EDIT:Ove zadnje informacije o ishodu sastanka nisam jos citao.Dobar je Tunižanin...
Izbori
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ono što se priželjkivaloIn today’s Gazzetta dello Sport we can see that the bringing back of Dejan Stankovic to Inter will happen in mid-June. After a year as an assistant coach under Andrea Stramaccioni at Udinese, Deki is set for a comeback at Inter. He will be the loink between the team and the club, just like Lele Oriali was under Mourinho. When that is set Inter will continue to reinforce other club areas.
Odavno se spekulishe, navodno su i poslali dvije ponude koje su glat odbijene.L'Avvocato je napisao/la:Čuj Liverpool target![]()
To Redsi fakat misle da ga mogu dovesti
Pa mislim da ne mogu. Ubijeđen sam da ne mogu.Andrej je napisao/la:ne mogu?

Ponavljam po deseti put:prodaja Kovačića ovo ljeto je "kraj".To je to.Zadnji pokazatelj da ovo ekipa nista ozbiljno jos dugo nece napraviti.No kao sto sam također više puta ponovio uvjeren sam da Mateo ostaje i da ljudi u klubu misle ozbiljno pa me ni malo ne brinu ove špekulacije koje se svako malo jave.The players around Kova are not of the quality of players wit Pogba, build a good team around him to notice the change
Da, to sam zaboravio napisat.SiamoNoi je napisao/la:+ Mateo ima jedno 4 utakmice više (Minutes:Kova: 2459,Pogba: 2110)
Di Marzio: Sampdoria want to sign Nagatomo and Andreolli.
2-1 izgubili od Lazia.Prvi poraz nakon 20 utakmica.Inter have failed to reach the semi-final in three seasons in a row and only one semi-final in the last seven seasons in the Primavera Tim.
Rocca has now scored 12 goals in this season, only Puscas (16) and Bonazzoli (14) has scored more.
Three of Inters four best top scorers in all competitons will miss the game vs Lazio:
[16] Puscas
[14] Bonazzoli
[08] Camara

-Will you Stay at Inter?
I signed a contract until 2019, surely I will stay, but you never know in football. I say I will stay 100% at this time.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.