bh navijača.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 08 jun 2015, 13:29

Cartman je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Cuj Cican. :tralala:
Trebao bi se zvati Šukrija da bude po volji takvim ekistremistima kao što si ti. O Cicanu najbolje govore rezultati, a prelazak u RB je potvrda onoga što pišem već dugo o njemu. Naravno da golman Red Bulla ne može biti u središtu pažnje pored golmana iz Azerbejdžana. Uz Begovića bi u kadru morali biti Burić kao drugi i Stanković kao treći golman. Šehić je sigurno kvalitetan, ali treba promijeniti ligu. Tek poslije njega dolaze Delač i Antolović. Dujkovića neću spominjati. Naravno da treba uzeti u obzir Husića i vijdeti kako će se razvijati njegova seniorska karijera.
Trebao je Muhamed Hodzic. kuknjava

Vidim Filip Arezina u Rudaru iz Prijedora. Bio dobar talenat kad je igrao za mladu, ali odma su govorili da mu je kafana i klafionica draza od lopte. Steta, gubimo previse igraca oko 20. godine.
Taj je momak zaista obećavao. Šteta što kapacitet glave nije u skladu sa kapacitetom nogu. Nešto slično sam čuo i za Travančića.
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jun 2015, 13:52

Pauleta je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Seha je trenutno za Cicana Bufon. Sta ce biti kasnije ne znam. Ali ismijavati golmana koji već godinama brani za repku i koji je bio odličan u ligi UEFA je bezobrazno.
Ne znam kako ti idu slova, ali napisao sam da je Šehić kvalitetan golman. Ne znam gdje si našao ismijavanje. Jedini bh Buffon je Begović, a ostali su dobri ili solidni golmani, a razlika među njima mala ili neznatna. U tom slučaju, prilikom odabira drugog i trećeg golmana treba gledati ligu. Šehić je godinama izvan reprezentacije. Ne znam koliko pratiš reprezentaciju, ali čovjek dugo nije bio pozivan, tako da ti je konstatacija netočna i zaista smiješna. To je kao da kažemo za Stojana Vranješa da je godinama u reprezentaciji. Da je situacija obrnuta, ti i slični bi odmah rekli šta se spominje golman iz Azerbejdžana, a Šehić potpisao za jed Red Bull... Klasika bh navijača.
Sehic je branio za mlade repke U17, U19, U21 i zbog toga sam napisao da je godinama u repkama. Ismijavas mu ligu a samim tim i njega, naveo sam vec odlican bio u ligi uefa.
U pravu si, klasika BH navijaca koju repku prati od cire. :shh:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 08 jun 2015, 18:47

Zlatan Alomerović vjerovatno ide u Kaiserslautern.

http://www.****.de/fussball/2-bundesl ... erslautern
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 jun 2015, 18:49

buric legenda.
slika
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 jun 2015, 22:36

STEVIE je napisao/la:buric legenda.
[img]http://stadionowioprawcy.net/foto/08-06-2015/aee9b0adcc_14.jpg[/img]
Zenicka skola!! Libe legenda.
Celik!3,2,2.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 09 jun 2015, 14:04

bhsport je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Sehic je branio za mlade repke U17, U19, U21 i zbog toga sam napisao da je godinama u repkama. Ismijavas mu ligu a samim tim i njega, naveo sam vec odlican bio u ligi uefa.
U pravu si, klasika BH navijaca koju repku prati od cire. :shh:
Bio sam na vise reprezentativnih utakmica, nego sto si ih ti pogledao na TV-u, zato umukni. Ismijavam mu ligu, jer je jadna. Tko god misli da su lige Azerbejdzana, Armenije, Gruzije, Kazahstana i sl ozbiljne lige, nogometni je levat. Naravno da to nema veze sa njegovom kvalitetom. Njemu je to samo odskocna daska.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 jun 2015, 15:44

