FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Znal neko vise o ovome ??
Obzirom da FK "Sloga" Simin Han u takmičarskoj sezoni 2014/2015 nije sa selekcijama juniora i kadeta nastupao u Omladinskoj ligi BiH grupa "Sjever" nije ostvario plasman u takmičenje Prve lige FBiH za takmičarsku sezonu 2015/2016.
Edit :
Evo sad vec i ZVANICNO ...
http://nsfbih.ba/novost/10557/bosna_nov ... prvoligasi
Obzirom da FK "Sloga" Simin Han u takmičarskoj sezoni 2014/2015 nije sa selekcijama juniora i kadeta nastupao u Omladinskoj ligi BiH grupa "Sjever" nije ostvario plasman u takmičenje Prve lige FBiH za takmičarsku sezonu 2015/2016.
Edit :
Evo sad vec i ZVANICNO ...
http://nsfbih.ba/novost/10557/bosna_nov ... prvoligasi
Nesto gledam Muhamed Subasic, trenutno bez kluba, bio ono u DInamo Dresdenu, pa Olimpic pa nije produzio, slobodan igrac (ukoliko vec nije nesto dogovorio), mislim da je solidan ima to neko iskustvo i da bi bio od pomoci da lijevoj strani, on i Pero bi to mogli pokrit u defanzivi.
Ordagic potpisuje sljedece sedmice
.
Dobrodosao majstore
.
Inace Azmir uradio strasan posao jer nismo bili jedini zainteresovani ,Sarajevo,Zeljo,Zrinjski dakle sve klubovi koji igraju Evropu + Radnik B.,bravo GIGANTU
Dobrodosao majstore
.Inace Azmir uradio strasan posao jer nismo bili jedini zainteresovani ,Sarajevo,Zeljo,Zrinjski dakle sve klubovi koji igraju Evropu + Radnik B.,bravo GIGANTU
Eh jeste li spremni 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
dzekooooTz
- Kontakt:
jel to zvanicno ili?Zodiac je napisao/la:Ordagic potpisuje sljedece sedmice.
Dobrodosao majstore
.
Inace Azmir uradio strasan posao jer nismo bili jedini zainteresovani ,Sarajevo,Zeljo,Zrinjski dakle sve klubovi koji igraju Evropu + Radnik B.,bravo GIGANTU![]()
Sve dogovoreno
,potpis sljedece hefte ...imao je ispred sebe i ugovor sa Zeljeznicarom samo je trebao staviti potpis al´odabrao je Slobodu.
Ima li neko da je na skupstini osim Doe-a
,neke novosti 
Ima li neko da je na skupstini osim Doe-a
-
dzekooooTz
- Kontakt:
jojj kad bi potpiso na dvije ili tri godine bilo bi ekstra taman da se jos razvije i da ga prodamo
Sarajevo radi skroz dobru stvar s ovom akademijom
Dzenit Hajdarevic i Eldar Mehmedovic obojica iz nase skole 2003 godiste pozvani na zavrsni kamp u Visokom
I vjerovatno ce biti priključeni prvoj profesionalnoj fudbalskoj akademiji na tlu Bosne i Hercegovine
Ovu djecu je trebalo nekako zadrzati jer su veliki talenti, vezati ih nekako za Slobodu.. ebiga
Dzenit je kapiten i reprezentacije u12 TK

Dzenit Hajdarevic i Eldar Mehmedovic obojica iz nase skole 2003 godiste pozvani na zavrsni kamp u Visokom
I vjerovatno ce biti priključeni prvoj profesionalnoj fudbalskoj akademiji na tlu Bosne i Hercegovine
Ovu djecu je trebalo nekako zadrzati jer su veliki talenti, vezati ih nekako za Slobodu.. ebiga
Dzenit je kapiten i reprezentacije u12 TK

Na 2 godine vjerovatno.dzekooooTz je napisao/la:jojj kad bi potpiso na dvije ili tri godine bilo bi ekstra taman da se jos razvije i da ga prodamo
-
dzekooooTz
- Kontakt:
znas li slucajno na kolko su ivetic saric kiso i mehmedagic potpisali znam za zebu i ahmetovica da su na dvije godine odnosno jednuZodiac je napisao/la:Na 2 godine vjerovatno.dzekooooTz je napisao/la:jojj kad bi potpiso na dvije ili tri godine bilo bi ekstra taman da se jos razvije i da ga prodamo
Ne znam ,nisam se ni raspitivao vjerovatno 1+1 .
Joj hahahaha ja i da sam na skupstini ljudi mi ne bi vjerovali 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Jel pocela skupstina, ima li kakvih informacija ?
Moglo se i pretpostaviti da ce Sarajevo po cijeloj Bosni uzimati talente i trpat ih u akademiju.
Treba sto prije skontat nesto da ih se zaustavi,sto se uzimanja nase djece tice,ko god hoce da mu se dijete ozbiljnije bavi fudbalom poslati ce ga tamo.
Treba sto prije skontat nesto da ih se zaustavi,sto se uzimanja nase djece tice,ko god hoce da mu se dijete ozbiljnije bavi fudbalom poslati ce ga tamo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Kemal Kurevic izabran za novog predsjednika skupstine. Za nadzorni odbor predlozeni i usvojen Amer Karabeg i Pavic Citroen 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
merak je napisao/la:Kemal Kurevic izabran za novog predsjednika skupstine. Za nadzorni odbor predlozeni i usvojen Kristijan Vasilic Amer Karabeg i Pavic Citroen
samo Sloboda
Ima li još nešto što je konkretno . . .
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
I ovo za Slogu SH, sve mi nekako smrdi na neko plansko sputavanje Azmira, možda pretjerujem, ali ništa me ne bi iznenadilo... 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Azmir namjerno uradio ovo vezano za Slogu.
mislim da mu je dobar potez,pokazao da moze finansiranjem i adekvatnim vodjenjem uvesti u visi rang,proculo se jos vise za njegov patriotizam i dobre namjere.A da igra 1 ligu,mislim da mu je poskupo...
Al opet mu

mislim da mu je dobar potez,pokazao da moze finansiranjem i adekvatnim vodjenjem uvesti u visi rang,proculo se jos vise za njegov patriotizam i dobre namjere.A da igra 1 ligu,mislim da mu je poskupo...
Al opet mu
Danas sam o ovome razmišljao, mimo ove odluke. Kako će Azmir finansirati skupu drugu ligu i još pojačavati Slobodu.Puno je to brate para . .zvucnikK je napisao/la:Azmir namjerno uradio ovo vezano za Slogu.
Al opet mu![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.