Izbori

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
poklon od sudije, nije imo vremena da kupi usput nista domacinu pa eto pocastio ih penalommessilla je napisao/la:Pa dobro ljudi, kakav je ono penal na Vidalu?
veceras,SiamoNoi je napisao/la:Jel to nocas samo Meksiko-Bolivija?To bi se moglo i preskočit čak pogotovo jer je opet 1:30 termin.
Čist penal, šta je upitno? Kreten ga vuče za dres pred sudijom, Vidal pametan samo pao na zemlju. Jeste "mlako", ali penal je jbg.messilla je napisao/la:Pa dobro ljudi, kakav je ono penal na Vidalu?
Daj ba nemoj zayebavati, da nije Vidal u pitanju sad bi popljuvao sudiju zajedno sa mnom. Da se kontakti onakvog intenziteta sviraju, nagledali bi se mi druže penala po utakmici ihihi. Pri svakom korneru bi bilo elemenata za penal.IlCapitano je napisao/la:Čist penal, šta je upitno? Kreten ga vuče za dres pred sudijom, Vidal pametan samo pao na zemlju. Jeste "mlako", ali penal je jbg.
Imal Chicarita?Chinaglia je napisao/la:mislim da ću navijat' za Mexico noćas, ali i na Copa Americi generalno, vazda su bili gotivni
ne, fale im ponajbolji igračiDzoni je napisao/la:Imal Chicarita?Chinaglia je napisao/la:mislim da ću navijat' za Mexico noćas, ali i na Copa Americi generalno, vazda su bili gotivni
Nema veze sto nisu u najacem sastavu kad je i ovaj poprilicno dobar.Ocekujem razvaljivanje Bolivije i poslije prolaz u cetvrtfinale.Chinaglia je napisao/la:ne, fale im ponajbolji igračiDzoni je napisao/la:Imal Chicarita?Chinaglia je napisao/la:mislim da ću navijat' za Mexico noćas, ali i na Copa Americi generalno, vazda su bili gotivni
(Carlos Vela, Javier Hernandez, Ochoa, Hector Herrera, Andres Guardado, Giovani & Jonathan dos Santos)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.