FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 00:33

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
rixadu je napisao/la:malo surfam po netu.... Onaj Gobbi iz fiorentine sto je udario Robbena zbog crvenog dobio 3 utakmice kazne... Znaci nema riberya sigurno 2 tekme
Ali taj udarac Gobbia je bio ocigledno sa namjerom. Isao je laktom direktno u lice, dok kod Riberya, barem prema mom misljenju nije bilo namjere. Promasio je loptu, a onda je vec bilo kasno zaustaviti se, visa sila je ucinila svoje.
Ma Bilal dobija jednu tekmu kazne,taman da moze igrati prvu tekmu slijedece LP :lol: :mrgreen:
Na kraju ce dobiti pomilovanje i zaigrati sljedece sedmice protiv Francuza. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 22 apr 2010, 00:34

Meni iskreno nece ni smetati sto Ribery mozda nece igrati u finalu, iskreno totalno je van forme...a sad ja nesto kontam da nisu Uli i Bekenbauer sredili ovu aferu Riberiju tako da se "zgadi" Realu i ovim drugim klubovima sto ga zele i da oni odustanu od njegove kupovine, i tako da Riby ne bude imao izbora nego produziti sa Bajernom :D :D :D
Volim te Zeljo!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 apr 2010, 00:39

Ma ribery je svoje u LP zavsrio,direktni crveni znaci da ide na arbitrazu,a jedna utakmica mu je svakako zagarantovana...

Iz objektivnih razloga sam bio u prilici gledati samo drugo poluvrijeme,Bayern dominantan na momente se cinilo kako je sramota ove dobiti samo 1-0,na kraju ipak samo 1 razlike,sto ostavlja nadu Lyonu da ce moci napraviti "preokret" i uci u finale,s druge strane Bommel se vraca nakon zutih,mada me je Tymoshcuk prvi put odusevio,smirenoscu i tacnoscu pasova,Robben i Lahm nezaustavljivi po desnoj strani,Muller djelovao smotano kao i Contento,ostali svi na nivou prethodnih sedmica,bice zanimljiv revans za 6 dana...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 00:41

omerbavarac je napisao/la:dobio 3 utakmice kazne... Znaci nema riberya sigurno 2 tekme
Ma Bilal dobija jednu tekmu kazne,taman da moze igrati prvu tekmu slijedece LP :lol: :mrgreen:[/quote]
Na kraju ce dobiti pomilovanje i zaigrati sljedece sedmice protiv Francuza. :D[/quote]

Jest ali nije Uefa Wahiba :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 00:44

Zato jeste Platini. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 00:47

omerbavarac je napisao/la:Zato jeste Platini. :D
Sta Francuz :roll: odakle je Lyon sa Kariba mozda...dobit ce 5 tekmi za primjer :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 00:49

harishp je napisao/la:
Sta Francuz :roll: odakle je Lyon sa Kariba mozda...dobit ce 5 tekmi za primjer :lol: :mrgreen:
Ako ekipa Lyona ne prodje, mora neko braniti cast Francuza u finalu. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 00:49

omerbavarac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ako ekipa Lyona ne prodje, mora neko braniti cast Francuza u finalu. ;)
Sve u svemu dobra :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 apr 2010, 00:50

dr.adnan je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:Evo još jedne sa početka utakmice
slika

kopiraću svog istomišljenika
VOLIM BAYERN :D :D :D

sta "pack mas" znaci ? ... njemacki nikako ne ide xD
Fali ovdje dodatnih slova, nisam vidio početak utakmice pa nek se javi neko ko je vidio...

a ev nasao sam na forumu drugom "pack ma's" znaci na bavarskom "Let's do it!" or "Let's make it happen!" misleći na finale u Madridu

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 22 apr 2010, 01:19

United Rule je napisao/la:Fudbalska uspavanka... a sto drugo ocekivati od ekipe kao sto je Bayern Minhen, jedino svaka cast Robbenu vidi se da covjek umije i da mu nije mjesto u BM :P
Ako prodjete dalje nekim slucajem jedva cekam da gledam tu tekmu kad vas Inter il Barca demoliraju jedno 3-4 nula
Sto se tice iduce sezone volio bih da vas izvucemo opet pa da vas fino demoliramo buduci da ste se ove godine provukli kroz iglene usi. Samo da nam dodje Silva il Villa pa ce to bit jedno 4-5 komada u mrezi onog invalida Butta ;)
E svaka ti čast na komentaru... al nemoj se puno ljutit što smo vas izbacili, pa ovakve neprikladne komentare davat!

