Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Pasha » 22 apr 2010, 00:15

lejla sretan rođendan! ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 apr 2010, 00:16

Pasha je napisao/la:lejla sretan rođendan! ;)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 00:18

the scouser je napisao/la:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 apr 2010, 00:39

slika
slika
pazite sta mi je lejla uzela za svoj rodjendan :mrgreen:

sala

sretan rodjendan sve najbolje

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 22 apr 2010, 01:48

cikular je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:
Prvi maj nije dan slavlja, jer nemamo razloga slaviti, nego upravo dan iskazivanja nezadovoljstva i zahtjeva za postivanje nasih prava ;)

:D

Cuj ovih emancipovanih, protesti, revolucija, kurci-palci.............. :D

Idite u Njemacku pa protestujte za prvi maj, ovdje se janje okrece.

Jel se to zezaš il si fkt ozbiljan. I ako si ozbiljan ništa novo poznajem ja bruku takvih poput tebe, koji će za prvi maj janje okretat, a kad zagusti prvi su u redu, uvijek. Nikad napretka u našoj zemlji dok narod čine neobrazovani, nepismeni mile kitići, sinan sakići i drugi fenomeni.

Nije da ja sad nešta pametujem i pravim se fin, al fkt sam osjetljiv na takvu vrstu razmišljanja, pogotovo sam danas iznerviran i nikakav zbog dana koji je hebeno čudan i loš bio i zbog dana u kojem sam vidio kakvi nepimeni ljudi kojima i ovca može manipulisati čini naše društvo.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 22 apr 2010, 07:46

Lejlice sretan ročkas , sve najbolje Sretnooo :P ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 apr 2010, 10:10

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 10:18

cikular je napisao/la:
Emir_ZENICA je napisao/la:
Prvi maj nije dan slavlja, jer nemamo razloga slaviti, nego upravo dan iskazivanja nezadovoljstva i zahtjeva za postivanje nasih prava ;)

:D

Cuj ovih emancipovanih, protesti, revolucija, kurci-palci.............. :D

Idite u Njemacku pa protestujte za prvi maj, ovdje se janje okrece.
Ovaj narod nema sta da jede,a ti bi da okreces janje :roll: veoma pametno razmisljanje sa tvoje strane,ko ti je na avataru i ne cudi me :D
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 10:25

Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 apr 2010, 10:54

ono jucer sramota one borce(kvazi borce seljake je pendrekom i vodenim topovima trebalo rastjerat)one ostale suzavcem oni dosli da ruse da kamenjaju i palje sram da ih bude
aBd svi ce morat kaznu platitit jer ima sve snimljeno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 10:57

Ono su jucer bili pravi borci koji su dosli da traze svoja prava,ljudi koji su dali svoj dio tijela za ovu zemlju,a ti njih nazivas kvazi borcima,da nije bilo njih,danas ovdje ne bi pisali,drugo je sto su mladici dosli da prave rusvaj od vlade,jer oni nisu borci,nit su bili rodjeni kad je rat bio,zato nemoj mi tu pricat kvazi borci itd.bolje suti.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 22 apr 2010, 11:00

bad_boy je napisao/la:Ono su jucer bili pravi borci koji su dosli da traze svoja prava,ljudi koji su dali svoj dio tijela za ovu zemlju,a ti njih nazivas kvazi borcima,da nije bilo njih,danas ovdje ne bi pisali,drugo je sto su mladici dosli da prave rusvaj od vlade,jer oni nisu borci,nit su bili rodjeni kad je rat bio,zato nemoj mi tu pricat kvazi borci itd.bolje suti.
haj ne rise sto moj stari nije iso jel??
sto se vi pravite pametni ono su neki KVAZI borci prosjek godina 30 ili cak i manje
dosla pijana stoka da rusi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 11:05

tax je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Ono su jucer bili pravi borci koji su dosli da traze svoja prava,ljudi koji su dali svoj dio tijela za ovu zemlju,a ti njih nazivas kvazi borcima,da nije bilo njih,danas ovdje ne bi pisali,drugo je sto su mladici dosli da prave rusvaj od vlade,jer oni nisu borci,nit su bili rodjeni kad je rat bio,zato nemoj mi tu pricat kvazi borci itd.bolje suti.
haj ne rise sto moj stari nije iso jel??
sto se vi pravite pametni ono su neki KVAZI borci prosjek godina 30 ili cak i manje
dosla pijana stoka da rusi
Ne bih da se raspravljam oko ovog,izgleda da imamo razlicita misljenja,da ne bi doslo do bana,bolje da ovo zaobidjemo.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 22 apr 2010, 11:18

Nisam znao da onoliko boraca prima preko 1000 eura...Oni imaju puno pravo da protestuju i podrzavam ih, ali zasto tek sad protestuju kad su glavonje najavile kresanje naknada od preko 1000eura ?!
100% sportski i krajnje opušten potpis

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2010, 11:25

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 22 apr 2010, 11:27

Jesu brate ono pravi borci, al juče ono je smiješno bilo. Kao prvo pola njih ni ne zna što je došlo protostevati. Gledam sinoć emisiju na BHT i kaže premijer, da je razlog protesta bio, to što hoće da umanje nekima primanja. A tim što treba umanjiti ima 1000 i primaju primanja od 2000. I koje ovdje lud, kao prvo ta primanja su prevelika, a kao drugo koji k.... njih 6.000 pretestuje radi 1.000, koji su sigurno naki šalabajzeri i juče sigurno nisu protestovali, nego su slali poruke jadnim ljudima. Dalje, koji su oni đavo juče napadali zgradu vlade kad nema nikog unutra. Jenostavno niđe veze. Jesu oni i borci i pošteni ljudi i sve to ide, al ljudi su jednostavno nepismeni, glupi i s njima manipulišu veliki igrači kao sa ovcama. Zaključak je da ono divljanje ni pod razno nije trebalo, pogotovo što to nije imalo smisla, nisu imali ni razloga, a ni je ni bilo političara da se kojem vaspitna opali, već je to bilo dobro organizovano od pojedninaca kojima ovakvo stanje odgovara.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 22 apr 2010, 11:31

