pođimo od toga da je ovo istinavrbanjusa je napisao/la:E ovako, Stanić ima platu od 2.500 KM i nije igrao 7 mjeseci. Tražio je 20.000 EUR-a na ruke i platu od 5.000 KM da bi produžio ugovor. Ista situacija je i sa Eldarom, Zeljkovićem i Sejom. Znači tražili duple plate.shzna je napisao/la:Znači, poslije Stanića i Zeljkovića, Gredić se posrao i na Dogana..
Bućana nebi zadržao taman da igra zadžabe
nije da ne zna već jednostavno niti nam je on budućnost a niti sad ima nekih aman-zaman zasluga pa da ga trpimo
Eldar, Zeljković OK ali samo pod istim uslovima
pa i Stanić
ako kome treba dići plate onda su to Bajić, Memija, Amir, Dženis...
ustvari barata li ko informacijama kolika su njihova primanja (ako nisu bar 2/3 Stanićevih recimo tj.1,500 onda postoje 2 rješenja, prvim povećati ili drugim smanjiti)
kad je riječ o upravi, govorim u svoje ime, meni je odličan posao to ako se dug smanjuje, redovno isplaćuju plate svim uposlenicima te ako igramo u europi (svake godine)anonimni je napisao/la:Uprava ima moju podrsku, u ovakvim uslovima rade odlicne stvari, a ako je istina to da su igraci trazili dupla primanja, njima na cast... Najlakse je kuditi i pricati kontra njih, nisu odradili sve kako su i koliko su mogli, ali sam zadovoljan jer se dugovi smanjuju, a klub za koji su mnogi mislili da nece ni vidjeti Evropu je opet u vrhu i dok se stabilizujemo, ja sam za Gredu i ljude oko njega
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
jesmo se mi navikli na titule ali malo realnosti nije na odmet
nismo mi celtic pa da mo sila u državi
pored nas tu su 3 sasvim ravnopravna ako ne i stabilnija tima...minimum 3
polahko smo i mi navijači shvatili da možemo biti od koristi timu a ne štetiti (nema kazni)
sad je samo fazon da nas MORA biti 5.000 u prosjeku minimum minimuma i lagano