JASC0
Kontakt:

Post Postao/la JASC0 » 22 apr 2010, 01:22

evo jos jedom, veca slika!
slika
slika
extra!!
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: JASC0, dana/u 22 apr 2010, 02:06, ukupno mijenjano 3 puta.
Rođeni

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 22 apr 2010, 01:26

United Rule je napisao/la:Fudbalska uspavanka... a sto drugo ocekivati od ekipe kao sto je Bayern Minhen, jedino svaka cast Robbenu vidi se da covjek umije i da mu nije mjesto u BM :P
Ako prodjete dalje nekim slucajem jedva cekam da gledam tu tekmu kad vas Inter il Barca demoliraju jedno 3-4 nula
Sto se tice iduce sezone volio bih da vas izvucemo opet pa da vas fino demoliramo buduci da ste se ove godine provukli kroz iglene usi. Samo da nam dodje Silva il Villa pa ce to bit jedno 4-5 komada u mrezi onog invalida Butta ;)
tako se govorilo i pred utakmicu protiv man utd da ce im dat 4-5 komadam, da je man dobio najlakseg protivnika, pa eno sad na TV-u mogu gledat bayern kako lagano ali sigurno ide u finale

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 apr 2010, 02:25

Svaka čast bavarskoj mašineriji, odlična utakmica veceras, posebno me fasciniralo kako su igrali u trenutcima s igračem manje.Lyon je bio vemo defanzivan, ali mislim da ih je bajern prisilio odličnom igrom i stalnim napadanjem.
Malo je škripilo u veznom redu, strašno se osjetio izostanak lidera van Bommela, ali je ipak uspjeo pranjić a poslije i onaj Konan Barbarin iz Ukrajine da poveže igru u vezi.....Robben ponovo fantastičan, tebate promjeniti ime u
FC Robben :mrgreen: , rezultat je odličan, mislim da izostanak riberya nije veliki problem za revanš pogotovo kad se vrati veliki holandez,,,

Mislim da Bayern prolazi u finale :) :)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 07:50

Nemojte pisati te gluposti da ce Platini pomoci Lyonu jer je Francuz, vidi se da niste upuceni inace bi znali da se on i predsjednik Lyona,Aulas, ne podnose ;)
@Gero
Nemoj ti tu meni pametovati, ja idalje cekam prijedlog za opkladu :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 apr 2010, 07:54

Joj spika i teorija.Bayern zasluženo pobijedio,njemačka škola ,Oli i ekipi sretno dalje! ;)

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 22 apr 2010, 07:55

Messi pa Robben pa onda dugo dugo niko.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 apr 2010, 09:40

izgubio sam, pripremi potpis.
samo ne pricaj kako si ocekivao minimalan poraz liona, to je laz!
ocekivao si x ili vise.
opkladio sam se da ce bayern zabiti 3+ gola, a tu prognozu, koliko god ona izgledal suluda, temeljio sam na nekim cinjenicama koje sam usputno i spomenuo.
znao sam da su cak sedmerica igraca liona opterecena kartonima. znaci bio sam 100% ubjedjen da ce ih bayern natjerati u njihov kazneni prostor, da ce se sanse redati jedna za drugom, da ce imati ogroman posjed lopte...
ali jedno nisam znao a to je da ce nam suditi roseti. da sam imao taj podatak sigurno se ne bih kladio.
neko rece kako je roseti jako los sudac, ali to je daleko od istine.
roseti je odlican sudac koji zna kako da osteti protivnika a da se to plaho ne primjeti.
utakmica je pocela bas kako sam i predvidjao-totalna dominacija bayerna i par vise nego dobrih prilika.
riberi je igrao odlicno i po toj lijevoj strani se gradila igra bayerna.
naravno da se pas u ljudskom suretu iliti roseti zelio osvetiti bayernu zbog izbacivanja italijanskih perjanica, ili je pak dobio naredbu "odozgo". ovo drugo je manje vjerovatno.
pogledajte kako je pas smirivao igru svirajuci bezbroj sitnih prekrsaja od kojih trecina to nisu ni bili, dok se druga trecina ne svira u polufinalu lige prvaka. mislim da ce i najveci laici shvatiti da je to konstantno sviruckanje islo u korist liona, nikako bayerna.

