Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

RiNo
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la RiNo » 30 jan 2009, 04:16

geronimo je napisao/la:
RiNo je napisao/la:ma treba ih sve protjerati iz bosne, oteti im pasose i poslat ih u kakvu jos nerazvijeniju africku drzavu, nek love divljac i siju psenicu :!:
kako u kini sve fino rijese smrtnom kaznom to bi i u BiH trebalo uvesti, zivot bi bio ljepsi:)
Opet prazna prica...jedna u nizu,
Kuknjavom i pesimizmom ne mozemo nista rijesiti.
Mlacenje prazne slame...
znam,zezam se, svaki dan sve sto vise procitam o njima vise zivce pocupajuu... :evil:
hajd ti reci sta bi trebalo uradit, moze li im se ista :?: ;)
100% sportski i krajnje opušten potpis

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 jan 2009, 11:07

geronimo je napisao/la:
RiNo je napisao/la:ma treba ih sve protjerati iz bosne, oteti im pasose i poslat ih u kakvu jos nerazvijeniju africku drzavu, nek love divljac i siju psenicu :!:
kako u kini sve fino rijese smrtnom kaznom to bi i u BiH trebalo uvesti, zivot bi bio ljepsi:)
Opet prazna prica...jedna u nizu,
Kuknjavom i pesimizmom ne mozemo nista rijesiti.
Mlacenje prazne slame...
haj svijuti ti nam reci sta bi trebalo uraditi....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 30 jan 2009, 11:13

ma sta vise reci na ovo...sasvim normalna pojava i to je to....nema vise ni razocarenja ni ljutnje ni nista ti ljudi jednostavno gledaju samo sebe,svoje prijatelje,familiju itd. a usanovic bi da i dalje ostane :roll: ....kako nemaju obraza Boze sacuvaj :roll:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 jan 2009, 13:24

http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-12414.htm

Sta je bilo ovce jedne maloumne? Ljudi koji imaju makar malo mozga su vam trubili da sa ovakvim savezom necemo nigdje dogurat, i da njihovu reprezentaciju treba bojkotovat u svakoj tekmi, jer drugacije nece otici. Nece te da propadne jos jedna generacija? Ma koja usrana generacija, **** vas ona u taj zaostalo zakrzljali mozak!?? Propadale su i bolje generacije radi njih, propast ce i ova, i svaka druga kojoj oni budu mracili. Ali, nemate vi mozga da to shvatite. Naivni ste kao klenovi, svako **** ce te zagrist misleci da je dobro. Hajde, mogu da shvatim ove gastose, njih boli neka stvar za nasu fudbalsku ligu (koju je savez tol'ko srozo, da gore nikako ne moze biti), ali mi nisu jasni ovi sto zive u BiH. Gastosima je bitno da sa ovom reprezentacijom obidju Evropu, da nas brukaju svojim teferic gostovanjima gdje god stignu (nismo ni mi u BiH nista bolji)... Ali, sta je sa ovim koji su u BiH. Je l' vi vidite sta se godinama desava u ovoj nasoj fudbalskoj ligi (ne mogu je zvat pravim imenom, bruka je to)? Je l' radi neke kvazi talentovane generacije mi trebamo gledat svako kolo jad i bijedu na nasim stadionima? Dok je prva liga ovakva, reprezentacija ce uvijek biti kanta, jer liga ne proizvodi kvalitetne igrace. Jeste vi svjesni da bez jake lige nikada necmo imat jaku reprezentaciju? Pa nasa usrana liga od rata nije izbacila niti jednog dobrog igraca. Je l' to ima igdje u Evropi? Nigdje! Samo bezveze gubimo vrijeme, prva liga liga je toliko bijedna da se nama losi rijeci koje je mogu opisat... Zar nam vise nije dosta ovog cirukusa od lige? Koliko cemo jos trpit? Reprezentacija je losa, jer je losa i liga. Koliko cemo jos trpit? Savez boli briga za nasu ligu, ona njih ne zanima uopste. Reprezentacija je njihova slaba tacka, jer na njoj mlate lovu, a i oci javnosti su puno vise uprte u reprezentaciju, nego li u prvu ligu. Radi toga su tekme reprezentacije jedino mjesto gdje se protiv njih moze borit.

