Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Valjda Benz ostane.Mislim da bi bila glupost prodat njega a dovesti Kuna..Benzema daleko bolji timski igrac ,za razliku od Kuna koji ne bi mogao biti kompatibilan sa Ronaldom.
Ali eto Neymar i Suarez su timski igraci,sve se to prilagodi,ne moze sve Ronaaldo sam...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- JamesJoyce
- Kontakt:
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Navodno je Di Maria preko svog agenta se ponudio opet Realu,ali je Real tu "ponudu"odbio.
Izvini kako igrac koji ima ugovor moze da se ponudi nekom klubu? Ako moze objasnjenje,ne provociram.
Zeljeznicar! 1921 !
Može dati do znanja da bi rado prešao u real madrid ukoliko isti pošalje ponudu za njega. Mada sumnjam u vjerodostojnost te izjave, nema smisla.Format je napisao/la:Izvini kako igrac koji ima ugovor moze da se ponudi nekom klubu? Ako moze objasnjenje,ne provociram.
naprijed rejal
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Sveti ti je objasnio kako..
https://www.facebook.com/MadridistasUni ... =2&theater
Evo i gdje sam to čuo.
https://www.facebook.com/MadridistasUni ... =2&theater
Evo i gdje sam to čuo.
Ok ali lokige nema,on tu nista ne moze bas kao i De Gea,a i ne vjerujem da bi se vratio a sam je htio otic,hvala na odgovoru.
Zeljeznicar! 1921 !
Ako nema nista protiv toga da bude rezerva, onda jest dobro.
Valjda je svjestan toga, a čisto sumnjam da im Benitez već nije svima otprilike iznio planove. Jasno je kao dan da će biti rezerva.
naprijed rejal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Umjesto da ga pošaljete u zamjenu za Davida, vi tako, ne date nam ni Balea ni Karima 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozda dodje Coentraorio_Ferdy88 je napisao/la:Umjesto da ga pošaljete u zamjenu za Davida, vi tako, ne date nam ni Balea ni Karima
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
[youtube][/youtube]

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Posudiiti ga zutoj podmornici,i dovesti Vietta od istih.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
18.07.2015
Melbourne ,prijateljska tekma Real-Roma,predsezona pocinje down under..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
madridist je napisao/la:18.07.2015

Evo i rasporeda predzesonskih utakmica.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
http://www.rtve.es/deportes/20150610/ca ... 9820.shtml
Iker napusta Real,ne zna se gdje ce nastaviti karijeru,ali potencijalnih kupaca ima na pretek.
Mislim da je to najbolje za njega,jer je ocigledno svaku sezonu sve losiji i losiji,ako ne zeli da sjedi na klupi u Realu onda neka ide.
Iker napusta Real,ne zna se gdje ce nastaviti karijeru,ali potencijalnih kupaca ima na pretek.
Mislim da je to najbolje za njega,jer je ocigledno svaku sezonu sve losiji i losiji,ako ne zeli da sjedi na klupi u Realu onda neka ide.
Ovo izgleda Iker i De Gea na ratnoj nozi. Sjajno. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.