FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la edo07 » 10 jun 2015, 11:40

Saurman je napisao/la:Od priče o Hazardu došli smo do Coste. :? Mi ovisimo o Robbenu i Riberyu a jedan i drugi skloni povredama i već ulaze u godine u kojim tijelo više ne može izdžati najveće napore.I naredna sezona može biti ista tj neminovno je da će se obojica povrijediti i ode sezona u pm.Zamjene moraju biti klasni igrači a Belgijanac je jedan od njih, znam priču Bayern ne bi platio toliko bla bla, ono što se treba uraditi je poslati plavcima konkretnu ponudu.Da li bi za Di Mariu 50 mil a ne bi pokušali dovesti Hazarda za 15+ mil više. :eh:

S obzirom da Guardiola ostaje na klupi i u novoj sezoni očekujem seriju povreda.
Hazarda pokusati dovesti za 65mil?? Ti ili se salis ili si zaista neozbiljan..pa bolan Monaco za Jamesa uzeo 80 a tottenham za Bale 90mil..a Hazard bolji od obojice za dvije klase..to bi sad isto bilo kao da bi rekao da pokusas kupiti najnovijeg ferrarija ili mercedesa za nekih 10 000 eura...

muamerc
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muamerc » 10 jun 2015, 11:43

Murinjo ne bi pricao ispod 100je. Imaju para dovoljno tako da i vise od stoje je upitno.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jun 2015, 11:57

edo07 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Od priče o Hazardu došli smo do Coste. :? Mi ovisimo o Robbenu i Riberyu a jedan i drugi skloni povredama i već ulaze u godine u kojim tijelo više ne može izdžati najveće napore.I naredna sezona može biti ista tj neminovno je da će se obojica povrijediti i ode sezona u pm.Zamjene moraju biti klasni igrači a Belgijanac je jedan od njih, znam priču Bayern ne bi platio toliko bla bla, ono što se treba uraditi je poslati plavcima konkretnu ponudu.Da li bi za Di Mariu 50 mil a ne bi pokušali dovesti Hazarda za 15+ mil više. :eh:

S obzirom da Guardiola ostaje na klupi i u novoj sezoni očekujem seriju povreda.
Hazarda pokusati dovesti za 65mil?? Ti ili se salis ili si zaista neozbiljan..pa bolan Monaco za Jamesa uzeo 80 a tottenham za Bale 90mil..a Hazard bolji od obojice za dvije klase..to bi sad isto bilo kao da bi rekao da pokusas kupiti najnovijeg ferrarija ili mercedesa za nekih 10 000 eura...

To što je glupan Perez dao 100 mil za flopa iz Velsa i za Jamesa 80 mil ne znači da svaki klub treba učiniti isto.Preplaćivanje igrača je Realov trademark.

Istina Hazard je neuporedivo bolji igrač od obojice al' to ne znači da Bayern treba poslati prvu ponudu od 100 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jun 2015, 12:14

Neki mediji govore da je transfer Darmian gotov za 16mil. Znaci desni bek, zavrseno. Idemo dalje...

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 10 jun 2015, 12:20

Koji mediji? Onda je to dobra stvar :D

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FC Bayern München

Post Postao/la edo07 » 10 jun 2015, 12:20

Saurman je napisao/la:
edo07 je napisao/la:

To što je glupan Perez dao 100 mil za flopa iz Velsa i za Jamesa 80 mil ne znači da svaki klub treba učiniti isto.Preplaćivanje igrača je Realov trademark.