ostvarenje svog sna je vidio u riberijevom prekrsaju koji je kazno najvecom mogucom kaznom.
lud je svak ko misli da je ribi namjerno faulirao onu pizdu koja se sa smijehom na licu vratila na teren.
faul je bio u punoj brzini, noga nije bila ispruzena kao sto je bila kod tulalana, gledao je u loptu.
pokusao je da se zagradi i kada mu je lopez bio gotovo iza ledja, on mu staje na nogu. trapavo jeste, za zutog jeste, ali za crvenog sigurno nije. kada bi se za onakve startove dijelli crveni kartoni rijetko bi koja ekipa docekala kraj susreta u punom sastavu, s napadacima.

pas je pomislio kako je iskljucenjem ribija sredio stvar pa je poceo "kaznjavati" i igrace liona.
doduse i pomogao im je, jer se utakmica morala zavrsiti sa 3 ili 4 gola u lionovoj mrezi.

u revans putujemo s dosta optimizma jer ce se lion morati otvoriti i ganjati rezultat, a to svakako godi bayernu.
vidjeli smo i sinoc sta se desava kada se lion otvarao i na momente pokusavao parirati bayernu-3 ili 4 odlicne sanse od kojih se dvije bili 100%. muller je morao zabiti gol kada mu je lam dao vise nego dobru loptu.

dalje, ne svidja mi se nikako galonjino seruckanje da hamit moze igrati samo umjesto robbena.
poslije utakmice je lafio kako je izvadio robbena radi umora, da se moze odmoriti.
ako mu je toliko bitan robbenov odmor, zasto ga nije odmarao protiv onih hudnika iz hanovera jer je svima bilo jasno da hanoveranci nemaju sanse protiv bayerna?
robben ga je demantovao. zasto nije mullera zamijenioaltintopom?!
altintop non-stop vuce u sredinu i tu je najjaci. u onih par minuta je pokazao da je cvrst poput bedema i vidjeli smo kako se igraci liona odbijaju od njega, da je tehnicar koji zna dodati upotrebljivu loptu...
vjerujem da bi robben zabio jos jedan gol!
kada ga je izvadio odleprsala je i moja nada.
ko da ga zabije?...mozda gomez? :roll: dass ich nicht lache :evil: :evil:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 22 apr 2010, 10:10, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 apr 2010, 09:49

Evo malo jos one ljepote od sinoc. :P
slika

Nismo se nadali ovakvom uspjehu, s obzirom na najlosiji start u historiji, ali ovo vise nije san...
slika

@CG - reci ti prijedlog, izaberi sam kako hoces da te kaznim. :mrgreen:

@seco, jesu li se oznojili prsti? :D Dobra analiza, ima tih par sitnica (ako se tako mogu nazvati) koji me tjeraju da cupam kosu sa glave. Robben je priznao da je pogrijesio sa onom reakcijom pri izlasku sa terena. Gaal je htio zacementirati rezulat, koji je po njemu vise nego dobar. Hamit svakako zasluzuje vise da igra, MU mora vise i prije vanka. Ali, bilo bi prelijepo kada bi sve radio ono sto se nama svidja... :lol:
Reci danke, sto ti ovo iznad nije zadnji post na forumu. :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 apr 2010, 10:04

geronimo je napisao/la:Gaal je htio zacementirati rezulat koji je po njemu vise nego dobar
istina, u nekim slicajevima to je vise nego dobar rezultat. recimo za jake ekipe kojima gotovo pa i nije bitno igraju li kod kuce ili na strani. bayern je jedna od tih ekipa. ako bi bayern oveo protiv liona, onda ovi moraju zabiti tri gola..
ali u sinosnjoj utakmici nije se smjelo zadovoljiti sa tih 1:0 kada je bayern mogao zabiti jos jedan gol.
liona su kocili kartoni i u finisu susreta su bili u nokautu-to se moralo iskoristiti! samim tim i robbenova reakcija je opravdana.
u revansu ce biti drukcije jer sam misljenja da se zuti kartoni brisu ekipama koje prodju u finale.
ps
danke frau ger(trud)a. :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 22 apr 2010, 10:25

CollegeGunner je napisao/la:Nemojte pisati te gluposti da ce Platini pomoci Lyonu jer je Francuz, vidi se da niste upuceni inace bi znali da se on i predsjednik Lyona,Aulas, ne podnose ;)
:lol:
Kakve to veze ime. Zar mu nije stalo da francuski tim igra u finalu LP. Ko da je bitno, ko je na celu tog kluba. Ne svidja se ni meni ko vodi nas savez, ali opet navijam za reprezentaciju.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.