PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- Evolution87
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kad se sjetim metlara iz bergama 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Sarajevski mangupi.![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ima li ko da ovog kera posalje na ban ? cuj troprstase idi gnjido ubi sedimitrijevic je napisao/la:prije toga je izbacio troprstase iz lige...predsjednice ubise nas, predsjedniceProbisvjet je napisao/la:Otisle pare na amawowog kera. Koliko je ona dzukeletina mogla pojesti, dovoljno je da se nahrani prvih jedanaest igraca.Aerodromsko je napisao/la:''Stanic prica po gradu kako mu duguju 80 milja, isla mu stara u klub da se svadja za pare![]()
Dao Bog da da se pate narednih 20 godina pogan...
A najtalentovaniji djecak njihove skole trenutno ima ponudu akademije, nadam se da ce sto prije medju divove''
Vrijeme je da i amaw pocne rezati troskove i nabavi sebi kakvog maltezera ili pekinejzera. Covjek ih odero dok je bilo para od Dzeke i onda zapalio prema arabiji.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ne znam samo kad je neko od nas furo tri prsta

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Provlci se ba prica od 1997 godine od kojekakvih "hej sloveni" do 3 prsta i slicno ....ja samo kad se sjetim Hukinog turnira kad je i Sarajevo ucestvovalo pa kad je neki lik bio u Zvezdinom dresu na Tusnju kad su igrali Partian i Sarajevo u prvoj utakmici..pa gore su Horde njih par bilo na D tribini sa nama sjedili jos su nasi ljudi istjerali tog lika i dali mu vaspitnu, a tad su dosli kao i grobar iz Bijeljine pa su ih skupa trazili po stadionuDoeTz je napisao/la:Ne znam samo kad je neko od nas furo tri prsta![]()
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 14 jun 2015, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
TM - Trci Murijirob do bagro je napisao/la:Sarajevski mangupi.![]()
![]()
kad se sjetim kad je onaj jedan u Bosnu uš'o kod Blatuše, govore mu ajd izadji necemo ti nista, momak nece hahah
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mitomani iz doline mumijevih postavljaju nove standardeDoeTz je napisao/la:Ne znam samo kad je neko od nas furo tri prsta![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- kenan_tm87
- Kontakt:
Kada se pastrmka vrati, ako je banovan, ili sta vec nemam pojma, nek mi se javi u pp imam par zanimljivih slika za njega na kojima su fukare do kojih sam dosao sasvim slucajno preko jednog prijatelja u Tz, a vezano je za manijake i za njihovu pricu sto nismo dosli u kavez gdje se fukare skupljaju umjesto u pola grada, na glavni trg gdje smo pjevali Zeljine pjesme.
Nek' ih on prvi objavi, siguran sam da ce mu se svidjeti.

FORZA ZELJO
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Cuj da mu se pastrmka javi...ahahahakenan_tm87 je napisao/la:Kada se pastrmka vrati, ako je banovan, ili sta vec nemam pojma, nek mi se javi u pp imam par zanimljivih slika za njega na kojima su fukare do kojih sam dosao sasvim slucajno preko jednog prijatelja u Tz, a vezano je za manijake i za njihovu pricu sto nismo dosli u kavez gdje se fukare skupljaju umjesto u pola grada, na glavni trg gdje smo pjevali Zeljine pjesme.Nek' ih on prvi objavi, siguran sam da ce mu se svidjeti.
![]()
![]()
- kenan_tm87
- Kontakt:
Najdraze mi je citati njegove komentare, kako se lik piša po vama.
Zato cekam njega
A slike su ubitacne 
FORZA ZELJO
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A ko tebe urina ?kenan_tm87 je napisao/la:Najdraze mi je citati njegove komentare, kako se lik piša po vama.Zato cekam njega
A slike su ubitacne
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel ti to neki prijatelj iz Tuzle iz dijela grada Lukavac? Xd
- kenan_tm87
- Kontakt:
Hahahah.
Momak studira u Sarajevu, a navijac je Slobode. I on smatra da su fukare bruka Slobode i da bi najbolje bilo da se ugase i da obican svijet bude na tribinama, bez ovih jadnika koji nit znaju navijati, nit ih ima dovoljno da se cuju, nit imaju muda a Bgmi ni pameti. 
FORZA ZELJO
Pusti ba pastrmku daj da vidimo slike, ako nista posalji na pp, bas me zanimakenan_tm87 je napisao/la:Kada se pastrmka vrati, ako je banovan, ili sta vec nemam pojma, nek mi se javi u pp imam par zanimljivih slika za njega na kojima su fukare do kojih sam dosao sasvim slucajno preko jednog prijatelja u Tz, a vezano je za manijake i za njihovu pricu sto nismo dosli u kavez gdje se fukare skupljaju umjesto u pola grada, na glavni trg gdje smo pjevali Zeljine pjesme.Nek' ih on prvi objavi, siguran sam da ce mu se svidjeti.
![]()
![]()
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imal gdje onaj video kad Manijaci i Red Army mijenjaju salove, a onaj crveni ljubi Zeljin 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
A pa to je legendarni video kad strumfovi i vrapcicani ljube i razmjenjuju salovetuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje onaj video kad Manijaci i Red Army mijenjaju salove, a onaj crveni ljubi Zeljin
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A sta ce mlad je to momak ocigledno on ne zna da navija ..takvi navijaci su bruka Slobode kao taj sto je i slicnikenan_tm87 je napisao/la:Hahahah.Momak studira u Sarajevu, a navijac je Slobode. I on smatra da su fukare bruka Slobode i da bi najbolje bilo da se ugase i da obican svijet bude na tribinama, bez ovih jadnika koji nit znaju navijati, nit ih ima dovoljno da se cuju, nit imaju muda a Bgmi ni pameti.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
... Reče lik koji se godinama po forumu uvlači ultrasima u pakaš, koji su mu zapalili bus i gonjali ga po Rodočustaragarda je napisao/la:A pa to je legendarni video kad strumfovi i vrapcicani ljube i razmjenjuju salovetuzlak1987 je napisao/la:Imal gdje onaj video kad Manijaci i Red Army mijenjaju salove, a onaj crveni ljubi Zeljin![]()
...g u z n i haveri
De ba ne provaljujte se, jedina "jaka" stvar koju ste uradili je onaj trans living on the edge kad ste upratili frajera posle tekme, opalili ga ciglom i oteli mu trans... ostalo su sve vas provale, ako ste toliko jaki sto ne naletiste onaj dan u Slavinovicima? Doduse gore nema puno navijaca, al je najgori kvart u Tuzli i pojeli bi vas ljudi, kad se sjetim samo koliko su murije organizovali taj dan dok ste bili u stanici, nevjerovatno i opet frajer sam prolazi kraj busa vi nista.......toliko od mene, ako ste toliko jaki bujrum u Slavinovice (:
PS: izlazite li vi ljudi? **** li vi sta il ste samo za ovim kompjuterom ****?
a tom sto studira u Sarajevu i prica tako protiv Fukara reci slobnodno da mu ja licno J*** mater, dacu i info u pp pa kad dodje kod staracaaa u TZ da obavim receno (:
PS: izlazite li vi ljudi? **** li vi sta il ste samo za ovim kompjuterom ****?
a tom sto studira u Sarajevu i prica tako protiv Fukara reci slobnodno da mu ja licno J*** mater, dacu i info u pp pa kad dodje kod staracaaa u TZ da obavim receno (:
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.