B. Burić odlično brani, zaustavili smo Rutenku jest da nije od početka igrao ali ovo što je igrao je zaustavljen. Samo da ovako nastavimo, idemo pooooooo EUROOOOOO.
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Nemoj samo Perića, nadam se da će oporavit jer momak ore 
B. Burić odlično brani, zaustavili smo Rutenku jest da nije od početka igrao ali ovo što je igrao je zaustavljen. Samo da ovako nastavimo, idemo pooooooo EUROOOOOO.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Odlicno poluvrijeme za nase samo nek ovako nastave
Ono za publiku opravdanja nema al sam i ja iz revolta prozvao zenicu. Visoko, Kakanj, Sarajevo svi su blizu trebali su je napuniti al nebitno opet je atmosfera na nivou. Ja znam da se utakmica igrala u mejdanu da bi bila puna dvorana al posto su tuzlaci skloni budalastini tako su propustili ovu tekmu. Yebo ih sajam
Sretno momci samo da ne bude crnih minuta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ono za publiku opravdanja nema al sam i ja iz revolta prozvao zenicu. Visoko, Kakanj, Sarajevo svi su blizu trebali su je napuniti al nebitno opet je atmosfera na nivou. Ja znam da se utakmica igrala u mejdanu da bi bila puna dvorana al posto su tuzlaci skloni budalastini tako su propustili ovu tekmu. Yebo ih sajam
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma neuspio pokusaj provokacijeanonymousHD je napisao/la:Pa nemaju ljudi ni para, pogotovo jer sutra i nogometaša igraju, dati 40tak km za dve utakmice je puno, pogotovo za Zenicu u kojoj baš i nisu velike plate.esprit24 je napisao/la:Nmg da vjerujem da dvorana nije puna![]()
Neka bude stid Zenice i kantona. Sretnoooooo Zmajeviiiiiii
![]()
Arena je odlično popunjena i ovoliko ljudi bolje navija nego u drugim gradovima.
Sto se igre tice, hebo ga Terzic u napadu.. Peric i Tarabochia da ga mijenja, kao i Prcu na lijevom beku.. Terza samo odbranu, uz Vranjesa i Panica.. Fino ovo pravo izgleda, Peric izrasta u carobnjaka pravog
Ako pobijedimo Bjelorusiju jesmo li 100% na EP ili moramo dobiti i Dansku gore?
Zadnja izmjena: daka1010, dana/u 11 jun 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
odlicna atmosfera. kao da je najmanje 15 000 ljudi u dvorani.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Joj ove debele koliki joj je biceps 
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Arena Zenica prima 7.000, a Mejdan 4800...trenutno je u Areni 5.500esprit24 je napisao/la:Odlicno poluvrijeme za nase samo nek ovako nastave
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Jesul i fudbaleri u areni??? Mesa je spominjao da ce ici na tekmu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 11 jun 2015, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Svaka cast Zenici kako su samo napravili ovu dvoranu,za deset minuta se moze napuniti a isto tako i isprazniti. BGM aferim zenicani.SlevinKelevra je napisao/la:odlicna atmosfera. kao da je najmanje 15 000 ljudi u dvorani.
BosnaE
Idemo na EP ako pobjedimodaka1010 je napisao/la:Ako pobijedimo Bjelorusiju jesmo li 100% na EP ili moramo dobiti i Dansku gore?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mora se poraditi na ideji u napadu,pa svaki put napadamo kao muha bez glave nema prave akcije nikako.Jedino te suteve iz vana imamo i sreca da nam je tu Malinovic
Pericu masino velika
Pericu masino velika
Je li ko primjetio dresove Bjelorusa, svaki mm2 je mokar, materijal da Bog sačuva, mogu da mislim koliko su one majice "teške" na njima.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
batigol777
- Kontakt:
Hajjjjjjmmmmooooooo tarabochiaaa
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Arena prima 6 200 i sigurno ima 5,5 posjeta je odlicna.
Bas gledam ljudi ko iz bazenaSGD53 je napisao/la:Je li ko primjetio dresove Bjelorusa, svaki mm2 je mokar, materijal da Bog sačuva, mogu da mislim koliko su one majice "teške" na njima.
To je do deterdzenta.SGD53 je napisao/la:Je li ko primjetio dresove Bjelorusa, svaki mm2 je mokar, materijal da Bog sačuva, mogu da mislim koliko su one majice "teške" na njima.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Atmosfera je sjajna, samo što dalje od Skenderije 
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
-
batigol777
- Kontakt:
Periiccccc u igriii mashallahh
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.