Mozda sam napis'o nepovezan i ruzan tekst, ali je bilo iz srca... Oni koji se nadju u nekim djelovima, slobodno mogu da pljuju po meni, ja im necu replicirat (na uvrede).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 30 jan 2009, 13:26

Ja sam rekao i stojim iza toga. Necu pratiti repku dok se savez ne promijeni, tj. NIKADA. Uzaludna su sva nadanja, njima nije cilj da odemo na SP i ako budemo blizu oni ce se svim silama potruditi da to uniste jer su ****, a uostalom takva je i cijela drzava.
MENI MOJE, A VAMA VASE

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 30 jan 2009, 13:29

Valencia je napisao/la:http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-12414.htm

Sta je bilo ovce jedne maloumne? Ljudi koji imaju makar malo mozga su vam trubili da sa ovakvim savezom necemo nigdje dogurat, i da njihovu reprezentaciju treba bojkotovat u svakoj tekmi, jer drugacije nece otici. Nece te da propadne jos jedna generacija? Ma koja usrana generacija, **** vas ona u taj zaostalo zakrzljali mozak!?? Propadale su i bolje generacije radi njih, propast ce i ova, i svaka druga kojoj oni budu mracili. Ali, nemate vi mozga da to shvatite. Naivni ste kao klenovi, svako **** ce te zagrist misleci da je dobro. Hajde, mogu da shvatim ove gastose, njih boli neka stvar za nasu fudbalsku ligu (koju je savez tol'ko srozo, da gore nikako ne moze biti), ali mi nisu jasni ovi sto zive u BiH. Gastosima je bitno da sa ovom reprezentacijom obidju Evropu, da nas brukaju svojim teferic gostovanjima gdje god stignu (nismo ni mi u BiH nista bolji)... Ali, sta je sa ovim koji su u BiH. Je l' vi vidite sta se godinama desava u ovoj nasoj fudbalskoj ligi (ne mogu je zvat pravim imenom, bruka je to)? Je l' radi neke kvazi talentovane generacije mi trebamo gledat svako kolo jad i bijedu na nasim stadionima? Dok je prva liga ovakva, reprezentacija ce uvijek biti kanta, jer liga ne proizvodi kvalitetne igrace. Jeste vi svjesni da bez jake lige nikada necmo imat jaku reprezentaciju? Pa nasa usrana liga od rata nije izbacila niti jednog dobrog igraca. Je l' to ima igdje u Evropi? Nigdje! Samo bezveze gubimo vrijeme, prva liga liga je toliko bijedna da se nama losi rijeci koje je mogu opisat... Zar nam vise nije dosta ovog cirukusa od lige? Koliko cemo jos trpit? Reprezentacija je losa, jer je losa i liga. Koliko cemo jos trpit? Savez boli briga za nasu ligu, ona njih ne zanima uopste. Reprezentacija je njihova slaba tacka, jer na njoj mlate lovu, a i oci javnosti su puno vise uprte u reprezentaciju, nego li u prvu ligu. Radi toga su tekme reprezentacije jedino mjesto gdje se protiv njih moze borit.

Mozda sam napis'o nepovezan i ruzan tekst, ali je bilo iz srca... Oni koji se nadju u nekim djelovima, slobodno mogu da pljuju po meni, ja im necu replicirat (na uvrede).
POTPIS :!:
MENI MOJE, A VAMA VASE

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 30 jan 2009, 13:41

Opet neće dati ostavke, a ne samo to, nego će i Uška ostavit na mestu generalnog sekretara.
Smatram da je za njih jedina alternativa za Uška, kada bi doveli nekog osuđenika iz KP doma Zenica. Tada bi se i Iljo složio sa promijenama u savezu!

:evil:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 30 jan 2009, 13:47

AYAN je napisao/la:Opet neće dati ostavke, a ne samo to, nego će i Uška ostavit na mestu generalnog sekretara.
Smatram da je za njih jedina alternativa za Uška, kada bi doveli nekog osuđenika iz KP doma Zenica. Tada bi se i Iljo složio sa promijenama u savezu!

ja bih u kandidaturi podrzao jedinog pravog covjeka koji ne zeli nista zlo nasoj drzavi a to je Sabahudin Sasa Vugdalic..

