Evo ti slika, nadam se da se vidi pročitat jer sam uploado sa moba.Lacoste je napisao/la:@Head, Molim te objasni mi sta ce sve biti u ovom objektu?![]()
FK Sarajevo - Akademija FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma znam nego cekam heada da mi to on malo objasni 

Kongresne sale, svlacionice, prostorije za fan shop. Bice sobe gdje ce nasi omadinci/ igraci prvog tima moci boraviti u karantinu pred utakmice. Bazen, hotel, kafic.Lacoste je napisao/la:@Head, Molim te objasni mi sta ce sve biti u ovom objektu?![]()
1946
I ovaj rukometni (malonogometni) teren u donjem lijevom uglu isto pripada kampu Sarajeva ili je ovo pored nešto? Da li se nazire početak akademije sporta gdje će biti ukljuceni i ostali sportovi poput kosarke i rukometa? Ili je ovo vise napravljeno za "rekreaciju" ?Head je napisao/la:Kongresne sale, svlacionice, prostorije za fan shop. Bice sobe gdje ce nasi omadinci/ igraci prvog tima moci boraviti u karantinu pred utakmice. Bazen, hotel, kafic.Lacoste je napisao/la:@Head, Molim te objasni mi sta ce sve biti u ovom objektu?![]()
Pripada, bice teniski teren, dvorana, 3 terena (2 s prirodnom jedan s vjestackom travom)...
1946
Re: Odg: FK Sarajevo: Omladinski pogon
http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... zivot/2370
Evo prilike da šampione vidimo na djelu...

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: FK Sarajevo: Omladinski pogon
Ima li raspored utakmica, konkretno kada naši igraju?hilmo je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/bs/omladinski- ... zivot/2370
Ovo je nešto kao bunar i iz ovoga ce se vrsiti zalijevanje terena vlastitom vodom koju je pronasla u sklopu kampa neka profesionalna privatna firma koja se bavi tom vrstom posla. Dakle izbjegavaju se dodatni troskovi plaćanja vode vodovodu a pitanje vode je trajno i vlastito rješenoLacoste je napisao/la:Gledam ove slike akademije i sve to super izgleda, ali dali mi neko moze objasniti sta se ovde radi?
F.K. SARAJEVO
- Moscardelli
- Kontakt:
Hoce se gdje moci gledati ovaj turnir preko tv´a?hilmo je napisao/la:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- bordoakapitar
Zna li neko kako su igrali nasi Akademci protiv Maribora?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon
Izgubili 1-0.bordoakapitar je napisao/la:Zna li neko kako su igrali nasi Akademci protiv Maribora?
Iz penala na samom startu utakmice. Još napomenuti da smo utakmicu završili sa 9 igrača.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo: Omladinski pogon
Hvala Hilmo majstore...hilmo je napisao/la:Izgubili 1-0.bordoakapitar je napisao/la:Zna li neko kako su igrali nasi Akademci protiv Maribora?
Iz penala na samom startu utakmice. Još napomenuti da smo utakmicu završili sa 9 igrača.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: Odg: FK Sarajevo: Omladinski pogon
Eli Halavać, igrač sa brojem 7, to ime trebamo zapatiti. Majstor.
Ima bolji centaršut nego ijedan iz prvog tima.
@sabinho i @ljiljan mogu potvrditi.
Ima bolji centaršut nego ijedan iz prvog tima.
@sabinho i @ljiljan mogu potvrditi.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Spreman za prvog tima u svakom smislu. Ja bih rekao da smo bolji bili u prvom poluvremenu iako je zavrsilo 1-0, drugo poluvrijeme pad tempa i 2 crvena zbog malog isfrustriranog Kaljanca. Pasa nikad ti neces biti sudija i mozes samo pjetlicima sudit kompleksasu jedan

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Na trenutke je fino izgledalo, imali smo nekoliko finih šansi ali eto to rano vodstvo Slovenaca nas je malo poremetilo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Spreman za prvog tima u svakom smislu. Ja bih rekao da smo bolji bili u prvom poluvremenu iako je zavrsilo 1-0, drugo poluvrijeme pad tempa i 2 crvena zbog malog isfrustriranog Kaljanca. Pasa nikad ti neces biti sudija i mozes samo pjetlicima sudit kompleksasu jedan![]()
![]()
Ja sam perfekcionista i volio bih kada bi to bilo još bolje. Ali eto djeca su to, može se srediti. Ali Halavać odstakeče definitivno.
Sto je najgore, lik navija za FKSBosniacum Lilium je napisao/la:Spreman za prvog tima u svakom smislu. Ja bih rekao da smo bolji bili u prvom poluvremenu iako je zavrsilo 1-0, drugo poluvrijeme pad tempa i 2 crvena zbog malog isfrustriranog Kaljanca. Pasa nikad ti neces biti sudija i mozes samo pjetlicima sudit kompleksasu jedan![]()
![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma to zbog dobacivanja, htio da se pojede od muke pa nije znao sta ce drugo da radiuNbx je napisao/la:Sto je najgore, lik navija za FKSBosniacum Lilium je napisao/la:Spreman za prvog tima u svakom smislu. Ja bih rekao da smo bolji bili u prvom poluvremenu iako je zavrsilo 1-0, drugo poluvrijeme pad tempa i 2 crvena zbog malog isfrustriranog Kaljanca. Pasa nikad ti neces biti sudija i mozes samo pjetlicima sudit kompleksasu jedan![]()
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !