Ok majstoresolinas je napisao/la:jest,na dvije godGradKamena je napisao/la:Jel vam Zeba potpiso ugovor novi ?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
GradKamena
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
.............................PIRIĆ
..KISO.......KOSTIĆ..........MORANKIĆ.........IVETIĆ
...............ORDAGIĆ...............A. HODŽIĆ
.........................................(M. BOŠNJAK)
.......MEHIDIĆ........ ..ZEBA..........HUSEJNOVIĆ
.......(MEŠANOVIĆ)......................(MEHIDIĆ)
......................AHMETOVIĆ
..KISO.......KOSTIĆ..........MORANKIĆ.........IVETIĆ
...............ORDAGIĆ...............A. HODŽIĆ
.........................................(M. BOŠNJAK)
.......MEHIDIĆ........ ..ZEBA..........HUSEJNOVIĆ
.......(MEŠANOVIĆ)......................(MEHIDIĆ)
......................AHMETOVIĆ
Ja volim FK Tuzla City
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Treba forsirat hodzica sad ovu sez da i mi napokon izbacimo nekog kvalitetnog iz nase skole nismo to uradili 2-3 god
Kiso desni bek = ja gradonacelnik Tuzle.
Zasto? Jer je Kiso dokazao da ne funkcionise dobro na desnom beku, na DM barem moze pruziti nesto, dokazao je to.
Zasto? Jer je Kiso dokazao da ne funkcionise dobro na desnom beku, na DM barem moze pruziti nesto, dokazao je to.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Još jači Bošnjak, pojačanje iz GOŠK-a.
Rano smo zaboravili na Čolovića. 
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Šta je sa onog iz Betisa? 
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Kiso.ahmetovic.zeba.piric.moranjkic.saric i td..
dobili smo za nasu ligu odlicnog stopera.kostic.
musemic..halo musemic..
ja nepamtim kada smo ovako jako usli u sezonu.igracki organizaciono a bogami i parama.
Otisao on ili ne ponovo ispunjava sto je obecao.jaca slobodu da i nakon njega bude stabilna.trenutno smo uz pitare finansijski najjaca ekipa bosne i hercegovine.bez pardona..uzivajte dok traje..a trajace..dugo akb.
Neocekujem pisanje lige titule i td ali znam da nas niko nece nadigrat..da cemo sa svakim biti ravnopravni..narednih dana kada se sredi ovaj famozni reprogram i rijese ove presude bicemo jos jaci..djeluje nestvarno ali mislim da su azmirovi i slobodini apetiti puno veci od nasih ocekivanja..samo sto stari lisac mudro suti jer zna da pompezne izjave i euforija mogu imati kontraefekat..ocekujem jos koje pojacanje imacemo jako dobru.a sto je najvaznije uigranu ekipu.
samo naprijed prijedsednice.pisaj sirotinju.pokazi im kako se radi za korist kluba.
dobili smo za nasu ligu odlicnog stopera.kostic.
musemic..halo musemic..
ja nepamtim kada smo ovako jako usli u sezonu.igracki organizaciono a bogami i parama.
Otisao on ili ne ponovo ispunjava sto je obecao.jaca slobodu da i nakon njega bude stabilna.trenutno smo uz pitare finansijski najjaca ekipa bosne i hercegovine.bez pardona..uzivajte dok traje..a trajace..dugo akb.
Neocekujem pisanje lige titule i td ali znam da nas niko nece nadigrat..da cemo sa svakim biti ravnopravni..narednih dana kada se sredi ovaj famozni reprogram i rijese ove presude bicemo jos jaci..djeluje nestvarno ali mislim da su azmirovi i slobodini apetiti puno veci od nasih ocekivanja..samo sto stari lisac mudro suti jer zna da pompezne izjave i euforija mogu imati kontraefekat..ocekujem jos koje pojacanje imacemo jako dobru.a sto je najvaznije uigranu ekipu.
samo naprijed prijedsednice.pisaj sirotinju.pokazi im kako se radi za korist kluba.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
samo jedan igrač je došao, očekujem još jedno 7-8 igrača, od čega 5 ili 6 za početni sastav
Ma Azmir nije normalan ba, ove nove informacije oko mogucih pojacanja i njegova interesovanja za pojedine igrace nisu fer. Bilo ovo istina ili ne, lijepo je cuti da nam se predsjednik zanima za cream de la cream lige 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Covjek je lijepo rekao ili ga nema ili je gornji....mnogi jos u Tuzli ne shvataju sta je covjek u stanju uraditi i sta ce tek uraditi....a da ne govorim o ostatku nase nam drage BiH...FK Sarajevo je u ovom trenutku organizacijski i igracki na vecem nivou....uskoro ocekujem da budemo egal...samo da se srede neke stvari oko kluba i u klubu.Batva je napisao/la:Ma Azmir nije normalan ba, ove nove informacije oko mogucih pojacanja i njegova interesovanja za pojedine igrace nisu fer. Bilo ovo istina ili ne, lijepo je cuti da nam se predsjednik zanima za cream de la cream lige
kad bi za Ordagica molo biti i zvanicno da je nas ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Mozda i sutra potpise.
Zodiac je napisao/la:Mozda i sutra potpise.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
NKMramor imali kakvih novosti oko dresova, hoce li biti novih garnitura sa novim starim grbom, znas li sta o tome, jesi li u toku?
Novi grb ide sigurno na dresove. On je sada sluzbeni grb kluba. Ne znam jesi primjetio da je zastava tokom utakmica ove polusezone zamjenjena novom. Na dresovima to nije bilo moguce u pola takmicenja, ali sada nema nikakvih prepreka.Pasha_car_aga je napisao/la:NKMramor imali kakvih novosti oko dresova, hoce li biti novih garnitura sa novim starim grbom, znas li sta o tome, jesi li u toku?
Jedan grad, jedna ljubav!
- FranckRibery
- Kontakt:
u Sirokom pola igraca ode, moze se i dole naci nekoliko dobrih igraca 
Novi Pazar ne odustaje od Zebe ... Njega ne smijemo pustiti
Ako ga bas zele, samo nek dobro plate i to je toRUDARSKA2 je napisao/la:Novi Pazar ne odustaje od Zebe ... Njega ne smijemo pustiti
Vi se povezujete sa svakim slobodnim igracem lige.Jel vam iko zvanicno potpisao.?
- Probisvjet
- Kontakt:
Zvanicno je samo ono sto je na stranici kluba.amypitar je napisao/la:Vi se povezujete sa svakim slobodnim igracem lige.Jel vam iko zvanicno potpisao.?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.