High

Post Postao/la High » 30 jan 2009, 14:05

anlayan je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Opet neće dati ostavke, a ne samo to, nego će i Uška ostavit na mestu generalnog sekretara.

ja bih u kandidaturi podrzao jedinog pravog covjeka koji ne zeli nista zlo nasoj drzavi a to je Sabahudin Sasa Vugdalic..
Zasto on ?
Tako je bilo raje koji su podrzavali Sinana Sinanovica iz OBN-a koji je najvise pricao protiv saveza.A pogledajte ga sad. :oops:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 30 jan 2009, 14:47

Rahimić: Ponovo od nas prave budale

Nije nama problem platiti karte i doći kada igra reprezentacija bilo gdje, samo mi želimo profesionalizam...

Izgleda da će po ko zna koji put biti problema na relaciji bh. fudbaleri - čelnici u NS BiH. Naime, u svim normalnim Savezima svijeta fudbaleri dobiju poziv makar 10 dana ranije, ali to ljudi u bh. Savezu ne mogu ni dan prije. Nogometaši koji igraju u Evropi su razočarani, a pitanje je ko će se i odazvati na okupljanje, jer su po ko zna koji put vidjeli da je i danas isto kao i prije godinu dana, kada su bojkotovali neozbiljnost ovih ljudi u Savezu.

- Svi savezi u svijetu unaprijed znaju s kim igraju samo mi ne znamo ništa. Što nama trebaju neke seljačke utakmice, čujem spominju se Hajduk i Dinamo, a isto tako i daleka putovanja po nekim divljim zemljama. Zar se nije moglo dogovoriti nešto u Evropi, neka jaka utakmica sa ozbiljnom reprezentacijom. Ponovo od nas prave budale, pa to je neviđen cirkus, a sad eto izgleda nećemo ni igrati - veli nogometni reprezentativac Elvir Rahimić.

Rahimić se sa CSKA uveliko priprema za nastavak takmičenja u Kup UEFA i utakmicu sa Aston Villom sredinom februara u Engleskoj. Zbog toga što ima bosanski pasoš ovih dana vadi vizu.

- Kod nas se sve unaprijed zna, što je normalno u svim klubovima i reprezentacijama. Sada će svi reći Rahimić opet nešto priča, njegovo je da igra, a pita li se iko šta trebaju da rade ti ljudi. Često nam se dešavaju takve stvari. Nije nama problem platiti karte i doći kada igra reprezentacija bilo gdje, samo mi želimo profesionalizam, ali izgleda toga nema. Rusi nemaju pripremnu utakmicu, ali će se okupiti u Antaliji i to za mene nije loše. Međutim, oni su znali dva mjeseca ranije, a mi ne znamo ni danas ništa. Mi uvijek pravimo nešto što niko ne radi. Pitanje je da li će klubovi i pustili nekog reprezentativca, kada se svi spremaju za prvenstvo, Kup UEFA, ili Ligu Prvaka, a sve je tako neozbiljno - govori Rahimić.

Reprezentacija bez protivnika

Savez je jučer u popodnevnim satima dobio i posljednje odbijenice, tako da reprezentacija BiH 11. februara neće igrati prijateljsku utakmicu protiv druge reprezentacije. Mogućnost i dalje ostaje utakmica sa Dinamom u Mostaru, a spominje se i duel sa A2 selekcijom, koju navodno Husnija Arapović želi organizirati, kako bi mogao Ćiri "uvaliti" neke od svojih igrača.

Tekst je preuzet iz bh. dnevnika "as"...

denimb
Kontakt:

Dajmo ime nogometnom savezu BiH!

Post Postao/la denimb » 30 jan 2009, 14:57

Kada vec trazimo nadimak za reprezentaciju, mislim da ne bi bilo lose da ga damo i ljudima koji je vode.

Moj prijedlog: MAFIA!

hajmo dalje.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 jan 2009, 15:49

MoDern je napisao/la:
anlayan je napisao/la:

Zasto on ?
Tako je bilo raje koji su podrzavali Sinana Sinanovica iz OBN-a koji je najvise pricao protiv saveza.A pogledajte ga sad. :oops:
a to za vugdalica i nije toliko lose...covjek je bio golman i bar je nekad imo veze sa sportom na terenu....ma bilo ko da dodje bolji ce biti od on pizde...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 30 jan 2009, 16:56

BAREM NEKO KO RAZUMIJE A I VUGDALIC JE MEDJU ONIM LJUDIMA KOJI NE VOLE USANOVICA ,CEKU, DOMINKOVICA..

