FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

harishp
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 01:31

nikad_izvini je napisao/la:Znači, izgubili smo. Nisam mogao na utakmicu zbog posla :roll: Po pregledu, bod je bio realan al **** ga. Morala se i serija od 13 utakmica bez poraza nekad završiti.

Nego, Uaaaaaaaa, Amare, daj ostavkuuuuuuuu :lol:

Predlažem osnivanje FB grupe da otjeramo Amara sa klupe. Izgubili smo utakmicu i to u gostima :shock: :mrgreen:
Bruka,odmah ga u Japan ''ocerat'' pa nek se kofrci Akiri Kurosavi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 22 apr 2010, 01:38

Ne znam da li postoji mogućnost da Sarajevo bude kažnjeno par utakmica bez publike ili se nakon kraja utakmice to ne gleda. Nevjerovatno, incidenata sve više i sve morbidniji a kazne sve manje. Ne bi se začudio da dobiju usmenu opomenu.
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Urban

Post Postao/la Urban » 22 apr 2010, 01:40

? 2 - ? je napisao/la:Ne znam da li postoji mogućnost da Sarajevo bude kažnjeno par utakmica bez publike ili se nakon kraja utakmice to ne gleda. Nevjerovatno, incidenata sve više i sve morbidniji a kazne sve manje. Ne bi se začudio da dobiju usmenu opomenu.

ma iskreno da ti kazem mene licno ne zanima razvoj situacije sta i kako oko tih desavanja danas na Zuban polju. Kako god bilo sa publikom il bez kazna ili ne Zeljo ce to da dobije
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 apr 2010, 03:02

slika

:mrgreen:
Biti Blue Tiger znaci neponovljiv osjecaj gadjenja i sazaljenja kad prolazis pored livade na kojoj je pred rat odrzana Korida i na kojoj se i sad volovi sudaraju, bodu i «gonjaju» loptu.
:mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 22 apr 2010, 03:41

Horde zla su htjele da preprave stadion da ispunjava uslove za igranje euro utakmica. :mrgreen:

AnnesTM87
Kontakt:

Post Postao/la AnnesTM87 » 22 apr 2010, 03:49

ibrakadabra je napisao/la:Horde zla su htjele da preprave stadion da ispunjava uslove za igranje euro utakmica. :mrgreen:
Debilizam,razvaljivati tudzi stadion besmisleno i derbi gledati sa velesica no comm :o :(
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 22 apr 2010, 03:53

AnnesTM87 je napisao/la:
ibrakadabra je napisao/la:Horde zla su htjele da preprave stadion da ispunjava uslove za igranje euro utakmica. :mrgreen:
Debilizam,razvaljivati tudzi stadion besmisleno i derbi gledati sa velesica no comm :o :(
Najgora stvar je sto ce biti kažnjeni sa 5000 KM,sto ce im dati krila za slijedece nemire.Za sve je kriv savez i razna lobiranja srpska,bošnjačka,hrvatska.Sve nam se vrača kao bumerang.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2010, 08:18

[quote="Alipasino"]Citajuci pojedine nase navijace sta pisu prije tekme kontam u sebi znaju li oni koje Sloboda.Zaboravljaju da su ti navijaci gadjali nase igrace ciglama,a pojedini se ovdje uliziju tipa necete vi ispast ako izgubite,imate 2 kuci i slicno.Nikad nismo niti cemo bit dobro dosli u njihov cumez upamtite to.Hajmo posta hocete da nece pobjedit Borca.[/quote
:o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 apr 2010, 08:32

Nama nase, njima njihovo!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2010, 08:57

Grande je napisao/la:Upravo sam sada dosao kuci u Gracanicu...ma nema sta,da smo kojim slucajem dali go oni bi opet poveli iz penala ili neceg drugog...

