FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

thulkazal
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la thulkazal » 22 apr 2010, 15:33

Wolverine je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Eh, sad je voznja autobusom kriva za losu igru Barce i Lyona. Nesto ovako sam mogao i predvidjeti. Razlozi sa losu igru se traze na sve nacine.
sigurno da je imalo utjecaja, nemoj mislit a nije. bayern jest bio bolji, i nema tog opravdanja koji moze opravdat losu igru liona i barce.

samo mi je glupo sto ce bayern i inter putovati avionom, a ovi se preko 12 asi vozali u busu.

lyon nece igrati ovu sedmicu ligasku utakmicu pa et ... tako u jednom izgubili u drugom dobili ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 apr 2010, 16:20

Kako god putovali, nama je osigurati finale. Imamo dobru prednost koja se mora sacuvati kako se zna i umije.
Gol u Francuskoj bi mnogo toga rijesio, jer onda bi Lyon morao traziti 3 gola, sto je mislim vrlo tesko.

Okrenuti se narednoj utakmici i gostovanju Gladbachu. Pobjeda bi skoro znacila i osvajanje titule, jer onda nam slijedi jedna domaca utakmica i na kraju gostovanje Herthi, pa bi u najgorem slucaju nama i bod prijao, jer imamo bolji medjusobni duel sa Schalkeom, a takodjer i ubjedljivo najbolju gol razliku.
Znaci, naredna utakmica je od ogromnog znacaja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 apr 2010, 16:32

Wolverine je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Eh, sad je voznja autobusom kriva za losu igru Barce i Lyona. Nesto ovako sam mogao i predvidjeti. Razlozi sa losu igru se traze na sve nacine.
sigurno da je imalo utjecaja, nemoj mislit a nije. bayern jest bio bolji, i nema tog opravdanja koji moze opravdat losu igru liona i barce.

samo mi je glupo sto ce bayern i inter putovati avionom, a ovi se preko 12 asi vozali u busu.
Lufthansa :mrgreen:

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 22 apr 2010, 16:46

thulkazal je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Je li iko uocio bosansku zastavu?

da jesam bio je neki bosanski svabo podrzavati pjanica xD

cisto sumnjam da je Pjanu podrzavao, jer ako ste malo bolje vidjeli, nosio je Bajernov dress i Bh-Zastavu i sal?!?!
e sad koga je podrzavao.... Bog zna :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 16:47

Bayernu ce ostati Luft a Hansa ce srediti Lyon :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 16:48

slika
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 apr 2010, 17:15

@Gero
Neka, vidim da si ti iskusniji sto se toga tice. Mozda je najbolje da neko neutralan postavi uslove, evo ja predlazem @harishp-a. Neka on da prijedlog... :D
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 apr 2010, 17:26

1921 je napisao/la:slika

Nevolim Bayern,al ovo je vrh. Gledao sam svakakvih koreografija na tribinama,al ova je najbolja. Impresivno Boga mi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

m_ballack
Kontakt:

Post Postao/la m_ballack » 22 apr 2010, 17:33

juan je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:

cisto sumnjam da je Pjanu podrzavao, jer ako ste malo bolje vidjeli, nosio je Bajernov dress i Bh-Zastavu i sal?!?!

podrzava Dzeku koji jos nije potpisao za Bayern, a hoce uskoro :)

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 22 apr 2010, 17:35

Ja neznam sta se dešava onom Riberiju, ne da je zaslužio crveni, ono je pokušaj ubistva. Nek je dobio crveni i to bas direktan, za skoro slican start i onaj lik iz Lyona je dobio karton. Dobro je to sto niste primili go, znaci tamo ga samo zabijete i prolazite 99%, kad mozete Manchester dva, može i Lyonu makar jedan. Uostalom, ko je veći i bolji tim pokazuje i ovaj forum time da Bayern ima oko 550 stranica, Lyon 26.
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 22 apr 2010, 18:05