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 jan 2009, 17:17

:shock: :shock: :shock: :shock:

Koji crni Vugdalic? Ona diabola sa OBNa? Jeste vi normalni? Taj lik je bio zestoki protivnik saveza, a sada se pravi da je sve OK. Lik je dvolican do bola... Kakve veze imaju sportista i pos'o generalnog sekretara? Na to mjesto 'treba' doci ekonomista, a ne neki ludi golman. Da dodje Boziji poslanik na mjesto sekretara, nista se na bolje ne moze promjenit. Ko god tu dodje mora da ima kvalifikaciju KRIMINALCA, jer kriminalni savez nema sanse da na to mjesto postavi postenog covjeka. Ako kojim ludim slucajem i postave postenog, ON CE AUTOMATSKI POSTAT KRIMINALAC, JER CE RADIT U SLUZBI KRIMINALACA. Meni je licno svejedno ko ce biti generalni sekretar, jer to ama bas nista ne moze promjenit. Da Nelson Mandela dodje na tu fukciju nista se dobro ne moze desiti. Znaci, NE MOZE! Ja sam zapanjen kakvi sve idioti pisu na ovom forumu... Dodje mi da placem kada vidim koliko je omladina udarena u mozak.

:cry: :cry: :cry: :cry:

Nek' vam je Bog na pomoci, i vama i reprezentaciji za koju navijate... Ja vam vise nista necu reci, ionako ne mozete shvatit.

:shock: :x :oops:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 jan 2009, 17:24

slazem se da bi i vugdalic bio dobar izbor, covjek bar ima znanja o nogometu i bivsi je golman, a i navija za BiH
100% sportski i krajnje opušten potpis

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 jan 2009, 17:26

Valencia je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock:

Koji crni Vugdalic? Ona diabola sa OBNa? Jeste vi normalni? Taj lik je bio zestoki protivnik saveza, a sada se pravi da je sve OK. Lik je dvolican do bola... Kakve veze imaju sportista i pos'o generalnog sekretara? Na to mjesto 'treba' doci ekonomista, a ne neki ludi golman. Da dodje Boziji poslanik na mjesto sekretara, nista se na bolje ne moze promjenit. Ko god tu dodje mora da ima kvalifikaciju KRIMINALCA, jer kriminalni savez nema sanse da na to mjesto postavi postenog covjeka. Ako kojim ludim slucajem i postave postenog, ON CE AUTOMATSKI POSTAT KRIMINALAC, JER CE RADIT U SLUZBI KRIMINALACA. Meni je licno svejedno ko ce biti generalni sekretar, jer to ama bas nista ne moze promjenit. Da Nelson Mandela dodje na tu fukciju nista se dobro ne moze desiti. Znaci, NE MOZE! Ja sam zapanjen kakvi sve idioti pisu na ovom forumu... Dodje mi da placem kada vidim koliko je omladina udarena u mozak.

:cry: :cry: :cry: :cry:

Nek' vam je Bog na pomoci, i vama i reprezentaciji za koju navijate... Ja vam vise nista necu reci, ionako ne mozete shvatit.

:shock: :x :oops:
koliko ja znam preko generlanog sekretara idu svi poslovi, finansije, sve sto ovi hoce da ukradu generalni sekretar mora potpisati...tako ako dodje neki posteni covjek onda ce biti manje kriminala....pa sta mislite zasto se na sudu vodi spor protiv usanovica a ne protiv ilje ili sulejmana...a oni su vise ukrali...usanovic je na sudu zato sto je na svemu sto nevalja njegov potpis,...u ovom lucaju ako vugdalic bude na mjestu GS i bude posten...onima ce doci malo para do dzepa...a jedino ako ga ne smjene...valencia ne glupiraj se vise...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

emirwien
Kontakt:

Post Postao/la emirwien » 30 jan 2009, 17:35

[quote="Valencia"]:shock: :shock: :shock: :shock:

Pa jarane kakav ti je ovo potpis svegati.Sasa Papac - Jedini fudbaler koji nije pogazio svoju rijec (potpis) i jedini koji je ostao dosljedan svojim principima. Nazalost, jedan je Sasa!

Pa onda je po tvom Spahic,Hasagic,Misimovic i ostali koji od srca igraju za drzavni grb nistarija i izdajnici,samo neznam cega i koga.Moras jaro svatiti da mi ovde na forumu svi volimu nasu zemlju i nasu reprezentaciju, a ne nogometni savez ,nemamo mi resenja za to da rijesimo problem zvani nogometni savez.