Pauleta je napisao/la:
Bio sam na vise reprezentativnih utakmica, nego sto si ih ti pogledao na TV-u, zato umukni. Ismijavam mu ligu, jer je jadna. Tko god misli da su lige Azerbejdzana, Armenije, Gruzije, Kazahstana i sl ozbiljne lige, nogometni je levat. Naravno da to nema veze sa njegovom kvalitetom. Njemu je to samo odskocna daska.
To prvo sto si naveo je takva glupost da je to cudo jedno, da zivis 100 godina i samo ides na tekme nece moci ispuniti taj uslov. To umukni ostavi za kuce i svoj primitivizam ne prosipaj po forumu.
Da si pratio vidio bi da nisam rekao da je to ultra mega sega jaka liga nego samo da je bio odlican u ligi uefa i da je taj klub u svakom slucaju za jedan ajduk ili kikirikispor trenutno barsa.
Sumnjam da mu je odskocna daska, odlicno mu je tamo, ima dobru lovu, niej teska liga, a decko je svoju ambicioznost pokazao odlaskom iz Mersina u Azerbejdzan ali i kao takav je drugi golman nase repke.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 10 jun 2015, 08:21

bhsport je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
To prvo sto si naveo je takva glupost da je to cudo jedno, da zivis 100 godina i samo ides na tekme nece moci ispuniti taj uslov. To umukni ostavi za kuce i svoj primitivizam ne prosipaj po forumu.
Da si pratio vidio bi da nisam rekao da je to ultra mega sega jaka liga nego samo da je bio odlican u ligi uefa i da je taj klub u svakom slucaju za jedan ajduk ili kikirikispor trenutno barsa.
Sumnjam da mu je odskocna daska, odlicno mu je tamo, ima dobru lovu, niej teska liga, a decko je svoju ambicioznost pokazao odlaskom iz Mersina u Azerbejdzan ali i kao takav je drugi golman nase repke.
Nisam mislio bukvalno, ali potrebna je određena širina da shvatiš neke stvari. Dakle liga je smiješna, imamo tri golmana koji brane u daleko ozbiljnijim ligama i tu se priča završava. Begović, Burić i Stanković, pa bih obratio pažnju na Husića i Delača, jer su to mlade nade, a tek onda Šehić i Antolović.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 jun 2015, 08:42

Pauleta je napisao/la:
Nisam mislio bukvalno, ali potrebna je određena širina da shvatiš neke stvari. Dakle liga je smiješna, imamo tri golmana koji brane u daleko ozbiljnijim ligama i tu se priča završava. Begović, Burić i Stanković, pa bih obratio pažnju na Husića i Delača, jer su to mlade nade, a tek onda Šehić i Antolović.
Liga je ozbiljnija od nase i od hrvatske sto pokazuju rezultati Quarabaga u ligi evrope, samim tim je u prednosti nad Buricem i Stankovicem. Husic je druga prica i njega treba pratiti, talenat koji ce se ko zna kako razvijati.
Delač je sve samo ne mlad golman, a da se razumijemo nije ni neki kvalitet jer doci od Celzija preko Vojvodine u Sarajevo je pad u karijeri, sta god o tome mislili.
Tri trenutno nasa najbolja golmana su Begovic, Sehic i Buric, sve mimo toga je cirkus.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jun 2015, 09:08

Prema rezultatima u evropi u zadnjih 5 sezona:

Country Pts
17 Croatia 23.500
29 Azerbaijan 12.500
37 Bosnia and H. 7.500

U svakom slucaju jacina lige ne mora da znaci da ja neki golman/igrac zato bolji ili losiji. Osim ako se ne radi o velikoj razlici npr. liga5 i losije lige. U svakom slucaju ko god bio drugi, treci golman taj se svakako nece naigrati. Mislim da bi treci golman trebao da bude neki mladi igrac koji je veliki potencijal ( za buducnost ) a ne ovi stariji.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jun 2015, 09:13, ukupno mijenjano 2 puta.

