12.06.2015. / BiH - Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael
Zna li neko ima li jos karti u prodaji u Centrotransu bilo gdje?
Jutros objavljeno da Miske prekida penziju i ponovo će u Kinu - da li to znači da bi mogao igrati i protiv Izraela?
#Salihović
Nije na spisku prijavljenih igrača, ne znam do kada je zadnji rok za prijavu igrača, ali mislim da to u ovom trenutku ni teoretski nije moguće.BozePetra je napisao/la:Jutros objavljeno da Miske prekida penziju i ponovo će u Kinu - da li to znači da bi mogao igrati i protiv Izraela?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
SGD53 je napisao/la:Nije na spisku prijavljenih igrača, ne znam do kada je zadnji rok za prijavu igrača, ali mislim da to u ovom trenutku ni teoretski nije moguće.BozePetra je napisao/la:Jutros objavljeno da Miske prekida penziju i ponovo će u Kinu - da li to znači da bi mogao igrati i protiv Izraela?
aj nema veze, biće za Belgiju i Wales, a Izraelce ćemo uzet svakako

#Salihović
Ipak ništa od toga:BozePetra je napisao/la:SGD53 je napisao/la:Nije na spisku prijavljenih igrača, ne znam do kada je zadnji rok za prijavu igrača, ali mislim da to u ovom trenutku ni teoretski nije moguće.BozePetra je napisao/la:Jutros objavljeno da Miske prekida penziju i ponovo će u Kinu - da li to znači da bi mogao igrati i protiv Izraela?
aj nema veze, biće za Belgiju i Wales, a Izraelce ćemo uzet svakako![]()
Za one koji su se možda ponadali da će Miske ponovo zaigrati za reperezentaciju BiH, od toga nažalost neće biti ništa. Misimović ne namjerava profesionalno igrati nogomet duže od četiri mjeseca, a pravo nastupa za Zmajeve je izgubio nakon što se morao odreći bh. državljanstva kako bi dobio državljanstvo Njemačke.
#Salihović
On je svoje odigro za nas i hvala mu na tome
Karte kupljene jos prvog dana prodaje..sve je spremno... 3:0 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Pametno i posvećeno, od prvog momenta imati kontrolu. Ne srljati ali ih i ne popuštati.
Ako Bog da 3:0
Ako Bog da 3:0
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zenica: (trenutno) grmi i sijeva, ali kise nema.. da se bar hoce ispadat do dzume 

Treba ovu utakmicu odradit pametno, mislim navijacki , polozit i ovaj ispit i poslat svijetu prelijepe slike, dati im 3 gola i poslat ih u Izrael nek tuguju......
Vjerovatno je već neko pisao al jgb ja nisam upratio..
Ova dva zadnja večernja treninga, večeras i sutra, što će biti na Bilinom...jesu li otvoreni ili zatvoreni...jer rado bih malo na tribine
Ova dva zadnja večernja treninga, večeras i sutra, što će biti na Bilinom...jesu li otvoreni ili zatvoreni...jer rado bih malo na tribine

BozePetra je napisao/la:SGD53 je napisao/la:Nije na spisku prijavljenih igrača, ne znam do kada je zadnji rok za prijavu igrača, ali mislim da to u ovom trenutku ni teoretski nije moguće.BozePetra je napisao/la:Jutros objavljeno da Miske prekida penziju i ponovo će u Kinu - da li to znači da bi mogao igrati i protiv Izraela?
aj nema veze, biće za Belgiju i Wales, a Izraelce ćemo uzet svakako![]()
i ja se nadam da hocemo

Idemo uzeti ovo da se imamo bar cemu nadati do septembra 

Zadnja izmjena: Frankie, dana/u 10 jun 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
pitanje za raju......da li je moguce, da nas bude neki 30.000-40.000 na bilinom polju? treba momcima dati veliku podrsku, jer je ovo odlucujuca utakmica.......biti ili ne biti!!!!! 

O.o
100k moze bez problema
100k moze bez problema

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ako ovi helikopteri nadletaju Zenicu zbog sigurnosti Izraelaca onda stvarno nisu normalni , pa jedan Iniesta Pique Cassilas su bez obezbjedjenja setali Kamberovicem , stvarno pretjeruju ili se stvarno boje .
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 10 jun 2015, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Takvi su oni. Uvijek zrtve.
Molim vas , dobijte ovu gamad izraelsku , ova pobjeda nam treba ne samo radi plasmana aBd na Euro , nego za sve njihove izraelske medije koji ovih dana imaju samo negativne komentare o nama . Nek ga zabije i Ognjen Vranjes , samo da ove dobijemo
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
I AvdijaSuki46 je napisao/la:Molim vas , dobijte ovu gamad izraelsku , ova pobjeda nam treba ne samo radi plasmana aBd na Euro , nego za sve njihove izraelske medije koji ovih dana imaju samo negativne komentare o nama . Nek ga zabije i Ognjen Vranjes , samo da ove dobijemo

Mislim da nas na onaj krov zgrade može stati 15 hiljada plus po balkonima se može nabaciti 5,6 hiljadagringonjaOnajDrugi je napisao/la:pitanje za raju......da li je moguce, da nas bude neki 30.000-40.000 na bilinom polju? treba momcima dati veliku podrsku, jer je ovo odlucujuca utakmica.......biti ili ne biti!!!!!
Ono realno da čovjek kaže na tribinama i u i na okolnim zgradama mislim da nas može bit, bez imalo pretjerivanja, negdje oko 160 hiljada.