Ona sloboda koja igra neko nabijanje lopte jos nisam vidio nigdje,cak ni u nizim ligama,ono je stvarno odron,a za njihovu publiku nemam komentar,to su krkani i beteri da nema vecih u BiH,ljudi imaju kompleks od grada Sarajeva to je strasno :?

Meni je sve bilo jasno kada sam vidio kako Slobodini "sumnjivi" ljudi prijete sudijama na polovremenu a i tokom utakmice,znaci da je Lazo zabijo ona 2 gpla oni bi nama tri...

Manijaci su odradili svoje,svaka cast...

Od igraca izdvojio bih Lazu,Bekrica,Bajica i Sehica a ostali su se prepali da ne budu slomljeni a to se najvise vidjelo na Bucanu,Radovanovicu i Mesicu(najgori danas)...

Nema veze idemo dalje...Forza ZELJO ! ! !
"ma nema sta,da smo kojim slucajem dali go oni bi opet poveli iz penala ili neceg drugog..."
cuj majke ti ovo, ko' vidovita Dzemila. Treba ga preporuciti Osimu da mu kaze sta ce se odvijati na terenu jer on to zna :lol:
"Ona sloboda"
prvo nije ona, a drugo ako je naziv Sloboda onda je prvo veliko slovo
"a za njihovu publiku nemam komentar,to su krkani i beteri da nema vecih u BiH,ljudi imaju kompleks od grada Sarajeva to je strasno :? "
nije mi jasno ba na kojoj si utakmici bio! Navijanje bilo korektno i fer sa obje strane. :roll: Nije bilo ama bas niti jedne uvrede.
"ljudi imaju kompleks od grada Sarajeva to je strasno :? "
Toplo da ti preporucim Sutovica. Raspitaj se ko je on! Pa bolan mi smo vise puta navijali za Zelju (derbiji sa Sarajevom, pa Njukastl...), a Fukare smo, nego sto si ti gledao utakmica na TV
"Meni je sve bilo jasno kada sam vidio kako Slobodini "sumnjivi" ljudi prijete sudijama na polovremenu a i tokom utakmice,znaci da je Lazo zabijo ona 2 gpla oni bi nama tri..."
Odakle si to majke ti vidio, pa bolan ti bolje vidis iz Gracanice nego Amar sa par metara. Cuj majke ti ovo, opet ko' vidovita Dzemila on bi znao kad bi bilo, sta bi bilo! ""Lazo zabijo ona 2 gpla"" :lol:

"Manijaci su odradili svoje,svaka cast..."
E' ova ti je tacna 100%! Korektno navijanje, sve ok! Cestitke Manijacima! Ako pije vode, izrazavam zaljenje sto su bili smjesteni gdje jesu, al' eto vidjeli su da je stadion vise gradiliste nego stadion! Jos nesto sto me uzasno nervira! Do kada ce biti pravilo da gostujuci navijaci ne mogu pogledati utakmicu od pocetka do kraja! Opet Manijaci pusteni nakon pocetka utakmice, a morali napustiti deset minuta prije! Zalosno i pored toga sto je navijanje i jednih i drugih bilo za primjer! Bez ikakvih tenzija!

"Od igraca izdvojio bih Lazu,Bekrica,Bajica i Sehica a ostali su se prepali da ne budu slomljeni a to se najvise vidjelo na Bucanu,Radovanovicu i Mesicu(najgori danas)..."
I opet laz! ON zna da su se prepali, a Osim to nije primjetio. Mozda bi ON trebao preporuciti Osimu nenu Hasimu koja u Gracanici saljeva stravu i baca olovo!

Sto se tice o utakmici sve je rekao Osim!
Sve najbolje Zelji u nastavku prvenstva i kupu ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 apr 2010, 09:08

Stole iz Bora je napisao/la:Nama nase, njima njihovo!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 apr 2010, 09:12

Bucana nisu mogli uloviti ni lasom,bjzeao im je u svakom napadu,ako je on bio los,onda ne znam sta su ostali bili.Culum je dobio treci zuti kao i Rovcanin te Haris Beslija,koji ce pauzirati protiv Modrice,dobra je stvar sto se Culum "ocistio" jer slijede vazne utakmice gdje je potrebniji.