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 10 jun 2015, 09:11

Husic vec sada treba da bude treci golman ako hocemo da imamo nesto od njega u buducnosti.on je aktuelno u U19 njemackoj reprezentaciji a to je velika stvar kad znamo kakva je njemacka golmanska skola.nijemci imaju vec 20 godina konstantno 10 golmana koje bi svaka reprezentacija na svijetu mogla pozeljeti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Poskok
Kontakt:

Post Postao/la Poskok » 10 jun 2015, 09:13

**** je napisao/la:Husic vec sada treba da bude treci golman ako hocemo da imamo nesto od njega u buducnosti.on je aktuelno u U19 njemackoj reprezentaciji a to je velika stvar kad znamo kakva je njemacka golmanska skola.nijemci imaju vec 20 godina konstantno 10 golmana koje bi svaka reprezentacija na svijetu mogla pozeljeti.

Kad kod njih gledas pijetlice kad igraju otimaju se ko ce na gol a kod nas najlosiji igrac mora braniti[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 10 jun 2015, 09:15

bhsport je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Liga je ozbiljnija od nase i od hrvatske sto pokazuju rezultati Quarabaga u ligi evrope, samim tim je u prednosti nad Buricem i Stankovicem. Husic je druga prica i njega treba pratiti, talenat koji ce se ko zna kako razvijati.
Delač je sve samo ne mlad golman, a da se razumijemo nije ni neki kvalitet jer doci od Celzija preko Vojvodine u Sarajevo je pad u karijeri, sta god o tome mislili.
Tri trenutno nasa najbolja golmana su Begovic, Sehic i Buric, sve mimo toga je cirkus.
Burić i Stanković ne brane u bh i hrvatskoj ligi, pa ne znam zašto spominješ te lige. Poljska i austrijska liga su za azerbejdžansku premiership. Legia bi igrala u LP da nije mafije u UEFA-i, a Lech je sezonama europska ekipa. Wisla je također uvijek respektabilna. Što se Austrije tiče Red Bull i Austria su jake ekipe, a liga im je na visokoj razini. Što se Delača tiče, momak ima tek 22 godine, a ako pratiš nogomet, onda znaš da su golmani kao vino. Neka spoji tri sezone konstantnog branjenja, pa ćemo vidjeti. Uglavnom, treba ga pratiti. Stanković cirkus... Stvarno si kralj :crazy:

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 10 jun 2015, 12:08

Ne znam kako ti idu slova, ali napisao sam da je Šehić kvalitetan golman. Ne znam gdje si našao ismijavanje. Jedini bh Buffon je Begović, a ostali su dobri ili solidni golmani, a razlika među njima mala ili neznatna. U tom slučaju, prilikom odabira drugog i trećeg golmana treba gledati ligu. Šehić je godinama izvan reprezentacije. Ne znam koliko pratiš reprezentaciju, ali čovjek dugo nije bio pozivan, tako da ti je konstatacija netočna i zaista smiješna. To je kao da kažemo za Stojana Vranješa da je godinama u reprezentaciji. Da je situacija obrnuta, ti i slični bi odmah rekli šta se spominje golman iz Azerbejdžana, a Šehić potpisao za jed Red Bull... Klasika bh navijača.[/quote]
U pravu si, klasika BH navijaca koju repku prati od cire. :shh:[/quote]

Bio sam na vise reprezentativnih utakmica, nego sto si ih ti pogledao na TV-u, zato umukni. Ismijavam mu ligu, jer je jadna. Tko god misli da su lige Azerbejdzana, Armenije, Gruzije, Kazahstana i sl ozbiljne lige, nogometni je levat. Naravno da to nema veze sa njegovom kvalitetom. Njemu je to samo odskocna daska.[/quote]
A ti si kao neki selektor pa vidim dole pozivas neke igrace u reprezentaciju jel? :D Sehic je dobar golman brani u dobroj ekipi vidjeces ove sezone kad krenu kvalifikacije LP.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 10 jun 2015, 12:15

Pauleta je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Sad i Delac ispade nas golman niti je nas niti je dobar golman za repke, pa na derbiju mu lopte ispadaju iz ruku da si bio na tekmi mogao si vidjeti kako je vrlo nesiguran golman.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 10 jun 2015, 12:25

Šta kaže brat, Delač ispred Šehića. Jel ovo skrivena kamera? :lol: :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 jun 2015, 12:38

