SS.ba liga - Glavni Chat
Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Re: Online Soccer Manager - ss.ba liga
Valjda prvih 16 sa liste ima pravo da prvi biraju a onda kako neko od njih odustaje neka ulazi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- thekoplegend
- Kontakt:
Piši i mene. 

Nisam za ovo da se igra BiH liga, ili bilo koja druga koja ima 16 timova. Ima nas dosta prijavljenih ovdje i mislim da svi zasluzuju igrati. Naci ce se nesto gdje se mozemo svi ubaciti. Sto se tice vremena, razumijem ako netko dan ili dva ne moze doci, imaju ljudi svakakvih obaveza...ali postoji i aplikacija za mobitele, pa u bilo kojem trenutku se mozes spojiti na OSM, napravis taktiku, postavis trening i sto jos treba i to je to. 15min dnevno i dosta je (u slucaju da se ne moze duze)
Nebi trebao biti nekakav problem oko svega ovoga. Mislim da se utakmice i tako igraju navecer, pa se ima cijeli dan za postaviti ono sto treba. Tko je igrao zna kako to sve ide, a tko nije trebat ce mu par dana da se navikne, nije nista komplicirano i kad se igra ekipno, kao drustvo, puno je zanimljivije. To je samo neko moje misljenje
Nebi trebao biti nekakav problem oko svega ovoga. Mislim da se utakmice i tako igraju navecer, pa se ima cijeli dan za postaviti ono sto treba. Tko je igrao zna kako to sve ide, a tko nije trebat ce mu par dana da se navikne, nije nista komplicirano i kad se igra ekipno, kao drustvo, puno je zanimljivije. To je samo neko moje misljenje

Ako bude mjesta ubacite i mene (a ako ne bude boze moj ) , trenutno igram u jednoj ligi ali nema puno igrača tako da mi se ne da igrati sa samo 2 menadžera jos (nezanimljivo)
account -Admir Adžem ( ne pitajte otkud bas on
)
account -Admir Adžem ( ne pitajte otkud bas on

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
ništa onda, ako večeras do 00:00 ostane ovakva anketa igrat ćemo sa 24 tima. za sada nas je 25, tako da će biti rezerve u slučaju neaktivnosti nekog menadžera.
nakon 00:00 ide nova anketa, hoćemo li igrati te europske lige ili ćemo fantasy ligu, gdje svako dobije 150mil. i pravi tim kakav želi.
nadam se da u fantasy ligi mogu izabrati 24. tima, neka potvrdi neko ko zna.
nakon 00:00 ide nova anketa, hoćemo li igrati te europske lige ili ćemo fantasy ligu, gdje svako dobije 150mil. i pravi tim kakav želi.
nadam se da u fantasy ligi mogu izabrati 24. tima, neka potvrdi neko ko zna.
Ma daj odma anketu da znamo, pa nećemo ovako početi za 7 dana...
Ubacite i mene ako neko odustane.
-
- Kontakt:
ligu mogu napravit tek 12.06nele-BHF je napisao/la:Ma daj odma anketu da znamo, pa nećemo ovako početi za 7 dana...

Pa nije to "tek", 2 dana će proći brzo.gojzerica je napisao/la:ligu mogu napravit tek 12.06nele-BHF je napisao/la:Ma daj odma anketu da znamo, pa nećemo ovako početi za 7 dana...

-
- Kontakt:
ma meni se odužilo iskreno
staviću ja anketu za 1h otprilike, jer sumnjam da će se išta promjeniti na ovoj trenutnoj

- darknes001
- Kontakt:
I ja sam tu racunajte i na mene, ako bude bilo mjesta normalno, obozavam menadzere a pogotovo ovako s rajom igrat nista ljepse nema, ja sam tu svako vece, nekad davno sam to igrao al rad ne aktivnih liga sam se povukao ,a tek sam sad ovo vidio vase i cim sam vidio odma sam se i javio
Ako bude bilo mjesta racunajte i na mene,ponovo cu nalog napraviti jer sam na onom sve zaboravio

Ako bude bilo mjesta racunajte i na mene,ponovo cu nalog napraviti jer sam na onom sve zaboravio
-
- Kontakt:
Glasajte.
Fantasy je najravnopravnije.
Fantasy pokid'o samo ja ne znam ni koja je to igrica. Može link?
-
- Kontakt:
haha, ista je to igrica, onlinesoccermanager, samo kad ja budem pravio ligu izabrat ću fantasy.nele-BHF je napisao/la:Fantasy pokid'o samo ja ne znam ni koja je to igrica. Može link?
Ahaaa, more more.. Ae još 2 danaaagojzerica je napisao/la:haha, ista je to igrica, onlinesoccermanager, samo kad ja budem pravio ligu izabrat ću fantasy.nele-BHF je napisao/la:Fantasy pokid'o samo ja ne znam ni koja je to igrica. Može link?

Definitivno fantasy, samo jel se moze odabrati toliko timova? 

-
- Kontakt:
osvojio sam titulu sa Rapidom, u zadnjoj tekmi zgazio Petrolul

@jopaa7 može 99%
btw. čini mi se da mogu včrs poslije 00:00 napraviti ligu..

@jopaa7 može 99%
btw. čini mi se da mogu včrs poslije 00:00 napraviti ligu..
-
- Moderator
- Kontakt:
Hahahahha bolji si samo za gol

Sad sam odigro i proso dalje u kupu ajmo dalje

Sad sam odigro i proso dalje u kupu ajmo dalje

-
- Kontakt:
lako je protiv kompjutera
samo ima jedna caka, u fantasy ligi ne možete dati otkaz, znači ovi što budu izabrani oni će igrati do kraja. ako ima neko među prvih 24 da zna da neće biti aktivan neka kaže sada.

samo ima jedna caka, u fantasy ligi ne možete dati otkaz, znači ovi što budu izabrani oni će igrati do kraja. ako ima neko među prvih 24 da zna da neće biti aktivan neka kaže sada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.