Sasa papac se nece nikada vratiti taman da mu dodje njegov tata i citava obitelj u nogometni zavez o nece vise da nastupa za reprezentaciju BIH. razlog znamo svi.Zato Misimovicu i ostalim treba da zafaljujemo do neba i da za te momke navijamo i drzavu BIH a ne za djubrad u nogmetnom zavezu.

sportski pozdrav vidimo se u Belgiji ako bogda.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 jan 2009, 17:44

ZELJO DO GROBA je napisao/la:koliko ja znam preko generlanog sekretara idu svi poslovi, finansije, sve sto ovi hoce da ukradu generalni sekretar mora potpisati...tako ako dodje neki posteni covjek onda ce biti manje kriminala....pa sta mislite zasto se na sudu vodi spor protiv usanovica a ne protiv ilje ili sulejmana...a oni su vise ukrali...usanovic je na sudu zato sto je na svemu sto nevalja njegov potpis,...u ovom lucaju ako vugdalic bude na mjestu GS i bude posten...onima ce doci malo para do dzepa...a jedino ako ga ne smjene...valencia ne glupiraj se vise...
:mrgreen: :lol:

Koja si ti najvicina, grohotom se smijem na ovaj komentar...

Pa sta mislis, hoce li oni postavit covjeka koji im 'nece dati' da kradu? Je l' ti mislis da su oni budale? Oni su do sada pokazali ko je budala, a ko je pametan. Budale smo mi koji vjerujemo da ce se nesto promjeniti. Ja sam bio naivan pa povjerov'o da ce Kodro i Bolic nesto promjenit, ali sam se gadno zajebo. Ja im vise nikad ne vjerujem, jer su pokazali da su 101% lopovski savez, od prvog do posljednjeg covjeka. Jedan dobar tu ne moze i ne smije mjenjat nista.

Usanovic je jedan obicni nepismeni idiot kojeg su predsjednistvo i ostali clanovi saveza nasamarili, pokrali velike pare, njemu dali neki 'sitnis' i na kraju on odgovara za ono sto je ukr'o on i sto su ukrali drugi preko njega :mrgreen: . Znaci, on je samo zrtveno janje. Ali mozda i nije, mozda se izvuce iz ove situacije, mozda ga spase ljudi iz saveza i postave na mjesto sa kojeg ce im nastavit 'djelit' pare.

Znaci, ja ne mogu vjerovat da neko misli da ce kriminalci na mjesto gdje su pare postavit postenog covjeka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Pa halo, da li ste vi normalni? Kakvi bi to kriminalci onda bili? :mrgreen: :lol: :lol:

Otkud vi znate da je Vugdalic posten? Jeste sigurni da bi npr. on odbio 100 000 €? :mrgreen: Mislim, ne znam ja da li je on posten ili neposten, samo znam da nema karakteristike da bude na takvoj funkciji. Ali, bezveze je svaka prica o ovome. Savez ce postavit covjeka koji im najvise odgovara da bi mogli nastavit gdje su stali.

Eto, nisam mog'o odolit da ne odgovorim na ovu glupost. To je sve od mene sto se tice buduceg (starog) generalnog sekretara.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 30 jan 2009, 18:01

emirwien je napisao/la:
Valencia je napisao/la::shock: :shock: :shock: :shock:

Pa jarane kakav ti je ovo potpis svegati.Sasa Papac - Jedini fudbaler koji nije pogazio svoju rijec (potpis) i jedini koji je ostao dosljedan svojim principima. Nazalost, jedan je Sasa!

Pa onda je po tvom Spahic,Hasagic,Misimovic i ostali koji od srca igraju za drzavni grb nistarija i izdajnici,samo neznam cega i koga.Moras jaro svatiti da mi ovde na forumu svi volimu nasu zemlju i nasu reprezentaciju, a ne nogometni savez ,nemamo mi resenja za to da rijesimo problem zvani nogometni savez.

Sasa papac se nece nikada vratiti taman da mu dodje njegov tata i citava obitelj u nogometni zavez o nece vise da nastupa za reprezentaciju BIH. razlog znamo svi.Zato Misimovicu i ostalim treba da zafaljujemo do neba i da za te momke navijamo i drzavu BIH a ne za djubrad u nogmetnom zavezu.

sportski pozdrav vidimo se u Belgiji ako bogda.
Potpis? Postujem ljude koji imaju princip i cvrst karakter. Covjek je rek'o da nece igrat dok su ovi ljudi na celu saveza i pri tome je ost'o. Spahic je to isto uradio i sam je sebi pljuno u facu, sto pokazuje da nema karaktera. Evo ga sada ponovo kuka na savez. Nebi me iznenadilo da se opet povece, pa se opet vrati i tako u nedogled. Jadno i bjedno. To vazi i za njega i za ostale pokajnike.

