Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

THEC
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la THEC » 11 jun 2015, 22:45

Da idemo na EP ako dobijemo Dance ali mislim da je sansa da ih dobijemo ista kao i da prodjemo sa porazom, tj da Litvanija dobije Bjelorusiju...ustvari cekajte realnije je da Litvanija dobije nego mi :lol:
Pyro is not a crime !

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 11 jun 2015, 22:45

Koliko rukometnih strucnjaka i analiticara na jednom mjestu. Fascinantno.
:kafa: :kafa:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 11 jun 2015, 22:46

123456 je napisao/la:
Masterr27 je napisao/la:Znaci mi ako dobijemo dance sa 1 razlike u tom slucaju bjelorusija mora dobiti litvance sa +14 razlike da bi mi ispali (ako sam dobro izracunao)
Ali skoro da je nemoguce dobiti dance tako da bye bye :D
Mi ako dobijemo Dance mi smo na Evropskom kako sam ja skontao.
Doduse ako se gleda prvo medjusobni omjer onda si upravu :) ali iskreno ne nadam se nicemu nakon vecerasnje igre ,kako jedan iznad napisa od 36min pa do kraja meca dati 3 gola samo i ne zasluzujemo da se plasiramo.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

BvB09
Kontakt:

Post Postao/la BvB09 » 11 jun 2015, 22:47

Možda nas Danci puste :lol:
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 11 jun 2015, 22:47

Mi ako dobijemo dance slobodno se mozemo nazvati prvacima EP :D

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2015, 22:47

Ja bi Litvance na prvenstvo poslao, pa kralj te yebo 18 golova ukupno za poluvrijeme, od toga 4 gola za 15.minuta, hiljadu tehničkih, probijanja, amaterizma :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 11 jun 2015, 22:47

Šteta zaista, ali samo sebe možemo kriviti. Ako smo igrali 40 minuta odličan rukomet, morali smo veću razliku napraviti. Ovih posljednjih 20 minuta, kriminal koji samo naši rukometaši mogu napraviti. Kada se sve sabere i oduzme i nismo zaslužili da idemo na EP. Počevši od prosute pobjede u Minsku do sramote protiv Litve u gostima gdje smo otišli turistički pa do večerašnje utakmice. Ne mogu vjerovati da smo od 8-9 napada napravili 6-7 tehničkih. Bjelorusi sa ovakvim Rutenkom su bili u nogdaunu, ali ih nismo znali dokrajčiti. Ne znam šta reći za Markovića zaista. Očigledno gura nešto svoje, ali mislim da smo mi svoj zenit s njim dostigli do SP, a nakon istog samo padamo. Ako mislimo biti ozbiljna reprezentacija sa uigranim akcijama, kvalitetnom tranzicijom i sve onim što jedna kvalitetna rukometna reprezentacija treba da ima, nama treba jedan kvalitetan stručnjak tipa Lino Červar. On mi je nešto pao napamet mada tu ima i drugih rješenja. Ova igra se svodi na igranje silom i srcem, a takvi teško možemo gdje dogurati.
Mes Que Un Club

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 jun 2015, 22:48

THEC je napisao/la:Da idemo na EP ako dobijemo Dance ali mislim da je sansa da ih dobijemo ista kao i da prodjemo sa porazom, tj da Litvanija dobije Bjelorusiju...ustvari cekajte realnije je da Litvanija dobije nego mi :lol:
Litva nas je poslala na SP u fudbalu, Litva će nas poslati na EP u rukometu. Živila Litva :cool:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 jun 2015, 22:50

let3 je napisao/la:ma jašta ....sad slijede kalkulacije, e tu smo velemajstori

idemo pobjediti dance na njihovom terenu, dance koji su za 3 klase bolja selekcija od bjelorusa (koje ne možemo pobjediti ni na svom terenu)....ali nada zadnja umire :zviz:
Što si to pesimista? :zviz:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 11 jun 2015, 22:50

FaraonTM je napisao/la:Ja bi Litvance na prvenstvo poslao, pa kralj te yebo 18 golova ukupno za poluvrijeme, od toga 4 gola za 15.minuta, hiljadu tehničkih, probijanja, amaterizma :tokralju:
Tada bi mi Litvanci Bjelorusi imali po 4 boda i pravila bi se mini tabela i tu bi ponovo mi bili donji koliko ja znam
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 11 jun 2015, 22:50

BvB09 je napisao/la:Možda nas Danci puste :lol:
možda nas zaista puste....ali zašta da nas puste, to je pravo pitanje :mrgreen:

da se sa ovom ocajnom igrom brukamo na EP :?: neka hvala :stop: bolje da nas isklofaju ko ćilim i vrati kuću sa 10 razlike

inace, šanse da pobjedimo Dansku u gostima su otprilike kao da Cordoba ili Almerija dolazi Barceloni na Camp Nou i kojoj samo pobjeda igra za titulu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 jun 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 11 jun 2015, 22:50