Pauleta je napisao/la:
Burić i Stanković ne brane u bh i hrvatskoj ligi, pa ne znam zašto spominješ te lige. Poljska i austrijska liga su za azerbejdžansku premiership. Legia bi igrala u LP da nije mafije u UEFA-i, a Lech je sezonama europska ekipa. Wisla je također uvijek respektabilna. Što se Austrije tiče Red Bull i Austria su jake ekipe, a liga im je na visokoj razini. Što se Delača tiče, momak ima tek 22 godine, a ako pratiš nogomet, onda znaš da su golmani kao vino. Neka spoji tri sezone konstantnog branjenja, pa ćemo vidjeti. Uglavnom, treba ga pratiti. Stanković cirkus... Stvarno si kralj :crazy:
Spominjem te lige jer reprezentativci dolazi iz tih liga i oni su OK, jedini je problem Ibro Sehic koji je pljuvan od strane ex-a i ispred kojeg su bili Fejzic Piplicin pulen koji je rezerva u cvajti i Avduka ili Ratko Dujkovic. Sto se tice ocjene i poredjenja izmedju Poljske i Azerbejdzana to cu ostaviti drugima, ja samo znam da su Azerbejdzanci dernuli hladno finalistu kupa uefa i da ih je dlaka dijelila da prodju vrlo tesku grupu, gdje je Seha brainio odlicno cijelo takmicenje.
Da su golmani kao vino je izreka a ne pravilo, sto pokazuje dosta primjera a jedan od tih je da su Hasagica ledja sasjekla pred Pariz i da je to forsiranje bilo kontraproduktivno jer smo gubili pravo na izmjenu.
Delač ima lipu nasu za koju je nastupao pa nek tamo i dalje mami simpatije, nama ne treba.
Sto se Stankovica tice za koju je on mladu repku branio za U17 i U19?

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 10 jun 2015, 13:27

bhsport je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Spominjem te lige jer reprezentativci dolazi iz tih liga i oni su OK, jedini je problem Ibro Sehic koji je pljuvan od strane ex-a i ispred kojeg su bili Fejzic Piplicin pulen koji je rezerva u cvajti i Avduka ili Ratko Dujkovic. Sto se tice ocjene i poredjenja izmedju Poljske i Azerbejdzana to cu ostaviti drugima, ja samo znam da su Azerbejdzanci dernuli hladno finalistu kupa uefa i da ih je dlaka dijelila da prodju vrlo tesku grupu, gdje je Seha brainio odlicno cijelo takmicenje.
Da su golmani kao vino je izreka a ne pravilo, sto pokazuje dosta primjera a jedan od tih je da su Hasagica ledja sasjekla pred Pariz i da je to forsiranje bilo kontraproduktivno jer smo gubili pravo na izmjenu.
Delač ima lipu nasu za koju je nastupao pa nek tamo i dalje mami simpatije, nama ne treba.
Sto se Stankovica tice za koju je on mladu repku branio za U17 i U19?
Naravno da nije ok što nogometne nakarade tipa Vršajevića, TSS i sličnih igraju, ali smiješno je da Šehić dobije priliku prije Burića i Stankovića. Fejzić, Avdukić i Dujković su također sramota. Eto baš si Kenu uzeo za primjer, pored stotina primjera golmana koji su dugo trajali. Što Delač ima i gdje će ići to nećeš odlučiti ti i slični ekstremi koji važu tuđe osjećaje. Matej ima puno pravo nastupati za državu gdje je rođen. Prihvaćeni su Begović, Medunjanin, Hajrović i ostali koji su izjavljivali svašta, ali Delač smeta. Jadno... Stanković je branio za Austriju. Što se tiče Azerbejdžanaca i njihovih euro nastupa, vrlo dobro znaš da je Hajduku ljetos zera nedostajala da izbaci Dnipro, a znamo kako je Dnipro prošao ove sezone u Eurposkoj ligi, a isto tako znamo da je Hajduk sprdačina od ekipe.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic, Wolffire i 27 gostiju.