AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 11 jun 2015, 22:33

rope11 je napisao/la:Yebemu mater, samo da rijese ovo oko Martineza konacno, sta nas je*ete vise :salut:
Samo me strah da i Ibru onda ne dovedu s obzirom da ovaj ima neku lafo zelju da se vrati, al' valjda nisu nasi toliko glupi, ionako ce otici bruka para na Martineza i Kondogbiu.

joj kad nas fifa fer plej klepi po usima :rol: :rol: ma yebem ih ja u pakas, ako dopustaju ono sto rade siti, real, mancester, onda ima da i nama puste. :kafa:

Ma samo neka dovode, pa bolje je Ibra da ulazi s klupe nego Matri, Destro i co :D dosta smo i mi trpili Birse, Kucke i ostale polovnjače :D

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 11 jun 2015, 22:50

Joj Birsa, Kucka, ko u kupleraju picice da nabrajam, a ne fudbalere...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 11 jun 2015, 22:52

E bas ce ti Ibra biti za klupe :D

Ma nek' srede prvo odbranu i sredinu, a poslije ako ostane para nek' i Messija dovedu, briga me.
Vec cemo potrositi nekih 60 miliona za Kondogbiu i Martineza sto znaci da ti ostaje jos nekih 60-70 miliona za najmanje tri igraca i to prevashodno kreativca, beka i stopera. A ako hoces klasu na tim pozicijama, otici ce tih 70 miliona za cas.
Vala ako mi Ibru dovedu skupa sa Martinezom, u ekipi sa sedam krila i kojoj su sredina i odbrana krs, treba im dati medalju za glupost majke mi. Ali nece doci do toga, nisu toliko blentavi. :zzz:

Eto, ode Sarri u Napoli, nama Miha :mrgreen: ja se jos uvijek nadam da nema nista od njega, ali suzava se krug potencijalnih trenera :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 11 jun 2015, 23:43

bolje da su vratili silvu ali eto,nek ovako kupe pravog stopera..beka lijevog desnog,npr kolarova,rafeala..veznog tipa kovacic pjanic koji nisu skupi a klase su ..i btw nikad ne prezeljani adel tarabt ..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 jun 2015, 10:14

Ja mislim da sam jučer otvorio jedno 50 x twittere one milanello i milan eye ko dijete kakvo samo da vidim ima li šta oficijelno :O
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meskalin
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 12 jun 2015, 11:12

_forzamilan_ je napisao/la:Ja mislim da sam jučer otvorio jedno 50 x twittere one milanello i milan eye ko dijete kakvo samo da vidim ima li šta oficijelno :O
Hahahah isti sam ja otvaram Milan fans na fb oni su prilicno ažurni :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jun 2015, 11:21

Trebala bi da bude sutra zvanična vijest za Martineza, još da Ibru vratimo i riješili smo pitanje napada. Ostavit SeS-a, Meneza i Hondu a ostale iz napada sve rasprodat :D
Nadam se da će i Kondogbiu završit sto prije, onda još jedan ofanzivniji veznjak kad bi moglo kako :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jun 2015, 11:41

Ma ne moraju Ibru nek vrate Silvu
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2015, 12:46

Ma ja, ajmo mi sve pare spičkati na Ibru i Martineza od kojih nam je jedan potpuno nepotreban, pa nek' ide život :mrgreen: a nazad neka igraju Bertolaći i Baseli, šta fali. Ma ustvari nam ni ne trebaju veznjaci, lopta će sama doći do napada.

I u toj formaciji sa dva igrača su ti krila potpuno nepotrebna tako da komotno i Menez i Šaravi mogu dobiti šut kartu. I sva ona dječica iz primavere koja već godinama igraju po istom modelu koja jednostavno neće imati mjesta ni za deset minuta jer se igra neka totalno lijeva formacija koja je njima strana, al' haj, nek' se Ibra od 34 godine kali, u cvijetu mladosti. :zzz: I nek' usput vrišti na njih i zadirkuje ih jer mu ne daju loptu, kao što je onomad Šaravi pričao, pravo motivirajuće. :zzz:

Tu bi jedino mogla proći neka 442 formacija, al' to jedino može upaliti sa krilom poput Candreve, a ne ovim našim koji su primarno napadači, pa tek onda krila. Ovako bi bukvalno spao na samo dva veznjaka i onu dvojicu koja bezveze zuje po krilima, pa svaka jača ekipa bi nas pojela na sredini.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 12 jun 2015, 13:18

rope11 je napisao/la:Ma ja, ajmo mi sve pare spičkati na Ibru i Martineza od kojih nam je jedan potpuno nepotreban, pa nek' ide život :mrgreen: a nazad neka igraju Bertolaći i Baseli, šta fali. Ma ustvari nam ni ne trebaju veznjaci, lopta će sama doći do napada.

