FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

RBA 1987
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 10:27

Simpatizer je napisao/la:Zna li neko kolika je klauzula u slucaju otkaza Maricu?
Valjda ovi idioti u Upravi nisu stavili na papir neku astronomsku cifru...
Mislim da se počeo kačiti sa igračima, sinoć su reflektori ostali upaljeni skoro dva sata nakon utakmice, da nije i on učio od kolege Stepija, malo relaksacija... :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 apr 2010, 10:28

Simpatizer je napisao/la:Milinovic je juce bio dobar. Ako realno sagledamo, jeste on kriv za neke golove koje smo primili u gostima, ali isto tako mora se priznati da nas je i sacuvao u nekoliko domacih utakmica. Veliki problem je sto je linijas. Ima dobre reflekse i veoma dobro se postavlja u situacijama 1 na 1, ali dzaba je to kada moramo da strijepimo kod svake visoke lopte u nasem sesnaestercu.
Ja bih to ovako rijesio: Milinovica na gol u domacim utakmicama, Susca na strani. :lol:

Moram jos da dodam da me je Vukelja juce smorio svojim trckaranjem. Ocigledno je da nije 100% spreman i treba ga odmoriti protiv Travnika. Zdrav Vukelja je neophodan u Tuzli ako mislimo nesto da uradimo. Vidimo da je juce i Mancester tamo izgubio i zato nam trebaju fizicki i psihicki potpuno spremni igraci! Tamo ce se igrati tvrdo.
Jeste on nas sacuvao u nekoliko domacih utakmica,i u Sirokom,ali jesi vidio kako onaj trener Zeljeznicara radi,shvatio covjek da je Milinovic linijas i rekao udrite u peterac samo!I pljus,cetiri identicna gola!Dobro tu su kumovali i nasi stoperi,ali i Milinovic dosta.O tome ti pricam,znaci lako nam je protiv slabijeg kluba koji se brani igrati,i koji jedva par puta upute sut na gol,ne vrse stalni pritisak,ali cim dodje jaci vidjeces sta ce biti.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 10:31

VB 1987 je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Zna li neko kolika je klauzula u slucaju otkaza Maricu?
Valjda ovi idioti u Upravi nisu stavili na papir neku astronomsku cifru...
Mislim da se počeo kačiti sa igračima, sinoć su reflektori ostali upaljeni skoro dva sata nakon utakmice, da nije i on učio od kolege Stepija, malo relaksacija... :D
:mrgreen:

Inace, ja i nisam bas za eventualni dolazak Stepija. Cini mi se da je pod stare dane postao obican demagog. Moguce da grijesim.

@tatamata

Zato sam i predlozio da Milinovic brani na Gradskom a Susac na strani. :mrgreen:
Salim se. Zna li neko koliko je Susac visok? Treba nam neka mrcina na golu.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 22 apr 2010, 10:32, ukupno mijenjano 1 put.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 10:32

Kakav je onaj Ratko Butorović maher!!

Mjesecima se po Sportskom Žurnalu povlačila trakavica o tome kako Vojvodina i smjenjeni trener Marić ne mogu naći zajednički jezik jer Marić nakon smjene insistira da mu se plati svaki pfening iz ugovora koji je trebao trajati još godinu i po,a Vojvodina je nudila samo dio para.
Ali taj problem je riješen nakon odlaska naše delegacije (Šipovac&co) u Novi Sad i sklapanja tragikomičnog "ugovora o poslovno-tehničkoj" saradnji,kojim je maher Butorović našao pogodne naivčine koje će mu umjesto njega davati platu,a da pritom Vojvodina ne daje čak ni taj dio para koji je nudila za raskid ugovora!

Ovo je istina prava.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 10:35

Schlager je napisao/la:Kakav je onaj Ratko Butorović maher!!

Mjesecima se po Sportskom Žurnalu povlačila trakavica o tome kako Vojvodina i smjenjeni trener Marić ne mogu naći zajednički jezik jer Marić nakon smjene insistira da mu se plati svaki pfening iz ugovora koji je trebao trajati još godinu i po,a Vojvodina je nudila samo dio para.
Ali taj problem je riješen nakon odlaska naše delegacije (Šipovac&co) u Novi Sad i sklapanja tragikomičnog "ugovora o poslovno-tehničkoj" saradnji,kojim je maher Butorović našao pogodne naivčine koje će mu umjesto njega davati platu!