Ti itekako navijas za fudbalski savez samo sto toga nisi svjestan. Reprezentacija BiH je firma preko koje oni klepaju pare. Tvojih 10-15-20 KM koje dadnes za kartu zavrsi u djepovima nekog lopova iz saveza. Smeta li to tebi? Sve dok ti i tebi slicni dolaze na tekme, ljudi iz saveza ce imati legitimitet za pljacku (unistavanje BH fudbala). Da stadion svaku utakmicu bude prazan oni nebi mogli zaradit nista, sami bi otisli, jer im nije interes da budu negdje gdje nema pare. Znaci, svi vi koji idete na utakmice indirektno pomazete fudbalski savez.

Sta je sa nase domace lige koju su oni ojadili do iznemoglosti? Je l' svake sedmice pratis svoj tim u BH ligi? Je l' znas ko je glavni krivac sto nam je liga ocaj?

Jos dva pitanja na koja bih volio da mi odgovoris. Jesi li bojkotov'o BiH - Azerbejdzan? Ako jesi, zasto si bojkotov'o tada, a ne bojkotujes sada? Ako nisi bojkotov'o, je l' ti krivo sto su tu utakmicu svi bojkotovali(osim porodica igraca i ljudi iz saveza)? Hoces li bojkotovat ako nas Belgija razvali u obe utakmice?

Ne vidimo se na Belgiji... Protiv privatne reprezentacije cu navijat preko malih ekrana. :mrgreen:

emirwien
Kontakt:

Post Postao/la emirwien » 30 jan 2009, 18:11

Potpis? Postujem ljude koji imaju princip i cvrst karakter. Covjek je rek'o da nece igrat dok su ovi ljudi na celu saveza i pri tome je ost'o. Spahic je to isto uradio i sam je sebi pljuno u facu, sto pokazuje da nema karaktera. Evo ga sada ponovo kuka na savez. Nebi me iznenadilo da se opet povece, pa se opet vrati i tako u nedogled. Jadno i bjedno. To vazi i za njega i za ostale pokajnike.

Ti itekako navijas za fudbalski savez samo sto toga nisi svjestan. Reprezentacija BiH je firma preko koje oni klepaju pare. Tvojih 10-15-20 KM koje dadnes za kartu zavrsi u djepovima nekog lopova iz saveza. Smeta li to tebi? Sve dok ti i tebi slicni dolaze na tekme, ljudi iz saveza ce imati legitimitet za pljacku (unistavanje BH fudbala). Da stadion svaku utakmicu bude prazan oni nebi mogli zaradit nista, sami bi otisli, jer im nije interes da budu negdje gdje nema pare. Znaci, svi vi koji idete na utakmice indirektno pomazete fudbalski savez.

Sta je sa nase domace lige koju su oni ojadili do iznemoglosti? Je l' svake sedmice pratis svoj tim u BH ligi? Je l' znas ko je glavni krivac sto nam je liga ocaj?

Jos dva pitanja na koja bih volio da mi odgovoris. Jesi li bojkotov'o BiH - Azerbejdzan? Ako jesi, zasto si bojkotov'o tada, a ne bojkotujes sada? Ako nisi bojkotov'o, je l' ti krivo sto su tu utakmicu svi bojkotovali(osim porodica igraca i ljudi iz saveza)? Hoces li bojkotovat ako nas Belgija razvali u obe utakmice?

Ne vidimo se na Belgiji... Protiv privatne reprezentacije cu navijat preko malih ekrana. :mrgreen:[/quote]

Jaro jesili ti isao kod doktora.Ti prvo posjeti Psihijatra za tvoje dobro.Spahic nije izdajnik i drugi koji su se odazvali Napacenoj Bosni I Hercegovini.

Vi pojedinci samo bacate patarede smatrajuci da su to bombe i nista ne cinite ,samo da se izvinem na izrarz belebecete bez ucinka.Ja sam naveo da smo mi nemocni da rijesimo to pitanje,ja cu i dalje da navijam za moju zemlju,sta cu kad je jace od mene. A za tebe i takve nije me ni briga.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.