FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Chinaglia » 11 jun 2015, 19:20

ako će doći Mešanović, samo dvogodišnji ili trogodišnji ugovor ;)

ne treba nam na godinu, da mu Sloboda vrati formu, pa se isfura ..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 jun 2015, 19:23

tako je,ko i piric na tri godine za mesu,pa nek onda husara kuknjava
hoces neces..
target

reko ja marnu smo malenima dvojicu,ali nije jos gotovo za jankovica,husret ce odluciti za par dana,ako i nadje neki angazman,svejedno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 jun 2015, 19:24

Chinaglia je napisao/la:ako će doći Mešanović, samo dvogodišnji ili trogodišnji ugovor ;)

ne treba nam na godinu, da mu Sloboda vrati formu, pa se isfura ..
Uz klauzulu da pri svakom slijedecem transferu odredjeni postotak ide u kasu Slobode s obzirom da smo prvi put propustili tu priliku i neka to postane praksa.
samo Sloboda

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 jun 2015, 19:27

Zar se stvarno Jankovic povezuje sa Slobodom? Nisam nesto pratio tog momka pa nisam ni siguran vrijedi li ga potpisati, ukoliko se uopste dovodi u vezu sa Slobodom, jer posljednjih sedmicu dana pola lige nam treba doci (ako mi htjednemo) :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 jun 2015, 20:39

belosevic28 je napisao/la:Dovodite Mesanovica, 99 %...
Može on doći ali će igrati samo za platu.On kad je išao u Čelik i Osijek potpisao je "Amaterske Ugovore", Sloboda nije dobila ni dinar naknade.Sad kad se vraća kao propao igrač , Sloboda će "razmotrit njegovu molbu".Povoljna okolnost za Mešanovića je što se Sloboda i ove sezone mora ponašati u duhu stabilizacije.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jun 2015, 19:20

neki od portala su objavili da se Jasmin Mesanovic vraca u BIH te da su 3 kluba ukljucena u borbu za njega...mi,zrinjski i sarajevo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 14 jun 2015, 19:59

Čisto sumnjam da recimo Zrinjski ga traži. Niko živ ga ne spominje ni u kakvim kombinacijama.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 jun 2015, 22:11

avaz objavio to za Mesanovica ;)
Sloboda Tuzla

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jun 2015, 14:53

još dva pojačanja su nam neophodna (desni bek, desno krilo) :P dolazak ostalih pojačanja zavisi od toga šta će biti sa Mehidićem i Mehmedagićem :zviz: ako Husref na njih računa u početnom sastavu, onda ne bih očekivao pojačanja na tim pozicijama, ako ipak ne, onda treba očekivat' dolazak pojačanja :P sve u svemu, očekujem dolazak 2-4 pojačanja, poželjno ipak 4, jer bih volio dvojicu novih umjesto Mehidića i Mehmedagića, iako je Mehmedagić igrao dobro, al' možemo i bolje od toga, vjerujem

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 15 jun 2015, 14:57

I Mehidic je imao na proljece dobrih partija, pogotovo kada je ulazio sa klupe pravio je razliku na terenu. Postigao 2 ili 3 gola, ako se dobro sjecam.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 jun 2015, 14:39

Bilbija bi vam legao ko budali samar , igrac koji moze odgovoriti raznim zadacima i bio bi vam od pomoci 100 % :salut:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2015, 14:49

razmotrit' ćemo, tj. Husref će razmotrit', siguran sam :mrgreen:

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 16 jun 2015, 16:23

fukaratz je napisao/la:avaz objavio to za Mesanovica ;)
ma onaj njegov baca kedera
& $ ?

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2015, 17:59

hajmo sada ono neophodno, dva krila, stoper, desni bek :pray: i ako može još jedan vezni igrač, nije neophodan, al' lično bih ga volio :mrgreen: šta ću, kad nas je gigant razmazio :beba:

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 16 jun 2015, 18:01

Nema potrebe desni bek i dva krila samo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 jun 2015, 18:04

Mehmedagić je korektan igrač, meni je ok, al' možemo i bolje od njega, pa kontam, zašto ne?

isto važi i za Kisu ..