Istina Hazard je neuporedivo bolji igrač od obojice al' to ne znači da Bayern treba poslati prvu ponudu od 100 mil.
Sve to stoji sto pises..ali s druge strane imas manijaka Mourinha koji iz principa ne bi prodao igraca...i da je bilo ko drugi trener Chelsea vjerujem da bi cijena bila manja..mada opet tu je Real koji se ni sekunde ne bi dvoumio da ponudi stotku..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 10 jun 2015, 12:22

rotweiss je napisao/la:Koji mediji? Onda je to dobra stvar :D
Tuttomercato cini mi se, izmedju ostalih. Ali dok Bild ne javi smatraj za nista.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 10 jun 2015, 12:24

muamerc je napisao/la:Neki mediji govore da je transfer Darmian gotov za 16mil. Znaci desni bek, zavrseno. Idemo dalje...
Dok Bayern zvanicno ne objavi, ne vjerujem da je bilo sta zavrseno :)

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 10 jun 2015, 15:14

Pozdrav .momci :D .Vidim uveliko se govori o potencijalnim transferima .Mislim da je najbolje da stvari ostavimo do prvog jula kada ce nesto konkretno biti i poceti desavati se .Nama su neopphodne zamjene krilnih poz.zamjena za lewu kao i desni bek te
4 pozicije se moraju rijestiti u suprotnom **** smo jeza u ledja kao i predhodne dvije sezone. :(

P.S:PEP nam je zavrsio forumsku karijeru. :( :salut: :kralj: :salut: :cry: :salut:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jun 2015, 19:35

Neka sam docekao da se prica o Lacazetteu pa makar bila suplja. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 jun 2015, 19:47

Bayern zainteresovan za jj okocu,tijanija babangidu,ali je sve jos neispitano,vise inf poslije 1.7.neke novine navode da smo zainteresovani za sve sto je ispod 10 mill maraka.upm
VOLIM BAYERN

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 10 jun 2015, 19:49

prepirete se dzaba oko hazarda, nema od tog nista... Nasi nece da daju velike pare za igraca i mozes samo sanjati Balea Hazarda Di Mariju itd realnije je nesto iz italijanske ili njemacke lige da se kupi :kafa:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 jun 2015, 20:07

Citajuci vase komentare sezona moze poceti jer mi nemamo para za eventualna pojacanja.
Zivimo u 2015 i stvari su se promijenile,mi ako ne potrosimo ove godine veliko novce i ne dovedemo nekog igraca koji vrijedi 50+ mil. ode konkurencija daleko ispred.
Meni kao navijacu je ponizavajuce da moj klub ne dovede wc igraca jer neko trazi 80 mil.To je kao da ja drzim pare u dzepu i kazem skup mi ovaj Bayernov dres od 70€.
Od navijaca se zivi i zbog toga se navijacima mora nesto dati!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 10 jun 2015, 20:46

autogol je napisao/la:Citajuci vase komentare sezona moze poceti jer mi nemamo para za eventualna pojacanja.
Zivimo u 2015 i stvari su se promijenile,mi ako ne potrosimo ove godine veliko novce i ne dovedemo nekog igraca koji vrijedi 50+ mil. ode konkurencija daleko ispred.
Meni kao navijacu je ponizavajuce da moj klub ne dovede wc igraca jer neko trazi 80 mil.To je kao da ja drzim pare u dzepu i kazem skup mi ovaj Bayernov dres od 70€.
Od navijaca se zivi i zbog toga se navijacima mora nesto dati!!!

Ako se ne pojacamo eto nam Wolfsburga za vratom, ali siguran sam da cemo tuci 100+ mil eura ove godine.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 10 jun 2015, 23:16

pojacanja ne moraju nista da znace,samo oni koji povrsno i malo znaju o Bayernu mogu se nadati da ce dati 100 Mil za transfere.Bayern je x puta dokazao da i sa manje ulaganja strasne stvari mogu da se rade.Previse je kaukanja i previs eje ljubomore prema PVC-ovima i realu sto dovode skupe igrace.Dzaba im ja bi volio vise nego ista da Bayern ostane ono sto je uvijek bio,i da ne gubi svoj identitet.Gvardiola ga je dobro poljuljao a to milioni i transferi ne mogu da vrate.
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 10 jun 2015, 23:33