Ovo je istina prava.
Ovo je veoma moguce. Joj, samo kad zamislim na sta je licio sastanak Butorovica i ovog naseg teletabisa. :lol:

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 apr 2010, 10:39

Ma postoji nekoliko razloga zasto je Maric jos na klupi,i sto je najzalosnije,zasto ce tamo najvjerovatnije i ostati do kraja sezone.Prvi je taj jer su,rezultati na njegovoj strani!Borac nema igru,on nema autoritet,ne moze motivisati igrace,jednostavno on je retard,ali nekim cudom mi pobjedjujemo kuci,i sto je najcudnije mi smo u finalu kupa,a to znaci i u Evropi.Cilj uprave je ispunjen.Drugi razlog je,vjerovatno astronomska cifra za raskidanje ugovora,koju uprava nece da plati.

Prema tome nek nam je bog na pomoci.

Inace Susac je visok 1,92,Knezevic 1,86,a Milinovic 1,88.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 10:42

tatamata je napisao/la: Inace Susac je visok 1,92,Knezevic 1,86,a Milinovic 1,88.
Milinovic 1,88? :shock:
Na terenu djeluje kao da ima 1,75. Da li je moguce da golmana, sa ipak solidnom visinom, niko nije naucio da izlazi na visoke lopte?!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 10:49

Ma mene samo zanima dal je on stvarno retard ili voli da mene nervira, eto mene samo to interesuje... :mrgreen:
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 apr 2010, 10:50

Simpatizer je napisao/la: Milinovic 1,88? :shock:
Na terenu djeluje kao da ima 1,75. Da li je moguce da golmana, sa ipak solidnom visinom, niko nije naucio da izlazi na visoke lopte?!
Gledam Knezevic ima 19 nastupa,za Serbia U19.Pa nije valjda da ne zasluzuje priliku u Borcu,bar da pokusa...A Susac je pokazao sta zna,samo mi nije jasno kako Maric to nije vidio.
Treci put castimo

prijedorcanin
Kontakt:

Post Postao/la prijedorcanin » 22 apr 2010, 10:59

Jedno pitanje za navijace Borca!
Zna li ko,gdje je sad Dalibor Tejinovic,igra li jos aktivno?Po meni,jedan od najboljih igraca Borca zadnjih 10-ak godina.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 11:05

Igrao dugo u Sloveniji, mislim da je i sada tamo, neznam dal još igra fudbal, mislim da je on iz K. Varoša...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 apr 2010, 11:06

VB 1987 je napisao/la:Igrao dugo u Sloveniji, mislim da je i sada tamo, neznam dal još igra fudbal, mislim da je on iz K. Varoša...
Igra u Domzaleu trenutno.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 11:13

Kad smo vec kod legendi :mrgreen: kluba, zna li neko gdje Maletic sada igra?

Inace, prije 10-ak dana sam sreo Tadica, nasu bivsu perjanicu :mrgreen: . Nisam znao da hljeb zaradjuje u Tabrizu, zajedno sa Raspudicem.
Kaze momak da tamo za 1 sezonu zaradi cifru za koju bi ovdje morao igrati 5 godina! 'Bem ti "fudbalski" hljeb kada igraci u 2. iranskoj ligi imaju takva primanja u odnosu na ove nase.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 apr 2010, 11:20

Simpatizer je napisao/la:Kad smo vec kod legendi :mrgreen: kluba, zna li neko gdje Maletic sada igra?

Inace, prije 10-ak dana sam sreo Tadica, nasu bivsu perjanicu :mrgreen: . Nisam znao da hljeb zaradjuje u Tabrizu, zajedno sa Raspudicem.
Kaze momak da tamo za 1 sezonu zaradi cifru za koju bi ovdje morao igrati 5 godina! 'Bem ti "fudbalski" hljeb kada igraci u 2. iranskoj ligi imaju takva primanja u odnosu na ove nase.
Maleta je bio u Koblencu, a Tadić je tamo sa Bokom i Đukanovićem, a trener im je Smile...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 22 apr 2010, 11:28

Znam da je Maleta bio u Koblencu nakon Partizana, ali ne znam gdje je sad.