I u toj formaciji sa dva igrača su ti krila potpuno nepotrebna tako da komotno i Menez i Šaravi mogu dobiti šut kartu. I sva ona dječica iz primavere koja već godinama igraju po istom modelu koja jednostavno neće imati mjesta ni za deset minuta jer se igra neka totalno lijeva formacija koja je njima strana, al' haj, nek' se Ibra od 34 godine kali, u cvijetu mladosti. :zzz: I nek' usput vrišti na njih i zadirkuje ih jer mu ne daju loptu, kao što je onomad Šaravi pričao, pravo motivirajuće. :zzz:

Tu bi jedino mogla proći neka 442 formacija, al' to jedino može upaliti sa krilom poput Candreve, a ne ovim našim koji su primarno napadači, pa tek onda krila. Ovako bi bukvalno spao na samo dva veznjaka i onu dvojicu koja bezveze zuje po krilima, pa svaka jača ekipa bi nas pojela na sredini.

Zasto Šeraf ne bi mogao igrati poluspicu, iza Ibre ili Martineza po potrebi? Lako ce se on uklopiti, treba vezni red srediti i odbranu..

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 12 jun 2015, 13:23

Bas tako, mislim da bi SeS-u odgovarala ta pozicija. A i ne bi se ja tako lako odrekao njega. Al polako, daleko smo još uvijek, da se hoće pozitivno riješit ovi transferi pa onda sta bude.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 12 jun 2015, 13:25

O mogucim formacijama treba pricati nakon prelaznog roka dok vidimo sa kakvim igracima cemo raspolagati :)
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2015, 13:56

Šaravi može igrati kao krilo ili SS, sve ostalo je bespotrebno eksperimentisanje koje može, ali i ne mora upaliti. Za tu poziciju su igrači tipa Kake ili Isca koji će otvoriti prostor i podvaliti loptu, a ovaj ruku na srce nema bog zna kakve karakteristike za tu poziciju.
Doduše, čini mi se da je on u Padovi igrao atm, kada je i osvojio nagradu za najboljeg igrača Serie B, nisam siguran. :hmmmmm:

Evo Zlatan kaže kako nema namjeru ići iz PSG jer mu je ostala još jedna godina ugovora. Jest da riječi ne znače puno, ali sad mi je lakše :mrgreen: hajmo reći da je očekivano što ne želi ići, pogotovo kad si u tim godinama kad ti je zadnji voz da izmuzeš što više novca (pošto on, jelte, voli pare).

je*o ga ja, sad se odjednom svi interesuju za kondogbiu, od intera, juventusa pa do pola premier lige :zzz: daj ba ćelo dovodi to kako znaš i umiješ, ne okolišajte...
još im i meneza sa mašnicom poslati na adresu, ljepše je platiti 18 miliona nego 30. :zzz:

FORZA MILAN !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jun 2015, 14:02

Danas listam naslovnicu i ugledah da ste zainteresirani za Cazorlu al da je problem visina transfera od 25M

Ima li kod vas vise info o tome? Lego bi vam samo tako.

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 12 jun 2015, 14:07

Za Santia nisam ništa pročitao u italijanskim medijima.

Ma kakav problem, ćelo se razbacuje lovom, 25M je za njega sića :kafa:

Meni će biti žao ako prodaju Sesa, on je najbolji na krilu, ako bude Miha prešao na 1-2 onda će on tu izvisit.
Nešto se plašim da će nam City ukrasti Martineza.
Forza Milan!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 12 jun 2015, 14:12

Maestro21 je napisao/la:Za Santia nisam ništa pročitao u italijanskim medijima.

Ma kakav problem, ćelo se razbacuje lovom, 25M je za njega sića :kafa:

Meni će biti žao ako prodaju Sesa, on je najbolji na krilu, ako bude Miha prešao na 1-2 onda će on tu izvisit.
Nešto se plašim da će nam City ukrasti Martineza.

Sad na sky uk javise da je City poslao ponudu da bi Martinez mogao prihvatiti jer zeli da igra LP
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 12 jun 2015, 14:15

Ne bi me čudilo da budemo naguženi. Mnogi igrači će nas zbog toga odbiti.
Forza Milan!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 12 jun 2015, 14:17

Nema smisla to oko Martineza i City-a.Oni ganjaju Pogbu i Sterlinga a u napadu imaju Džeku , Bonya , Jovetica Aguera i Negreda..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jun 2015, 14:29

Nek' nam daju Jovetica ili mozda Negreda, vuk sit ovce na broju. :mrgreen:

Jah, evo milan channel obavjestava kako ima vazne vijesti u vezi Martineza i Mancestera, pa cemo vidjeti :zzz: meni je apsolutno razumljivo da neko izabere njih naspram milana, nas ce uveliko ukopati to neigranje evrope. Al' neka neka, sta si posijao to ces i znjeti, nisi preko noci dosao u ovakvu situaciju :zzz:

Saravi sto posto nece izvisiti kod Mihe, voli on ove mladje, pogotovo kad je neko maksimalno posvecen i profesionalan kao ovaj. Mada kako je krenulo, necemo mi ni Ibru ni Martineza dovesti, dzabe se zanosimo :rol:

O Cazorli se apsolutno nigdje nije pisalo po medijima... mozda bi nam on za pocetak dobro legao, al' 25 miliona, pa halo :zzz: 15 miliona kapak za njega.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jun 2015, 16:36

Dao bi ja za Cazorlu 20 mil, on bi bio dobar na AMF
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: memaga i 5 gostiju.