ma i ne igraju istu poziciju, Rustem je vise defanzivni vezni kojem je zadatak da razbija protivnicke napade dok je Cimirot centralni vezni, radi slican posao ali ide i prema naprijed vise tako da Cimija zamijeniti moze samo neko ko igra istu poziciju kao on, iako bih zelio da onaj mali Velkovski dodje ipak ni on nije centralni vezni nego defanzivni s tim da moze i stopera igrati pa bi nam valjao svakakoAjax je napisao/la:Pa ja se slazem sa tobom u potpunosti. Rustemovic je dobar igrac samo nije prirodna zamjena za Cimija.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ne kazem ja nista lose, ali treba nam i takvih igraca u ekipi jer takva je nasa liga
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Pa jedini nedostatak Cimija je bio sto je malo losiji defanzivno. A protiv timova u evropi nemozes igrati bez defanzivnog veznog. Velkovksi je jak ofanzivno, mlad i jos odlican defanzivno i tu mislim da je bolji od Cimija. Znaci Velkovski je moderan zadnji vezni kao i Besic i moze igrati i centralnog veznog po potrebi. Cak je igrao i stopera povremeno. A ako ne on onda Zahirovic. On je iskusan i provjeren igrac.
- Aerodromsko
- Kontakt:
Da ti ne dodje brat taj Darko? spomenes ga jedno 15 puta na dan

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Cimi je klasicni moderni defanzivni vezni. Zna igrati i naprijed i nazad. Jedini nedostatak mu je sto nije bezobrazan i po potrebi grub sto takva pozicija zahtijeva.
Pa spomeni ti boljeg igraca a da je realan. Rekao sam Velkovski ili Zahirovic. Dovedena su dva jako solidna igraca + Delac ostaje. To je sve odlicno. Ostaju jos dvije najbitnije pozicije a to su stoper i kreativan zadnji vezni.
Upravo tako. To u Premijer ligi prolazi jer je Sarajevo prejako ofanzivno. Protiv boljih protivnika kao sto je bila Borussija ne bas.TETRAPAK je napisao/la:Cimi je klasicni moderni defanzivni vezni. Zna igrati i naprijed i nazad. Jedini nedostatak mu je sto nije bezobrazan i po potrebi grub sto takva pozicija zahtijeva.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 12 jun 2015, 00:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Cimi je bolji od obojice
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ElCartel11
- Kontakt:
suti super je, samo da nije otisao u AzijuFrancescoTotti je napisao/la:Ibrak pojebo kontinente, htjeli smo j.ameriku ibrace, ne Afriku![]()
@ajax upravu si, evo radi se već na stoperu, a kako stvari stoje i Cimi će bit s nama u europskim utakmicama

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Cimi je klasicni box to box igrac... I to odlican. Rustem je klasicni def. vezni. Ako bi njega gurali, morali bi mijenjat koncepciju igre skroz, sto nije iskljuceno kao opcija, ako se ne dovede novi btb igrac.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ima li neko od ljudi koji na ovom forumu raspolazu insajderskim info.isto saznanje za tog stopera iz Cukarickog?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
glupost
Zajebancija, isto ko sto sam ja bacio lovacku za onog Senegalca a onaj strumfic stavlja link. Kao to je taj.AdiFKS je napisao/la:Ima li neko od ljudi koji na ovom forumu raspolazu insajderskim info.isto saznanje za tog stopera iz Cukarickog?

1946
Propo info ko kauc.
Zbunise me. Odjednom osvanu to ime, niko ga nije pominjao. Ok, hvala.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Jel slobodan kod nas br.14...gledao sam sad par klipova ovom malog makedonca...ovo se mora dovesti...kako neznam al svi svaki dan da prizivamo ovog malo i mislim da ce doci do usiju Ibraka. Inace mali u Rabotnickom kako sam vidio nosi broj 14. Jel ovo Tatko kod nas nosi taj broj...ako nosi nema veze dat cemo mu koji god. Al mali je super talenat
Stoper treba da bude neko bas kvalitetan, ne treba nam da gomilamo ok ili dobre igrace. Treba nam neko ko ce odbranu gurnuti jednu stepenicu iznad. Nakon toga komotno mogu zavrsiti prelazni rok. Pustiti par igraca koji ne zadovoljavaju neke standarde i to je to.
Kada bi ostali svi btni igraci, to bi bio haos od ekipe. Bukvalno nema slabe tacke i uz to prejaka klupa.
Mislim da bi i u Europi napravili zapazen rezultat, o ligi da ne govorim.
Kada bi ostali svi btni igraci, to bi bio haos od ekipe. Bukvalno nema slabe tacke i uz to prejaka klupa.
Mislim da bi i u Europi napravili zapazen rezultat, o ligi da ne govorim.
Ivan noHa 14kuado-hz je napisao/la:Jel slobodan kod nas br.14...gledao sam sad par klipova ovom malog makedonca...ovo se mora dovesti...kako neznam al svi svaki dan da prizivamo ovog malo i mislim da ce doci do usiju Ibraka. Inace mali u Rabotnickom kako sam vidio nosi broj 14. Jel ovo Tatko kod nas nosi taj broj...ako nosi nema veze dat cemo mu koji god. Al mali je super talenat

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Strani igrac treba da dodje i to je tacno ali dali je to ovaj momak to iskreno neznam,i nevjerujem da bilo ko zna od forumasa koji je to igrac po imenu ...ali da se dovodi igra sa "strane" to da
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
ova ekipa i formacija mi je topBosniacum Lilium je napisao/la:
Evo po trenutnim kapacitetima. Ocekujem spremnog Mesu

-
- Kontakt:
Pitanje je kakvi su Bekić i Hebibovic u deffanzivi,ja iskreno nebih volio vidjeti Puzigaću i Barića u prvi 11 ,Puzigaća ima jako loš centaršut,brzina nula ,Barić slab prema naprijed ..valjalo bi da dovedemo dobrog štopera
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja opet nekako mislim da su dovedeni zbog bekovskih pozicija, ali vidjet cemo sta ce jos biti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Imamkarbarum, Seipronto, Tatamata1946 i 51 gost.