S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: S.S. Lazio
Nije loš potez. Solidan momak, a još mu i odgovara igra koju Pioli forsira.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Lazio sa ovim mladim snagama definitivno najozbiljnija konkurencija Juventusu u godinama pred nama.
Cak cu reci da mi se izbor mladih igraca van Italije svidja vise i od Juventusove politike koja je prvenstveno fokusirana na domace igrace.
Cak cu reci da mi se izbor mladih igraca van Italije svidja vise i od Juventusove politike koja je prvenstveno fokusirana na domace igrace.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tare je jako dobar SD, čim dobije malo više novca za transfere, on dovede dobrog igrača, al' problem je što mu Lotito da €3 mln i traži igračinu 
http://www.****.com/vesti/ceslj ... ude/107791
Lotito stara varalica
Jesu su se sastavili onaj Tavecchio i Lotito
Lotito stara varalica
Jesu su se sastavili onaj Tavecchio i Lotito
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Primavera izbacila merdaše u 1/2 F lige
uvijek ih šamaramo
uvijek ih šamaramo
Rafa Benitez hoće Lucasa Bigliu u Real Madridu
Lucas Biglia mi je drag, al' za €25 mln se mogu dovest' tri dobra igrača
Lucas Biglia mi je drag, al' za €25 mln se mogu dovest' tri dobra igrača
Lucas ne smije otici !!!
Iskreno ako ko mora ici neka to bude Anderson, jer on moze otic za 40 mil a za te pare se mogu kupit dva superstara 
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Stefan de Vrij, poslije velikog Neste, prvi bogom dan štoper u Laziju

- L'Avvocato
- Kontakt:
Uze Schalke 04 Geisa ... velika šteta za Lazio. Momak je pojak talenat.
★★★
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ja sam stalno bio uvjeren da Geis ostaje u Bundesligi, i bez obzira na jak interes Lazia.
Ne znam samo odakle su plasirane lazne informacije da je transfer u Lazio gotova stvar.
Ne znam samo odakle su plasirane lazne informacije da je transfer u Lazio gotova stvar.
Agieren statt reagieren
giornalista terroristaL'Avvocato je napisao/la:Uze Schalke 04 Geisa ... velika šteta za Lazio. Momak je pojak talenat.
al' ajde, halalit' ću Lotitu i Tareu ako uzmu Xhaku, Clasieja ili tako nekog kvalitetnog
talijanski mediji, tačnije ovi portali koji prate Lazio ..Pale_Companion je napisao/la:Ne znam samo odakle su plasirane lazne informacije da je transfer u Lazio gotova stvar.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma glupavi su novinari poprilično. Pišu sve samo da se poveća čitanost.
★★★
sad je opcija za dovođenje Gaston Ramirez, čija karijera je u padu nakon odlaska u Premiership
u Bologni je bio mašina, Pioli ga je trenirao, pa uz neku za Lazio prihvatljivu cijenu, isplatilo bi se kockat', ipak su mu 24 godine 
Pato je jedna od opcija za napadača ..
Pato je jedna od opcija za napadača ..
svi na odmoru, Klose trenira u Formellu, da bude u što boljoj fizičkoj spremi i formi za narednu sezonu 
Jel tako bilo i prošlo ljeto il na zimu il je DEJA VU, imam osjećaj da sam to već čitao.
embrace the chaos
mislim da jeste, uvijek on tako, Švabo, štaš 
@Chinaglia, kolike su šanse da Pato završi kod vas? Vidim sve se više pominje...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma šta Chini zna, najobičniji laik 
★★★
pa, ako ga Lazio zaista želi, više nego realne, jer cijena ne bi predstavljala problem, s obzirom da ga Corinthians želi prodat' pošto-poto, jer ih je vrijeđao kad je otišao na posudbu u Sao Paulo, pa su mu to zamjerili (bivši) saigrači, navijači, predsjednik, a i sam Corinthians je u teškoj finansijskoj situaciji, pa sumnjam da su u poziciji da se busaju u prsa oko cijene 
brazilski mediji su pisali da je Lazio poslao dvije ponude za njega, al' niti iz Corinthiansa, niti iz Lazija nije stigla potvrda o tome, dok je predsjednik Corinthiansa rekao da su dobili zvaničnu ponudu iz Njemačke
vidjeti ćemo, jedno je sigurno, a to je da je Pato tip napadača kakvog želi Pioli
čini mi se da ćemo dovest' Clasieja, Feyenoord puno traži, al' pasti će neki dogovor, još ako bi ostao Lucas Biglia
brazilski mediji su pisali da je Lazio poslao dvije ponude za njega, al' niti iz Corinthiansa, niti iz Lazija nije stigla potvrda o tome, dok je predsjednik Corinthiansa rekao da su dobili zvaničnu ponudu iz Njemačke
čini mi se da ćemo dovest' Clasieja, Feyenoord puno traži, al' pasti će neki dogovor, još ako bi ostao Lucas Biglia
Baš bih ga volio ponovo vidjeti u Italiji. Samo da ga koliko-toliko zaobiđu povrede.
Hvala na info.
Hvala na info.
Greatness dies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.