PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Isto se moze zakaciti za 3 transa vase grupe. Ako racunamo da Nema Predaje onda 5. A ti ces uvijek ostati na tom jednom.FaraonTM je napisao/la: Ili možda popularni trans vaše grupe?
Celik!3,2,2.
Samo dobra vam je ona zastava bila, baš old skulpravnik1981 je napisao/la:imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu
Vi ste i bubanj fasovali od naših momaka ja mislim, nisam sto posto siguran. Znam da su pitari fasovali jedan veličine folcike
Bagerom ga moraš unijeti na tribinu.
@Head, ja se jučer uključio u sve ovo i kao član ovog boja tvrdim da uživam. Mogu misliti kako je ovo iz neutralnog ugla posmatrati, bar sad
Čuj udario brat na brata? Nije valjda da ste se sa pitarima posvađali?
@Allguns, tako je to kada svi nosite jedan trans i opet ga niste u stanju sačuvati. Mislim da smo jedina grupa koja kači na ogradu bezbroj transova. Nemoj me tjerati da idem na forum grupe i počnem kačiti slike tih trofeja. Prvoj grupi su toliko dosadili da su po bubnjevima udarili
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 11 jun 2015, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Otpao Jankovic, otpade Ordagic.. Ko je sljedeci?? Jevric slobodan igrac?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Doslo nas 2milje na grbavicu prije toga mjenjate salove s nama,par mjeseci nakon toga 30 nas doslo na turnir neki gore muda vam se protegla al hajdeAjzea je napisao/la:Samo dobra vam je ona zastava bila, baš old skulpravnik1981 je napisao/la:imali su manijaci porciju i u Mostaru sad ovu zadnju tekmu
Vi ste i bubanj fasovali od naših momaka ja mislim, nisam sto posto siguran. Znam da su pitari fasovali jedan veličine folcike![]()
Bagerom ga moraš unijeti na tribinu.
@Head, ja se jučer uključio u sve ovo i kao član ovog boja tvrdim da uživam. Mogu misliti kako je ovo iz neutralnog ugla posmatrati, bar sad
Čuj udario brat na brata? Nije valjda da ste se sa pitarima posvađali?
#musvdg
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da je za vrapcicane potpisao Adnan Gosto. Igrace odbranu. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Vidis da su se uhinjili1922VFC1981 je napisao/la:Sto niko ne zajbaje ove pitare **** im Tana u brk
Imaju ove fukarice zato da se svadaju u njihovo ime
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Malo li je bilo sve ove godine1922VFC1981 je napisao/la:Sto niko ne zajbaje ove pitare
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ma fukare dosadile vise,koju god temu da spomenes mozes ih zajebavat..Od gostovanja,kluba,seljackih kompleksa,pa ovih tuzlaka sto govore da su horde najjace i tako tobrile je napisao/la:Vidis da su se uhinjili1922VFC1981 je napisao/la:Sto niko ne zajbaje ove pitare **** im Tana u brk
Imaju ove fukarice zato da se svadaju u njihovo ime
#musvdg
dje ode jankovic,,,,a lijepo mu amaw obeco guzice dat,i desni brk pride..
djaba sve,prazan nepuca...jankovic,ordagic,hajmo sledeci,ima dolara

djaba sve,prazan nepuca...jankovic,ordagic,hajmo sledeci,ima dolara
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
vas se bas nema za sta prozvat....saka seljancadi na kvadrat1922VFC1981 je napisao/la:Ma fukare dosadile vise,koju god temu da spomenes mozes ih zajebavat..Od gostovanja,kluba,seljackih kompleksa,pa ovih tuzlaka sto govore da su horde najjace i tako tobrile je napisao/la:Vidis da su se uhinjili1922VFC1981 je napisao/la:Sto niko ne zajbaje ove pitare **** im Tana u brk
Imaju ove fukarice zato da se svadaju u njihovo ime![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Al moras im priznati da se trude hahaha al najjace kad se krenu usporedjivati sa nekim a mole boga da radnicki lukavac ne udje u pl1922VFC1981 je napisao/la:Ma fukare dosadile vise,koju god temu da spomenes mozes ih zajebavat..Od gostovanja,kluba,seljackih kompleksa,pa ovih tuzlaka sto govore da su horde najjace i tako tobrile je napisao/la:Vidis da su se uhinjili1922VFC1981 je napisao/la:Sto niko ne zajbaje ove pitare **** im Tana u brk
![]()
Evo solinas je primjer
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Hladite damu,da mi je docekat toVirtu4l je napisao/la:Malo li je bilo sve ove godine1922VFC1981 je napisao/la:Sto niko ne zajbaje ove pitare
#musvdg
- Probisvjet
- Kontakt:
Ja kazem da su Red army-Red tribine najjaci. Samo oni jedu bodljikavu zicu i staklenu vunu. Vrh. Jos samo da pocnete piti tecni azot i umjesto sladoleda lizati uzarenu magmu.1922VFC1981 je napisao/la:Ma fukare dosadile vise,koju god temu da spomenes mozes ih zajebavat..Od gostovanja,kluba,seljackih kompleksa,pa ovih tuzlaka sto govore da su horde najjace i tako tobrile je napisao/la:Vidis da su se uhinjili1922VFC1981 je napisao/la:Sto niko ne zajbaje ove pitare **** im Tana u brk
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@Ajzea ako nista mnogi se dive bravarskim sposobnostima Manijaka, potezanjem oruzja koji je navijacu nepotreban ..
Pa kad se sjetim prije 2 god otislo preko 2 milje robova na otoku, manijaci obili kombi, uzeli ostavljen pokvaren bubanj, i ukrali kasetofon ..
Pa kad se sjetim prije 2 god otislo preko 2 milje robova na otoku, manijaci obili kombi, uzeli ostavljen pokvaren bubanj, i ukrali kasetofon ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
U drugu ligu neće garantsolinas je napisao/la:dje ode jankovic,,,,a lijepo mu amaw obeco guzice dat,i desni brk pride..![]()
djaba sve,prazan nepuca...jankovic,ordagic,hajmo sledeci,ima dolara![]()
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Probisvjet
- Kontakt:
BadrHari je napisao/la:@Ajzea ako nista mnogi se dive bravarskim sposobnostima Manijaka, potezanjem oruzja koji je navijacu nepotreban ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
@Probisvjet
@staragarda
Trudite se da budete smijesni,samo nastavite momci
@staragarda
Trudite se da budete smijesni,samo nastavite momci
#musvdg
Jest jest i tockove poskidali, valja platit vodu, nakupili se dugoviBadrHari je napisao/la:@Ajzea ako nista mnogi se dive bravarskim sposobnostima Manijaka, potezanjem oruzja koji je navijacu nepotreban ..
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.