PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
@Probisvjetu treba spomenik podići zbog otvaranja ove teme 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sloboda igra premjer ligu BIH...mozda si mislio na bankrotirani fudbalski klub seljeznicar,koji nema para da plati covjeku stan,i nudi platu 300 km manju od dogovorene,a pare za ugovor nudi po isteku istog...sramota,gigantiiAjzea je napisao/la:U drugu ligu neće garantsolinas je napisao/la:dje ode jankovic,,,,a lijepo mu amaw obeco guzice dat,i desni brk pride..![]()
djaba sve,prazan nepuca...jankovic,ordagic,hajmo sledeci,ima dolara![]()
![]()
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Evolution87
- Kontakt:
Kad je bio onaj belaj u Oborcima izmedju strumfova i leseva, par momaka zaustavilo leseve da ne udaraju Boba jer ima secer, i tako momak citav belaj posmatrao sa strane 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Taj bankrotirani klub za manje od mjesec dana igra evropu a vi ce te ubrzo opet gdje vam mjesto, championshipsolinas je napisao/la:sloboda igra premjer ligu BIH...mozda si mislio na bankrotirani fudbalski klub seljeznicar,koji nema para da plati covjeku stan,i nudi platu 300 km manju od dogovorene,a pare za ugovor nudi po isteku istog...sramota,gigantiiAjzea je napisao/la:U drugu ligu neće garantsolinas je napisao/la:dje ode jankovic,,,,a lijepo mu amaw obeco guzice dat,i desni brk pride..![]()
![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Pa ja sam rekao da on neće u drugu ligu, niti u jednom trenutku vas nisam spomenuo. To što vi i dan danas traume imate od iste i što sami sebe povezujete sa istom kada god biva spomenuta nije moja stvar. Stravu da vam izliju olovo bi počelo skandirat "druga liga".solinas je napisao/la:sloboda igra premjer ligu BIH...mozda si mislio na bankrotirani fudbalski klub seljeznicar,koji nema para da plati covjeku stan,i nudi platu 300 km manju od dogovorene,a pare za ugovor nudi po isteku istog...sramota,gigantiiAjzea je napisao/la:U drugu ligu neće garantsolinas je napisao/la:dje ode jankovic,,,,a lijepo mu amaw obeco guzice dat,i desni brk pride..![]()
![]()
![]()
@Evolution, koliko brzinu prekoračiste?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
pazi bato da odakle neiskoci kakav evropski velikan,poput metalurga..
Pazi bato da ne iskoči Leotarsolinas je napisao/la:pazi bato da odakle neiskoci kakav evropski velikan,poput metalurga..
ah,da zaboravio sam vasu cmarnu bracu...nego dok ste se naguzili dole,jesul vam prekrstili supak,ili..Ajzea je napisao/la:Pazi bato da ne iskoči Leotarsolinas je napisao/la:pazi bato da odakle neiskoci kakav evropski velikan,poput metalurga..
Tako ti to inace bude u zivotu budes neko i nesto i dignes glavu odjednom dodje kazna i svi te sutiraju i ismijavaju , sprdnja sa Zeljeznicmarom.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kud tema nije otvorena prije derbija 
Drug moj znas li ti da je championship jaci od svih Balkanskih liga kad se sastave? Nismo mi taj kalibar, al hvala ti na takvom misljenjubrile je napisao/la:
Taj bankrotirani klub za manje od mjesec dana igra evropu a vi ce te ubrzo opet gdje vam mjesto, championship
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ajzea je napisao/la:Pazi bato da ne iskoči Leotarsolinas je napisao/la:pazi bato da odakle neiskoci kakav evropski velikan,poput metalurga..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
UdarniAllGunsBlazing je napisao/la:Isto se moze zakaciti za 3 transa vase grupe. Ako racunamo da Nema Predaje onda 5. A ti ces uvijek ostati na tom jednom.FaraonTM je napisao/la: Ili možda popularni trans vaše grupe?