Nisam znao da je i Djukanovic u Tabrizu. Smile dovlaci evropske Brazilce u Iran. :mrgreen:

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 22 apr 2010, 11:31

VB 1987 je napisao/la:Ma mene samo zanima dal je on stvarno retard ili voli da mene nervira, eto mene samo to interesuje... :mrgreen:
Bice da je oboje :mrgreen:

PS Dimilo je ,dimilo :D

slika
slika
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 12:24

Ono o cemu sad razmisljam je kako bi se ekipa mogla pripremiti za slobodu jer su ocito fizicki posustali.

Vule je dobio treci zuti izgleda pa ce s travnikom cistiti kartone, ai i povrijedjen je pa ce mu dobro doci da zacijeli.

Jandrica bi odmorio protiv travnika .
Odmorio bih i Stupara ( i on je preko 30)

Ne bi pocinjao utakmicu sa travnikom u nasem najacem sastavu, nego i to izlegdalo otprilike ovako :
(kad su golmani u pitanju razmisljam identicno kao simpatizer, milinovic kodmkuce sušac ili knežević u gostima)

--------------------------------Milinovic------------------------------------

Damjanovic-------------Petrić----------------Ćorić-------------Puzigaća

-----------------Sakan-----------------------Stančeski--------------------

Stavanović------------------------Petrović------------------------Kajkut

-----------------------------Vukelja

S tim da bi odmah po eventualnom dobrom rezultstu u prvom poluvremenu, mijenjao Stevanovića i Kajkuta te Ćorića.

Ovoj ekipi treba fizicki oporavak za slobodu narocito kad se ima u vidu da ce tamo biti jako ostra igra
TREĆI PUT ČASTIMO !

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 apr 2010, 12:31

Ja ne znam jel se vas dvojica zayebavate ili mislite da ima na svijetu primjer da jedan golman brani domaće utakmice a drugi gostujuće!!?
Pa znate li vi koliko golmanu znači da brani u kontinuitetu? Treba brate Sušcu ili Kneževiću dati da brane stalno,pa i po cijenu grešaka ih istrpiti i imati rješeno golmansko pitanje u sledećih par godina.

Jest nam dobra tema i ima dobrih stručnih razmišljanja,ali nećemo uvoditi svjetske novitete sa domaćim i gostujućim golmanom :cry:

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 22 apr 2010, 12:34

Schlager je napisao/la:Ja ne znam jel se vas dvojica zayebavate ili mislite da ima na svijetu primjer da jedan golman brani domaće utakmice a drugi gostujuće!!?
Pa znate li vi koliko golmanu znači da brani u kontinuitetu? Treba brate Sušcu ili Kneževiću dati da brane stalno,pa i po cijenu grešaka ih istrpiti i imati rješeno golmansko pitanje u sledećih par godina.

Jest nam dobra tema i ima dobrih stručnih razmišljanja,ali nećemo uvoditi svjetske novitete sa domaćim i gostujućim golmanom :cry:
hahahaha da u pravu si, nigdje to u svijetu nema, ali rijetko je i vidjeti golmana koji je tako dobar u situacijama 1 na 1 kao milinovic a tako los u izlascima na visoku loptu.

Za ovu utakmicu protiv travnika ja bi ga zadrzapo na golu, a onda bih bih mizda dao sansu suscu ili knezevicu u nastavku do kraja
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 22 apr 2010, 12:35

Schlager je napisao/la:Ja ne znam jel se vas dvojica zayebavate ili mislite da ima na svijetu primjer da jedan golman brani domaće utakmice a drugi gostujuće!!?

I ja bas gledam,reko sta im je! :mrgreen: Milinovica pod hitno skinuti s gola,a Marica s klupe,i svima ce nam biti bolje! :lol:
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.