Prevoz BiH Izrael
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Prevoz BiH Izrael
Potreban mi je prevoz za utakmicu sa izraelom za dvije osobe iz sarajeva i nazad. Lako mi je otic al nema prevoza navecer nazad jbg.
Imal ko da ide sam il neki kombi il bilo sta?
Platicu..
Pozzzzz
Platicu..
Pozzzzz
Re: Prevoz BiH Izrael
Javi se momku na forumu pod nickom @Cautinho, on se time bavi.Neunerrr je napisao/la:Potreban mi je prevoz za utakmicu sa izraelom za dvije osobe iz sarajeva i nazad. Lako mi je otic al nema prevoza navecer nazad jbg.
Platicu..
Pozzzzz
Pozz
1946
Vozio bih te ja džaba **** pare, idem sam, ali nemam kombi, a i nisam iz Sarajeva
Head je napisao/la:Javi se momku na forumu pod nickom @Cautinho, on se time bavi.Neunerrr je napisao/la:Potreban mi je prevoz za utakmicu sa izraelom za dvije osobe iz sarajeva i nazad. Lako mi je otic al nema prevoza navecer nazad jbg.
Platicu..
Pozzzzz
Pozz
Druze jesil siguran da se bas tako zove??
Ovo mi cudo kaze da nema niko s tim nikom "@Cautinho"
Pozz
http://forum.sportsport.ba/memberlist.p ... le&u=23707Neunerrr je napisao/la:Head je napisao/la:Javi se momku na forumu pod nickom @Cautinho, on se time bavi.Neunerrr je napisao/la:Potreban mi je prevoz za utakmicu sa izraelom za dvije osobe iz sarajeva i nazad. Lako mi je otic al nema prevoza navecer nazad jbg.
Platicu..
Pozzzzz
Pozz
Druze jesil siguran da se bas tako zove??
Ovo mi cudo kaze da nema niko s tim nikom "@Cautinho"
Pozz
1946
Ma kod Arene Zenicke najbolje,stadion je udaljen desetak minuta hoda,.BozePetra je napisao/la: Ima neko savjet za parking u Zenici?
chily-rz je napisao/la:Ma kod Arene Zenicke najbolje,stadion je udaljen desetak minuta hoda,.BozePetra je napisao/la: Ima neko savjet za parking u Zenici?
hvala

#Salihović
Sta ba 10minuta.. za 10minuta mozes od Arene doci na Bristchily-rz je napisao/la:Ma kod Arene Zenicke najbolje,stadion je udaljen desetak minuta hoda,.BozePetra je napisao/la: Ima neko savjet za parking u Zenici?

Trenutno korisnika/ca: Arnelv52, bavariapivo i 16 gostiju.