Ali to nema nigdiuNbx je napisao/la:Ovaj Vedad je cirkus zivi
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
Sekunda do dogovora. Sam kaze da bi najradije igrao u Slobodi, sto ce vjerovatno i biti. Na pitanje dal navija za strumfovexbox je napisao/la:Jutro. Jel potpisao Ordagic komsije? Jucer me napadoste i post mi izbrisaste. Pa evo da vidim jel potpisao?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nemoj tako druze on je od malena plavi u srcu... hahhah
Omiljene mu gace bile plave, a imao je obicaj cesto prditi u njih (po plavoj boji).
To za Ordagu je jos uvijek rekla-kazala, danas neko moze uletiti Zvijezdi dobre pare i sa njima preveslati Ordagica, a taj momak istinski postuje Zvijezdu. Vidicemo ovih dana, mozda i sutra, nakon danasnje sjednice mnogo toga ce biti jasno.
To za Ordagu je jos uvijek rekla-kazala, danas neko moze uletiti Zvijezdi dobre pare i sa njima preveslati Ordagica, a taj momak istinski postuje Zvijezdu. Vidicemo ovih dana, mozda i sutra, nakon danasnje sjednice mnogo toga ce biti jasno.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
I ovdje se ližete? Odo da vas ne ometam 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Iskustvo da al Sarajevo je super nabrijano i uz to imaju jako dobru ekipu i organizaciju i ne vidim razloga zasto ne bi mogli iznenaditi neku od ovih ekipa i veca cuda su se desavala, osim sto bi protiv DInama im dao ponajmanju sansu to je dimenzija vise trenutno na ex JU prostoru.Elegant je napisao/la:Iskustvo Dinama, Partizana, Maribora u LP i ovakvim utakmicama naspram Sarajeva i svih nasih klubova, daleko su nasi klubovi od njih u svakom smislu.
Svi nasi klubovi moraju poraditi da imaju pobjednicki mentalitet u glavi i kada se igra u gostima jer samo tako mozes se nadati necemu.
Mi se po Premijer ligi ne moramo voliti ni postovati al kada nas neki klub igra u Evropi te animozitete treba staviti po strani i dozivljavati ga kao predstavnika drzave jer s njegovim dobrim rezultatom krci bolji put za ko zna mozda tvoj klub naredne sezone.
samo Sloboda
Ko se to skim lize ?Ajzea je napisao/la:I ovdje se ližete? Odo da vas ne ometam
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Samo 3 kluba su prosle sezone isplatile sve plate usposlenicima
Sloboda,SB i Sarajevo.
Sloboda,SB i Sarajevo.
Za Selju se ni naopako ne može navijatimerak je napisao/la:Iskustvo da al Sarajevo je super nabrijano i uz to imaju jako dobru ekipu i organizaciju i ne vidim razloga zasto ne bi mogli iznenaditi neku od ovih ekipa i veca cuda su se desavala, osim sto bi protiv DInama im dao ponajmanju sansu to je dimenzija vise trenutno na ex JU prostoru.Elegant je napisao/la:Iskustvo Dinama, Partizana, Maribora u LP i ovakvim utakmicama naspram Sarajeva i svih nasih klubova, daleko su nasi klubovi od njih u svakom smislu.
Svi nasi klubovi moraju poraditi da imaju pobjednicki mentalitet u glavi i kada se igra u gostima jer samo tako mozes se nadati necemu.
Mi se po Premijer ligi ne moramo voliti ni postovati al kada nas neki klub igra u Evropi te animozitete treba staviti po strani i dozivljavati ga kao predstavnika drzave jer s njegovim dobrim rezultatom krci bolji put za ko zna mozda tvoj klub naredne sezone.
Inace kad tvoj klub izbori europu javi se !Tuzlak04 je napisao/la:Za Selju se ni naopako ne može navijatimerak je napisao/la:Iskustvo da al Sarajevo je super nabrijano i uz to imaju jako dobru ekipu i organizaciju i ne vidim razloga zasto ne bi mogli iznenaditi neku od ovih ekipa i veca cuda su se desavala, osim sto bi protiv DInama im dao ponajmanju sansu to je dimenzija vise trenutno na ex JU prostoru.Elegant je napisao/la:Iskustvo Dinama, Partizana, Maribora u LP i ovakvim utakmicama naspram Sarajeva i svih nasih klubova, daleko su nasi klubovi od njih u svakom smislu.
Mi se po Premijer ligi ne moramo voliti ni postovati al kada nas neki klub igra u Evropi te animozitete treba staviti po strani i dozivljavati ga kao predstavnika drzave jer s njegovim dobrim rezultatom krci bolji put za ko zna mozda tvoj klub naredne sezone.. . .
Sarajevo, Olimpic, Zrinjski, Zeljo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da je kako presisati koeficijent od 7,8 onda bi stalno bili nosioci u 2. pretkolu za CL
Bice to tesko, treba par sezona da se redom prođu po 1-2 predkola bilo u CL ili 2-3 u EL samo da se jaca koeficjent.MortemHz je napisao/la:Da je kako presisati koeficijent od 7,8 onda bi stalno bili nosioci u 2. pretkolu za CL
Nema druge nego jacanje klubova, igarcki kadar, sve sto treba.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
samo to?Elegant je napisao/la:Bice to tesko, treba par sezona da se redom prođu po 1-2 predkola bilo u CL ili 2-3 u EL samo da se jaca koeficjent.MortemHz je napisao/la:Da je kako presisati koeficijent od 7,8 onda bi stalno bili nosioci u 2. pretkolu za CL
Nema druge nego jacanje klubova, igarcki kadar, sve sto treba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5 play-off da odigras koeficijent ti je 9.250...eto da i ne dodjes do 2 ili cak 3 bio bi nosioc
A sam znas da se kod nas slavi kao veliki uspjeh kada se plasiramo u play-off tako da ne vidim da smo jos uvijek u stanju iz godine u godinu da prodjemo jedno pretkolo u LP, odnosno 3 u LE kako bi imali taj koeficijent.MortemHz je napisao/la:5 play-off da odigras koeficijent ti je 9.250...eto da i ne dodjes do 2 ili cak 3 bio bi nosioc
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam sve ali eto mi imamo 1 recimo i sad u ove 4 godine da 2 puta prodjemo i imat cemo dovoljan koeficijent da budemo nosioci sto ne zvuci nemoguce ali opet je tesko jer smo odron
Očigledno je Tan kontaktirao rukovodstvo sa Grbavice i zamolio ih da spuste gas pred sami kraj prvenstva uz novčanu stimulaciju ne bi li se bordo tim dočepao dugo željene titule.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kako nije
I Zrinja kao i Velež koliko znamOrton je napisao/la:Samo 3 kluba su prosle sezone isplatile sve plate usposlenicima
Sloboda,SB i Sarajevo.
I samo jako...
I have a dream
koliko ja znam Zrinja nijewestherc je napisao/la:I Zrinja kao i Velež koliko znamOrton je napisao/la:Samo 3 kluba su prosle sezone isplatile sve plate usposlenicima
Sloboda,SB i Sarajevo.
I samo jako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.