Po meni bi Coleman trebao biti prvi izbor, a nakon njega Clyne. U slučaju da otpadnu i oni možda bi trebalo probati sa Van der Wielom. U svakom slučaju svi nabrojani su bolji izbor od Alvesa i dobro je što je otpisan.OnlyUnited je napisao/la:Coleman, Van der Wiel, Walker, Clyne, Aurier i Janmaat su opcije za poziciju desnog beka. Pored navedenih i nema vise nekog izbora. E sad, koliko su i pomenuti dobri za klub kakav je United, je druga prica.
Npr. Clyne je od ovih nekako najbolje rjesenje iz razloga sto radi odlicnu defazivu, ali je u isto vrijeme prodoran i borben.
Coleman u formi je mozda bolja opcija kada je ofanziva u pitanju, dok ostala cetvorka nit smrdi nit mirise, ali svi su bolje opcije od prilagodjenog beka.
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
''Neka me mrze samo da me se boje''

Ne znam za originalni izvor i zato mi je baš teško ovo za povjerovati.
Meni je Radja prva transfer zelja ovog ljeta,mislim da bi bio pun pogodak za nas
Joj kako bi volio da nam on dodje. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Rađa dođi, da buraza ošišam ko što si ti ošišan, da ti počast odam 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma zna se sta je izvor - reports in Italy say, al' naravno stvarni zacetnik (na otoku) - mirror.co.uk, da bi sada dospjela i na stranice metra. 
Inace vijest je plasirana jos nekad u februaru, koju je naravno mirror preuzeo sa stranice Calciomercata, pa sada ostali zutalji pune stranice.

Inace vijest je plasirana jos nekad u februaru, koju je naravno mirror preuzeo sa stranice Calciomercata, pa sada ostali zutalji pune stranice.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Sta mislite o Mandzukicu? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nista posebno vala, kao i o Higuainu i Benzemi uostalom. Nekako mi je on i najslabija karika od ova tri tako da uopste nisam za njegov dolazak.Cartman je napisao/la:Sta mislite o Mandzukicu?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Roma je otkupila i drugi dio njegovog ugovora a i sam Radja je vise puta izjavio da ne zeli nigdje ici tako da od ovoga nema nista.Baader je napisao/la:
Ne znam za originalni izvor i zato mi je baš teško ovo za povjerovati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ni govora.Cartman je napisao/la:Sta mislite o Mandzukicu?
Kao ni o Van Der Wielu, Colemanu i sličnim polovnjacima.
- King_James
- Kontakt:
Haj i nekako Van Der Wiel i Mandžukić... al je Coleman daleko od polovnjaka, iako je po meni Clyne najbolja opcijaBaader je napisao/la:Ni govora.Cartman je napisao/la:Sta mislite o Mandzukicu?

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
- OnlyUnited
- Kontakt:
Madzo je dobar napadac, neka upgrade verzija Chicarita. Trazi brzu zavrsnicu, ima solidan prijem, dobro se gradi te jak u skok igri. Vjerujem da u Atleticu nema preko 100 000 sedmicno, tako da bi se ta pozicija mogla popuniti sa ovim, za United, backup napadacem.
Gledam istorijat povreda pomenutog i vidim da od 2011/12 nije imao ozbiljnijih problema.
Gledam istorijat povreda pomenutog i vidim da od 2011/12 nije imao ozbiljnijih problema.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi
Coleman uopće nije polovnjak, naprotiv, sasvim solidan bek kao i Clyne. Sigurno ga nisi pratio.Baader je napisao/la:Ni govora.Cartman je napisao/la:Sta mislite o Mandzukicu?
''Neka me mrze samo da me se boje''
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- King_James
- Kontakt:
Ako je stvarno istina ovo za Ilkaya onda stvarno neznam sta reci
... Jedna velika misterija je ovaj igrac, bio je ziva masinerija, pa je onda uslijedila ona povreda poslije koje se citavu proslu sezonu trazio... Ak se uspije vratiti u onu staru formu onda smo dobili fenomenalnog igraca 

“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
Problem je sto kod nas igraci koji dodju tesko ostvare formu iz bivsih klubova,sjeti se Kagawe pa evo sad Di Maria,a svi znamo kakve su to masinerije!King_James je napisao/la:Ako je stvarno istina ovo za Ilkaya onda stvarno neznam sta reci... Jedna velika misterija je ovaj igrac, bio je ziva masinerija, pa je onda uslijedila ona povreda poslije koje se citavu proslu sezonu trazio... Ak se uspije vratiti u onu staru formu onda smo dobili fenomenalnog igraca

Coleman je prosječan bek u svjetskim/evropskim okvirima. Da ima neku sezonu iz snova za Everton i nema baš i ako će se već iskrcavati lova, ja bih nekoga mnogo kvalitetnijeg. Clyne je s druge strane dosta mlad i vidi se da ima prostora za napredak, tako da ne bih imao ništa protiv.
Uzmi im Benzemu,dat ce ga,siguran sam. Sta nam radi onaj Perez to je cirkus a toliko debil.
Meni je Coleman bas dobar bek a ove sezone cijeli Everton je igrao slabo.
Meni je Coleman bas dobar bek a ove sezone cijeli Everton je igrao slabo.
Zeljeznicar! 1921 !
Uzimam usporedbu sa ostalim top timovima koji će konkurirati za Prem. Chelsea i City imaju bolje desne bekove od Colemana, dok Arsenal nema još uvijek, jer guraju mladog igrača koji ima veliki potencijal.
Kakav Mandžukić, gluho bilo. Nije tip napadača kakav nama treba, plus lik ima historiju sukoba sa svim trenerima, to neminovno znači i sukob sa LvG-om jer znamo kakav je on trener.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.