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jun 2015, 18:27

Desni bek i krilo su pod moranje, bez toga ne možemo, ostala pojačanja su samo bonus. Nije pametno ni gomilati igrače, šta poslije kada isti budu prekobrojni... Najbolja opcija bi bila potruditi se da ova dva igrača koja bi trebala doći budu kvalitetna i provjerena imena, pod cijenu da s njima završimo prelazni rok.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 16 jun 2015, 18:53

Treba to dobro izanalizirat.
Pokusacu, krenut cu od golmana: Pirija; prije svega mlad i talentovan golman sa dozom iskustva koje je skupio proslu sezonu, ubijedjen sam da je odlicno rjesenje. Reprezentativni kalibar ako me razumijete, a i kes bi se neki mogao zgrnuti na njemu.
Ivetic; iskusan, kvalitetan, autoritativan, defanzivno jede, ofanzivno sasvim OK. Ne pamtim kada smo zadnji put imali ovakvu kvalitetu na lijevoj strani...
Moranjkic; tesko ce neko nabrojati dvije njegove kardinalne greske ali svi smo svjesni i slozni nekako da je on u nadolazecoj sezoni odlican backup za jednog od dvojice prvih stopera..
Mehmedagic; pozrtvovanost, sigurnost i profesionalizam na nivou. Dosao na mala vrata u klub a isplatio se desetoduplo(s obzirom na visinu njegovih primanja). Mislim da zasluzuje barem polusezonu u "sampionskoj" Slobodi, a za dalje zavisno od igara na terenu..
Salihovic; drag mi je, nase je dijete, al mislim da je prekobrojan u ovoj prici... nazalost.
Kostic; nisam ga nikad gledao, nisam nikad obracao paznju na ovog igraca tako da necu komentarisati..
Efendic; ne znam sta reci za ovog momka.. Dobar kada "ne treba", los kada treba. Ne bi rekao ni da je on za ove price... mozda jos jedan slicnih kvaliteta pa ih mjenajti svaku tekmu kao Ter Stegena i Brava :mrgreen:
Kiso; isto vazi kao i za Hareta... dosao na mala vrata, opravdao sve ulozeno pa i vise od toga. Zahvalan igrac nema sta, zasluzuje sansu!
Saric; licno ga gotivim kao igraca, ima odlicnu fintu i izbacaj... medjutim, za nesto vise mislim da mora poraditi sam na sebi (fizicka sprema, popraviti stvari u svojoj glavi) i bez problema bi mogao biti dio ove price. Moje misljenje...
Ordagic; PRAVIT CE CUDA U VEZNOM REDU SA ZEBOM SLJEDECE SEZONE, UPAMTITE TO!
Zeba; SVE RECENO.
Prses; potrazice novu sredinu...
Colovic; meni se jako svidja njegov stil igre ali vazi isto kao i za Sarica, poraditi malo na sebi.. prednost njegova sto je mlad i perspektivan. Obavezno mu davati sansu, sto vise mu davati sansu ;)
Mehidic; u njemu takodje vidim veliki potencijal, jednostavno ima "ono nesto".. zasluzuje biti dio ove price.
Mujic; statistika je na njegovoj strani,a mi mozemo kako hocemo pricat i pisat o njemu. Treba mu pruziti sansu, nadam se najboljem od njega..
Ahmetovic; mislim da, ako bude spreman, takodje ce da pravi.cuda na terenu. Poraditi na sebi Ahmetovicu!!!
Krpic; fizicka sprema na zavidnom nivou, veliki radilica na terenu.. medjutim, to za mene nisu odlike napadaca, klasicnog spica.. Golovi, golovi i golovi, to zelimo od napadaca..

Eto tako, neke sam izostavio namjerno a neke vjerovatno slucajno. Zelio bi jos napomenuti da se malom Ademu Hodzicu sansa mora pruziti, zasluzuje ono dijete makar poluvrijeme svaku trecu utakmicu ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 16 jun 2015, 19:00

Pošto dijelim mišljenje u pogledu analize većine igrača, osvrnuo bih se na zadnji pasus i izrazio nadu da će se naši mladi igrači više koristiti u budućnosti i tako dobiti priliku da stasaju uz igrače tipa Zeba, Ahmetović, Ordagić, Ivetić itd. Ne mora to čak biti ni u tolikoj mjeri koliko je to uradio Željo (mada bih to jako volio), ali sigurno da pojedinci zaslužuju šansu i da nisu ništa manje talentovani od svojih vršnjaka u drugim klubovima.

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la merak » 16 jun 2015, 19:17

TzBulevar87 je napisao/la: Colovic; meni se jako svidja njegov stil igre ali vazi isto kao i za Sarica, poraditi malo na sebi.. prednost njegova sto je mlad i perspektivan. Obavezno mu davati sansu, sto vise mu davati sansu ;)

Pricao sam sa igracem koji kaze da mali cuda pravi na treninzima ali na utakmicama na momente pokaze kakav je potencijal. Mnogo se prica sa njim na podizanju samopouzdanja i samo se ceka kada ce eksplodirati barem se tako u klubu nadaju.
Ja licno mislim da ce ove sezone eksplodirati.

samo Sloboda

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.