Nismo pobjedili iskljucivo zbog selektora, deset napada uzaspotno bacamo lopte ili se zabijamo u tri igraca a nas selektor gleda i kuka umjesto da uzme tablu za time out i zatrazi istu poslije treceg napada u kojem nismo loptu mogli da uhvatimo ali jok, dok nismo sve usrali nije bilo time outa... jbg covjek ne zna nije on kriv :D
Mes Que Un Club

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 11 jun 2015, 22:50

Ne mozemo dobiti Bjeloruse kuci da dobijemo Dance u gostima :D :D :D Slabi smo mi za vece domete...čestitat Bjelorusima pošteno izvukoše se i to je to...Ima LCD i HD rezolucija za neše momke pa nek prate na miru evropsko prvenstvo ;)
::::SAMO ČELIK::::

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 jun 2015, 22:51

Svaka mi utakmica repke uzme godinu života...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Pegi10
Kontakt:

Post Postao/la Pegi10 » 11 jun 2015, 22:51

Nerminovicu sredi nesto sa Dancima, sigurno ces biti forumas godine :lol:

Najgore sto nam igraci koji su iskusni i koji trebaju povuci ovu reprezentaciju skinu gace i naguze se.
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 jun 2015, 22:54

123456 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ja bi Litvance na prvenstvo poslao, pa kralj te yebo 18 golova ukupno za poluvrijeme, od toga 4 gola za 15.minuta, hiljadu tehničkih, probijanja, amaterizma :tokralju:
Tada bi mi Litvanci Bjelorusi imali po 4 boda i pravila bi se mini tabela i tu bi ponovo mi bili donji koliko ja znam
Ma ne govorim o tom potencijalnom "trokutu" nego kažem koliko je ovo večeras u jednom dijelu tekme bilo amaterski od oba tima, ne znam mislim ono je stvarno žalosno isto k'o da nijedni ni drugi ne žele da daju gol :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 11 jun 2015, 22:54

Zadnjih 10 minuta kod nas Terzic igra i odbranu i napad,igrac od 31 godinu glavna karika :lol: :lol: i jos momak suta u zadnjem napadu pa idi.. :roll:

Stvarno koliko amaterskih reakcija u periodu od 40-55 minute,strasno.Ideje ljudi nemaju pa nisu mentalno zaostali da ne mogu izgradit barem ponekad neki kvalitetan napad.Remont repke definitivno,neki igraci zbog godina a neki zbog manjka intelgiencije neka nas napuste

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 jun 2015, 22:55

Cuj da dobijemo Dansku,prave se kombinacije hahahahahha..smirite dozivljaj,vidite da ova skupina amatera (cast Malinovic) ne zna napada sastavit,a da dobije Dansku,koju nekad na guzove dobiju svjetske sile Francuske,Hrvatske itd..boze sta sve necu procitat !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 11 jun 2015, 22:56

Otelo je napisao/la:
pravnik1981 je napisao/la:samo 8 golova u drugom poluvremenu i mi hocemo negdje :crazy: :roll:
Mislim da smo ekipa koja je u ovim kvalifikacijama dala najmanje golova.
Samo Slovacka i Finska manje od nas. Ali kad smo vec kod toga treba i pohvaliti cinjenicu da je samo svedks ekipa koja je primila manje golova od nas .
Sve bi to bilo drugacije da je Mirsad zabio gol u zadnjoj sekundi. Al jbg nije.
BosnaE

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 jun 2015, 22:59

Vedad87 je napisao/la:Markovic je limitiran i t je sad svima jasno. E sad, on je tek nedavno potpisao na 4 godine. Da li ce mu htjeti dati otkaz, pitanje je sad....
Trener nije najveci problem OSIM ako nije on otjerao Toromanovica bez razloga. Onda treba da ide svakako. Limitirana su nasa krila koja ne znaju da istrcavaju kontre odnosne nemaju dovoljno hrabrosti i/ili znanja. Sa tako limitiranim krilima MORAS imati sve druge pozicije snazne ako zelis pobijedit jake selekcije kao sto je jedna Bjelorusija. Znaci opet se vracamo na prvog pivota Toromanovica sa kojim sam siguran da je danas igrao da bi pobjedili Bjeloruse. Za razliku od nogometne selekcije gdje je Pape imao zlatnu generaciju igraca ( pokrivenu na skoro svim pozicijma ) ovdje to nije bas tako i na mnogim pozicijama se mora "slepati" i igra se na nekakvu srcanost i odlicnu domacu publiku koja uvijek ne prolazi.
Znaci trener nije odlican samo on nije najveci problem. Fali kvalitet i sirina klupe, najvise po krilima.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 11 jun 2015, 23:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.