Jucer je ekipi falilo samo malo smirenosti da uzmu zasluzen bod,Sloboda i nije igrala tako grubo,jer je sudija svaki iole grbolji faul kaznjavao kartonom,a i nasi su znali vratiti udarce,da su neki drugi uslovi i da Sloboda moze igrati bez pritiska mi bi jucer napravili vise ali i ovako smo odigrali sasvim dobro...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 22 apr 2010, 10:00

J.eb.aji ga zijan. Potajno sam se nad'o bodu. Nadam se samo da će "ugrožena" Sloboda dobiti i Borca ili možda tada neće biti "ugrožena". Ovo nema veze sa ugroženošću već sa liječenjem kompleksa onog papka Glavaša. On obzirom na svoje trenerske (ne)mogućnosti može biti samo u centru pažnje kad dobije Želju ili pitare.
Idemo dalje. U Mostaru teško da možemo uzeti bod jer Velež je fakat zabrlj'o ovim remijem. Najrealnije je da uzmemo bod(ove) na Koševu samo je onda problem što se može desiti da pitarima protiv Borca ni pobjeda ne može donjeti Europu. To bi onda značilo 100% puštanje Borcu. Helem, situacija je komplikovana skroz i što je najgore više ne zavisimo sami od sebe. Jedini scenario koliko toliko realan mi se čini da Borac izgubi od Veleža i Slobode, a da mi uzmemo Leotara i bod na Koševu. Gutavo je pravo zbog onog gola Kajkuta pa nek' priča ko šta hoće.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zeljo-St.Pauli
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-St.Pauli » 22 apr 2010, 10:08

ova ti je dobra...samo im organizacija rada malo nefunkcionise
I da se ponovo rodim,cijeli zivot bih opet posvetio samo tebi.. ,,ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI,,

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 apr 2010, 10:22

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 22 apr 2010, 10:30

Stole iz Bora je napisao/la:
:!: :!:

sto se tice borbe za titulu mislim da smo u prednosti prije svega sto ce nama biti "lakse " igrati derby iako se po pravilu nikad nezna kako ce derby zavrsiti sto smo mi pokazali posljednjih godina kad smo bili slabiji u odnosu na komsije al smo uspjeli bodove donositi sa tih utakmica ove god. imamo Amara koji je u velikoj prednosti u odnosu na njihovog trenera te ce siguran sam takticki nadmasiti svog protivnika i naravno taj veliki bod ako ne i tri al da ne budemo pohlepni neka samo bod presudi u konacnici ;) ,

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 apr 2010, 10:43

Svi u Dolinu... Pokazati još jednom, kako se bodri svoj klub.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 10:46

Jel sad sa Modričom igrate,ne bi trebali imat problema sa njima,jedino ako ne iznenade,kao Slaviju :D
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 22 apr 2010, 10:54

bad_boy je napisao/la:Jel sad sa Modričom igrate,ne bi trebali imat problema sa njima,jedino ako ne iznenade,kao Slaviju :D
slavija je pokazala da ne zasluzuje visu poziciju od trenutne...cuj od modrice izgubiti :o

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 11:00

blablabla je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Jel sad sa Modričom igrate,ne bi trebali imat problema sa njima,jedino ako ne iznenade,kao Slaviju :D
slavija je pokazala da ne zasluzuje visu poziciju od trenutne...cuj od modrice izgubiti :o
Ma zezam se za to da ce Modrica uzet bod sa Grbavice,vidis da sam se nasalio,gdje ce sa juniorima dobit na strani,nakon onog jucer volio bi da Slavija ispadne,a da Modrica ostane .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Proximic, Rule_hz, senad82, Vanja8 i 53 gosta.