FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ostaje Matej imamo velike sanse u kvalifikacijama za LP
Slazem se da je dinamo najtezi moguci protivnik
Ja iskreno u LŠ ne ocekujem nista.Igracki smo losiji od vecine ekipa.Bitno je odigrati muski i casno se od iste oprostiti.Jedino da ulozimo mnogo vise u ovaj igracki kadar( da imamo 3-4 Benka) ovako tesko.
Vama za našu ligu ne trebaju bolji štoperi od ovih što sada imate, ali uz to da Mihojević stekne još malo iskustva. Za Evropu sigurno da treba, za neki bolji rezultat, ali dovoljno jedan uz kojeg će se Tatomirović nadopuniti. Završite Delača i štopera, po meni je to to. Mozda se nece vecina sloziti sa mnom, ali sagledavam na sto jeftiniji nacin. Ukoliko dodje do neke iznenadne prodaje par igrača, onda nije problem i jos koga dovesti 

- ElCartel11
- Kontakt:
Sta kazete bil' mogli dovesti Zorana Kvrzica barem na posudbu iz Rijeke? Dosao je nazad sa posudbe iz Spezie ali ga Rijeka izgleda nema u kombinacijama za sljedecu sezonu 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Kvrzic nije tip Saida, Benke, Delaca, Jajala, pa da ga dovedemo na posudbu. Ukoliko bi bio free, pa ga svezat ugovorom na 3 godine, onda da, ovako jook...
Sta je sa tip visokim stoperom
Sta je sa tip visokim stoperom

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nama takvi igraci na posudbi nisu potrebni.
Dovoditi samo igrace na te posudbe za koje postoji i realna opcija da kasnije potpisu ugovor.
Dovoditi samo igrace na te posudbe za koje postoji i realna opcija da kasnije potpisu ugovor.
Ne treba nam. Sad na krilnim pozicijama imasElCartel11 je napisao/la:Sta kazete bil' mogli dovesti Zorana Kvrzica barem na posudbu iz Rijeke? Dosao je nazad sa posudbe iz Spezie ali ga Rijeka izgleda nema u kombinacijama za sljedecu sezonu
desno Duljevic/Bekic1/Puric/ zemo i Hebibovic
lijevo Velkoski/Okic/ zemo i Bekic2
1946
Dobrih igraca nikad dosta, to smo vidjeli najbolje pred kraj sezone kad su nas povrede pocele sakatiti. Od Purica svakako ne moze se ocekivati nakon ove povrede neki ozbiljniji fudbal. Imao bi Kvrzic i te kako mjesta kod nas, ali samo ako ga mozemo potpisati na 3 god, posudbe nista.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Umjesto Purica bolje Andjusic
A Bekica bi gurnuo u napad (izmjena Benki ili pomoc kad se ganja rezultat)

Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 12 jun 2015, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Ja bi ga doveo samo ako prodamo Velkoskog...i nek on igra Krilo. Evo na TM pise da mu je istekao ugovor...joker90 je napisao/la:Dobrih igraca nikad dosta, to smo vidjeli najbolje pred kraj sezone kad su nas povrede pocele sakatiti. Od Purica svakako ne moze se ocekivati nakon ove povrede neki ozbiljniji fudbal. Imao bi Kvrzic i te kako mjesta kod nas, ali samo ako ga mozemo potpisati na 3 god, posudbe nista.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Evolution87
- Kontakt:
Necemo prodati Velkoskog.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Mozda nismo euforicni sto se tice europe ali sam uvjeren da nam je suđeno zo 3. pretkolo(minimum, to kazem jer ne zelim da razmisljam dalje mada imam osjecaj da cu gledati utakmice grupa le) doveli jos nekoga ili ne.
Sa ova dva igraca smo zatvorili koliko toliko problematicne pozicije.
Gojko ne vkerujem da ide mozda pred sam zavrsetak prelaznog roka. Bar nismo u situaciji da zbog finansija zurimo da prodamo nekoga pa ni njega. Sto znaci da ce biti tu sigurno u ove prve dvije urakmice.
Stoper bi trebao i mislim da ce se i to do tih utakmica odnosno ptijave igraca za te prve dvije utakmice rijesiti. Ali ja ocekujem da kraj sezone dočekamo sa tandemom Kovacevic Mihojevic. Al ce to opet zavrsiti da li ce taj stoper koji dođe biti na posudbu ili duzi period.
Uglavnom podrska upravi.
Sa ova dva igraca smo zatvorili koliko toliko problematicne pozicije.
Gojko ne vkerujem da ide mozda pred sam zavrsetak prelaznog roka. Bar nismo u situaciji da zbog finansija zurimo da prodamo nekoga pa ni njega. Sto znaci da ce biti tu sigurno u ove prve dvije urakmice.
Stoper bi trebao i mislim da ce se i to do tih utakmica odnosno ptijave igraca za te prve dvije utakmice rijesiti. Ali ja ocekujem da kraj sezone dočekamo sa tandemom Kovacevic Mihojevic. Al ce to opet zavrsiti da li ce taj stoper koji dođe biti na posudbu ili duzi period.
Uglavnom podrska upravi.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Zna li neko kakva je povreda Duljevica, da li ce biti spreman za LS
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Skinuo gips, bice spreman.lion1111 je napisao/la:Zna li neko kakva je povreda Duljevica, da li ce biti spreman za LS
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- ElCartel11
- Kontakt:
ako sagledamo realno jaci je od svih tih, osim mozda Dulje i Velkoskog koji su u rangu sa njim...jos kad uzmemo cinjenicu da moze igrat i ljevo i desno, te poziciju koju drze kod nas Stojcev i Alispahic apsolutno bi nam dobrodosaoHead je napisao/la:Ne treba nam. Sad na krilnim pozicijama imasElCartel11 je napisao/la:Sta kazete bil' mogli dovesti Zorana Kvrzica barem na posudbu iz Rijeke? Dosao je nazad sa posudbe iz Spezie ali ga Rijeka izgleda nema u kombinacijama za sljedecu sezonu
desno Duljevic/Bekic1/Puric/ zemo i Hebibovic
lijevo Velkoski/Okic/ zemo i Bekic2
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
hvala evolution87
Mišljenja sam da Anđušić ove nadolazeće sezone treba dobiti priliku. Desno Dulja i on kao zamjena, lijevo Velkoski i Amer. Okić bi mogao poslužiti,ali ne u mjeri kao u prošloj sezoni. Daleko od toga da mu je statistika bila loša, ali je stav i ophođenje prema igri presudilo. Anđušića gurati svim i svačim, momak to zaslužuje možda čak i više od Mihojevića.
ElCartel11 je napisao/la:Sta kazete bil' mogli dovesti Zorana Kvrzica barem na posudbu iz Rijeke? Dosao je nazad sa posudbe iz Spezie ali ga Rijeka izgleda nema u kombinacijama za sljedecu sezonu
Spezia i rijeka imaju jako blizak odnos jer su dva kluba istog vlasnika. Isto kao vi i cardiff. Rijeka je dosta svojih igraca koji se u rijeci nisu mogli nametnut poslala u speziju koji tamo igraju u prvoj ekipi. Jedino mi za kvrzica nije jasno zasto su ga tamo poslali jer je bio uvijek na rubu prve ekipe u rijeci. Dogovoreno je bilo da ce on ostat i dalje na posudbi u speziji ako spezija izbori serie A ali eto ispali su u doigravanju. Sto bi znacilo da je speziji on bio bitan igrac i da su ga i u serie A htjeli zadrzat. A na njega se i u rijeci ozbiljno racuna.
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, MojaMalenkost, sekac i 64 gosta.