Ova drzava je totalno shebana,sa ovakvom vlasti nema nama napretka,al sad ce izbori pa cemo vidjet,opet ce narod isto glasat,i nema nam bolje drzave,ono jucer sto su palili i gadjali nisu borci,vec djeca od 17-18 godina,koja ne znaju sta ce od sebe,pa hajmo borcima zeznut proteste :( borci su dosli mirno na proteste,dok su se neki dosli izivljavat nad policijom i zgradom vlade,koju odavno treba srusit sta rade sa borcima i gradjanima ove zemlje.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 apr 2010, 11:59

Post sa jednog drugog foruma, pa malo razmislite prije nego što krenete kritikovati, vrijeđati i omalovažavati.

"Bio sam danas na protestima pa hoću da vam prenesem iz prve ruke.
Borac sam i RVI.
Prvo, žalosno je što su suprotstavili borce (ovdje mislim na demobilisane, RVI, zlatne ljiljane i šehidske porodice) protiv policije koji su isti kao i mi, nevoljnici, dok su oni svoje guzice sklonili kod Šaje u restoran u Goraždu i onom Tihomiru nije čak ni ofirno dati izjavu iz tog restorana.
Drugo, nemojte pripisivati ovo nikakvoj politici jer gledao sam danas kako Radži otimaju megafon iz ruku i prijete mu.
Isto su to radili i sa ostalim predstavnicima boračkih udruženja osim Bahre Kituše.

Počelo je sa nekim gurkanjem negdje oko pola 12. Tada su prskali suzavac u oči i usta onima u prvim redovima što je iziritiralo masu i počela je gurati i ogradu i policajce. Tako su pomjerili ogradu i policajce do pred samu zgradu. Onda se smirilo. Bilo je mirno, čini mi se do 2:15 jer je bila obavijest da se pregovori vode. Onda je došlo obavještenje da Mujezinović nije još potpisao (potpisao je oko 12 ali se čekao pečat 2,5 sata a to sam saznao na TV).
Masa se uskomešala nakon tog obavještenja, ponovo naguravanje, suzavci u oči onima u prvim redovima i onda je nastao haos.
Porušene su ograde, policija je počela ispaljivati dimne suzavce, borci su počeli lomiti i odvaljivati okolo kamenje i zakamenjali policiju. Policija je ispaljivala sve više suzavaca a borci su sve više zasipali kamenjem.
Nakon 15-20 minuta policija je satjeran u hodnik unutar zgrade.
Tada je došlo do razbijanja svega redom. Prozori, stražarske kućice...
Masa je bila u delirijumu, pjena na usta svo vrijeme.
Smirivali smo situaciju i uspjeli smo poprilično.
Tada su naišli navijači sarajeva koji su krenuli na utakmicu, njih 15-20 i prišli na sami ulaz i počeli kamenjem razbijati ono što je nerazbijeno. Pjani ko guzice.
I njih smo smirivali i nakon pola sata su otišli.
Kad su navijači krenuli prema stadionu krenula je ova obična policija za njima. Mi smo išli uporedo sa policijom i rekli da ne diraju djecu. Navijači su otišli.
Za to vrijeme pojavila su se neka djeca (14-15 god.) i počela ulaziti u prizemlje i krasti i paliti prizemlje.
Policija (specijalna) koja je bila u zgradi izašla je na zadnji ulaz, pregrupisali se, ispalili podosta suzavaca na nas i krenula na juriš da nas pendreči. Ponovo su zasuti kamenjem i vratili su se odmah.
Situacija se nakon toga smirivala i ja sam otišao jer mi kičma više nije mogla izdržati.

Nismo želili belaj ni mi ni policija jer smo prije belaja stajali i pričali sa njima. Oni su nama davali vode...mi njima keks i bombone, ali kad je shit počeo onda je bilo gotovo.
Ono što sam vidio jeste tolika količina frustracije u borcima da komotno mogu reći da je sve dobro završilo kako je moglo biti.
Snimci sa TV-a ne daju pravu sliku onoga što je bilo na terenu.
Ja ne znam da li je iko od boraca imao oružje (pretpostavljam da jeste pištolj možda) i imam osjećaj da je policija opalila samo jedan metak da bi došlo do pravog krvoprolića.

Mi nismo ljudi s kojima se treba poigravati.
Stali smo goloruki pred četnike da ne bi poklali i silovali većinu vas koji ste bili djeca u ratu.
Stat ćemo opet ako zatreba.

Čitam nečiji post kako su borci krezavi, primitivni...itd. E pa takvi su te jarane branili i bili spremni poginuti za tebe.
SRAMI SE !!!
Ljudi su vadili stakleno oko, masa sa drvenim nogama, bez jedne ruke, u kolicima, MAJKE ŠEHIDA...sinovi Bosne !

Ovo što se danas desilo je rezultat politike arogantnog, oholog i prepotentnog Mujezinovića i Crnkića.

Ono što borci traže jeste svima cenzus, svima koeficijent isplate i svi skupa da stegnemo kaiš ako treba.
Ne, da samo mi (i to mi prvi) snosimo krizu dok Vlada sebi svakih par dana podiže plate.
Jel' to puno što tražimo ?"
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 22 apr 2010, 13:35

bad_boy je napisao/la:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 apr 2010, 13:41

Lejla,sretan rodjendan i sve najbolje :)
A C A B !

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.