Gledaj ti tople braće Tuzlaka i Zeničana kako zajedničkim snagama k'o mravi pokušavaju da urade nešto. Svi su tu dok ne skontaju da ne igraju Europu, da su titulu osvojili nikada ili prije 20 godina da su vječito iza Želje
Kaže ovaj sprdnja sa Željom, to isto k'o da navijač Sociedada kaže sprdnja sa Barcom
Dokazujte se Vitezu, Radničkom, Travniku, Zvijezdi to su vam protivnici po mjeri
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Udarni? I sta sad? Nama je u 27 godina postojanja pao JEDAN transparent(a i to na smijesan naci, al' hajmo to zanemarit). Vama palo 5-6. Razlika? Mala mora se priznati.
Vama je pao jedan od najstarijih transova na tribini. Pao vam udarni. A ove podgrupe i njihova gasenja necemo ni racunati.
I pricati o necemu, pa vi ste nekad bili na tribini sa Tuzlacima, pa ste onda flertovali sa RA. Ko je slijedeci?
Vama je pao jedan od najstarijih transova na tribini. Pao vam udarni. A ove podgrupe i njihova gasenja necemo ni racunati.
I pricati o necemu, pa vi ste nekad bili na tribini sa Tuzlacima, pa ste onda flertovali sa RA. Ko je slijedeci?
Celik!3,2,2.
Ma yebo udarni koji će vam qurac napravit će se noviAllGunsBlazing je napisao/la:Udarni? I sta sad? Nama je u 27 godina postojanja pao JEDAN transparent(a i to na smijesan naci, al' hajmo to zanemarit). Vama palo 5-6. Razlika? Mala mora se priznati.
Uostalom normalno da vam je jedan pao kad odradite 5 gostovanja godišnje, ko će vas napasti Bgt?
Druga stvar, što se tiče pada transova, bilo ih je i uvijek će ih biti al' vi udarni nikad skinuti nećete do zapamti
Jašta radi, bili smo i sa BBB dobri priča se zajedno po tekmama hodali
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bob je kraljina najvećaEvolution87 je napisao/la:Kad je bio onaj belaj u Oborcima izmedju strumfova i leseva, par momaka zaustavilo leseve da ne udaraju Boba jer ima secer, i tako momak citav belaj posmatrao sa strane
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Laku noć BadrHari

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Momci momci
nije problem priznati da ste najtrofejniji,najuspjesniji, najbolji omladinski pogon, najbolji fudbal ..
ko god je objektivan i neiskomplexiran priznat će.
Ali ne pricamo o tome, ja isticem koliko ste vi kao klub ciganija i odron
Koliko god dobri bili vazda ćete pogani bit, jedva igrace plaćat ( ev i sloboda vas klepa po usima
) ostati na raspaloj sugavici, sastavljat kraj s krajem ..
Ne bi me cudilo da vam Ispuni mi zelju na prostorije kluba ne pokuca kako mudru politiku kluba godinama vodite
Jel ja nesto lazem ovo ili ćete se vi nastavit izvlacit na to da ste radnicki klub, radnicka klasa ..
Boli li vas to Strumfovi sto pokraj svog potencijala uvijek zakazete iskorak organizacijski napraviti ?
Sto vam kone već stasavaju i rade stvari sto ste vi mogli trebali ..
Uz duple krune i oba Osima, klub nam perspektivan ko Modrica Maxima ..
Zlatna era prođe, gen. Sponzy ne dođe
p.s. Zagađenje i udarni trans, malo licemjerno mozete vi bolje ..
nije problem priznati da ste najtrofejniji,najuspjesniji, najbolji omladinski pogon, najbolji fudbal ..
ko god je objektivan i neiskomplexiran priznat će.
Ali ne pricamo o tome, ja isticem koliko ste vi kao klub ciganija i odron
Koliko god dobri bili vazda ćete pogani bit, jedva igrace plaćat ( ev i sloboda vas klepa po usima
Ne bi me cudilo da vam Ispuni mi zelju na prostorije kluba ne pokuca kako mudru politiku kluba godinama vodite
Jel ja nesto lazem ovo ili ćete se vi nastavit izvlacit na to da ste radnicki klub, radnicka klasa ..
Boli li vas to Strumfovi sto pokraj svog potencijala uvijek zakazete iskorak organizacijski napraviti ?
Sto vam kone već stasavaju i rade stvari sto ste vi mogli trebali ..
Uz duple krune i oba Osima, klub nam perspektivan ko Modrica Maxima ..
Zlatna era prođe, gen. Sponzy ne dođe
p.s. Zagađenje i udarni trans, malo licemjerno mozete vi bolje ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.