isakovich je napisao/la:pojacanja ne moraju nista da znace,samo oni koji povrsno i malo znaju o Bayernu mogu se nadati da ce dati 100 Mil za transfere.Bayern je x puta dokazao da i sa manje ulaganja strasne stvari mogu da se rade.Previse je kaukanja i previs eje ljubomore prema PVC-ovima i realu sto dovode skupe igrace.Dzaba im ja bi volio vise nego ista da Bayern ostane ono sto je uvijek bio,i da ne gubi svoj identitet.Gvardiola ga je dobro poljuljao a to milioni i transferi ne mogu da vrate.
Baš tako, ne moraju da znače. To neki i ne kontaju....
Samo što vrlo brzo se može desiti da naša uprava iskešira 50-60 miliona eura za jednog igrača, ali će za takvog morati biti sigurni da toliko vrijedi. Neke sume od 90 ili 100 miliona eura, možda nikad ne plate. Čak će se možda morat iskeširat, kako bi se manji porez državi platio, da se pare ne gomilaju..... :)
A eto ispade po nekim komentarima, uprava dužna pokloniti navijačima igrača od 70 miliona eura, jer to je za ugled kluba izgleda najbitnije. Izgleda nisu nam ništa u prošlosti poklonili, kroz cijelu historiju je naš Bayo osrednji klub bez velikih trofeja i velikih transfera...... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 jun 2015, 23:41

Ja sam zapeo za Hazarda a vi kako hoćete, kako bi mu legao ovaj novi dres ehh. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 10 jun 2015, 23:44

Mislim da će dovest grizmana ili lacazeta.. Vidjet ćemo :kafa:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 jun 2015, 00:56

@ Stefan_Effenberg
I meni je žao što Bayo nije pokušao da dovede Depaya, fantastičan igrač još United nije morao da ga preplaćuje. Mada čini mi se da je tu LvG imao presudnu ulogu i pitanje je da li bi uopšte išao u bilo koji drugi klub. Konopljanka se čak dovodi u vezu s Monchengladbachom, a Bayo ništa. Ljuti me ova pasivnost, valjda još uvijek budu dostupni dobri igrači dok Bayo krene pokazivati interesovanje za njih.
Saurman je napisao/la:To što je glupan Perez dao 100 mil za flopa iz Velsa i za Jamesa 80 mil ne znači da svaki klub treba učiniti isto.Preplaćivanje igrača je Realov trademark.
Tačno, to nije Bayern niti treba postati klub koji baca pare bezveze.
isakovich je napisao/la:pojacanja ne moraju nista da znace,samo oni koji povrsno i malo znaju o Bayernu mogu se nadati da ce dati 100 Mil za transfere.Bayern je x puta dokazao da i sa manje ulaganja strasne stvari mogu da se rade.Previse je kaukanja i previs eje ljubomore prema PVC-ovima i realu sto dovode skupe igrace.Dzaba im ja bi volio vise nego ista da Bayern ostane ono sto je uvijek bio,i da ne gubi svoj identitet.Gvardiola ga je dobro poljuljao a to milioni i transferi ne mogu da vrate.
Ne treba biti nikakve ljubomore prema Realu. I Bayern bi mogao da troši ogromne novce, ali ne treba, Bayo je jedini veliki klub koji može osvojiti LP bez da troši ogromne novce. Eh sada da bi mogli osvojiti LP iduće sezone mi trebamo ta pojačanja na krilnim pozicijama, zatim zamjenu za Lewu, a bek je izgleda već kaparisan. Mogu se dovesti odlična pojačanja bez da se preplaćuje bez potrebe i na tome treba insistirati.

Samo jedna stvar treba biti jasna svima, u Evropi se stvorila velika trojka a to su Bayern, Barcelona i Real. Ukoliko želimo da ostanemo dio te velike trojke treba misliti i na budućnost, a pojačanja trebaju zbog niza faktora koji su spominjani i ranije.

I da u kupu igramo protiv FC Nöttingena.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 11 jun 2015, 11:09, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 11 jun 2015, 03:21

uh' kako bi nam Lazacette legao. :shock:

Ipak mislim da je cijena prevelika jer sam cuo da Lyon trazi 40M + ali ako klub ima ambicija moramo dovesti jos jednog dokotora u napadu i to pod bilo koju cijenu. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.