semafresh je napisao/la:Ja neznam sta se dešava onom Riberiju, ne da je zaslužio crveni, ono je pokušaj ubistva. Nek je dobio crveni i to bas direktan, za skoro slican start i onaj lik iz Lyona je dobio karton. Dobro je to sto niste primili go, znaci tamo ga samo zabijete i prolazite 99%, kad mozete Manchester dva, može i Lyonu makar jedan. Uostalom, ko je veći i bolji tim pokazuje i ovaj forum time da Bayern ima oko 550 stranica, Lyon 26.
opste faul nije toliko bio zestok koliko se oko toga prasine diglo....faul jeste bio ostar....al od strane riberyja niti je bilo namjere, niti je bilo toliko pogubno koliko se predstavlja...kakvu je onda taylor trebao dobiti kaznu kada je polomio eduarda da silvu???moze li se ono sinoc poredit sa udaranjem glavom zidanea, kada je udario materazzija...vecina ne shvata da je ribery nagazio u trku lisandra lopeza...ko je god bilo gdje i malo igrao fudbal zna da se u trku jako tesko zaustaviti i sve je bilo jako nesretno....nagazio ga je jako...a koliku mu je povredu nanio pokazalo se...lisandro lopez je odigrao cijelu utakmicu....SVIH 90 MINUTA!!!!!!!namjerno ovo podcrtavam...tu je naravno bio jos jedan portugalski show...a da rosseti glumi vec odavno nekog filmskog junaka iz triler ili akcionih filmova i to je odavno poznato....od Uefa-e smijesno staviti talijana da sudi ovaj susret kad se zna da je moguci protivnik bayerna u finalu italijanska ekipa...druga stvar rosseti kada se obrati paznja dobro na snimak a neka ga svi dobro pogledaju je jedva cekao da pokaze riberyju crveni karton il zbog prethodno pomenutog razloga ili mozda zbog antipatije prema riberyju....italijane ko italijane cak cesto i volim, nisu mi mrzak narod, ali sudije koje dolaze iz italijanske serije A nisu vise povjerljive sudije, jer znamo koliko je tamo namjestanja rezultata bilo i koliko skandala potresa tu ligu koja je prije bila fantasticna a sada jedan sudija rosseti zeli da se kao dokaze, ali sinoc je stekao antipatije mnogih i to nije dobra slika ni za italijanske sudije niti italijanski fudbal...sudija treba biti pedagog, ne treba mu biti cilj da unakazi ekipu kartonima nego da pedagoski utice na igrace kako se utakmica ne bi pretvorila u krvoprolice nego bila normalna fudbalska utakmica...rosseti je sinoc podigao velike tenzije, znamo da mu nije prvi put slicne stvari je radio i na bilinom polju i u nekoliko drugih utakmica sam gledao kada daje cudne kartone i dosudjuje cudne penale....znaci jos jednom ne kazem da faul nije bio ostar ali nije bio obavezno za crveni karton i u toj situaciji mi je sudija djelovao jako cudno
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 apr 2010, 18:15

Mislim da je fer kazna za Riberya suspenzija na tri utakmice. Minimum. Taj start je bio dovoljan da slomi nogu covjeku. Na usporenom snimku se jos vidi da je stao na clanak Lisandra i jos se tu zadrzao nekoliko trenutaka. Nema uopste sumnje treba li biti kaznjen. Jako jako prljav start. Odvratno.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 apr 2010, 18:35

Van Gaal kao trener, Mourinho kao prevoditelj i Guardiola kao kapetan vodili su Barçu do dvostruke krune u sezoni 1997./98. Danas igraju triangl-turnir za europskog prvaka... Ovo je fakat zanimljivo :D :D :D

A bilo bi najveća furka da Bayern na kraju osvoji LP, ne samo iz razloga što sam veliki navijač crveno-bijelih, nego i iz razloga što bi se mogli dičiti činjenicom da imamo 2 od 3 trenera koji su sa 2 različite ekipe osvojile LP 8-)

Pitanje za sve forumaše, možda preuranjeno, ali svakako golica... Koga bi voljeli vidjeti u finalu, osim naravno Bayerna...
Ja nekako tipujem na Inter :twisted:
Sent from my Philips Smart TV.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 22 apr 2010, 18:37

Bude li Barca prošla Inter bojim se da će zgaziti Bayern ko i prošli put, jer Bayern nezna igrat protiv Barce kao Inter.
U svakom slučaju ako prođu koga god dobiju neće biti favoriti, ali nisu bili ni protiv Uniteda... ;)

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 22 apr 2010, 19:32

thulkazal je napisao/la:

Ja sam vidio i na onoj utakmici Inter vs. Barcelona bosansku zastavu ..

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 22 apr 2010, 19:37

[quote="Mrgood"]Bude li Barca prošla Inter bojim se da će zgaziti Bayern ko i prošli put, jer Bayern nezna igrat protiv Barce kao Inter.
U svakom slučaju ako prođu koga god dobiju neće biti favoriti, ali nisu bili ni protiv Uniteda...

Pusti ti prošlu godinu.tada smo bili dosta slabiji.Na poziciji gdje sada igra Badstuber(može i pranjić) tu je igrao jensen,na centru borowski,napad toni,klose,umjesto robbena hamit altintop,na toj utakmici protiv barce je do 3-0 branio rensing,pa je onda ušao butt.i još puno tih igrača.
p.s.čini mi se da je na toj utakmici dc igrao ottl ili lell ........
možda je na prvoj utakmici i ribery bio povrijeđen ali opet neznam...
Zadnja izmjena: OLE SUPER FCB, dana/u 22 apr 2010, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 22 apr 2010, 19:41

m_ballack je napisao/la:
juan je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:

podrzava Dzeku koji jos nije potpisao za Bayern, a hoce uskoro :)
Amin, Amin, Amin!!!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 apr 2010, 19:48

OLE SUPER FCB je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Bude li Barca prošla Inter bojim se da će zgaziti Bayern ko i prošli put, jer Bayern nezna igrat protiv Barce kao Inter.
U svakom slučaju ako prođu koga god dobiju neće biti favoriti, ali nisu bili ni protiv Uniteda...

Pusti ti prošlu godinu.tada smo bili dosta slabiji.Na poziciji gdje sada igra Badstuber(može i pranjić) tu je igrao jensen,na centru borowski,napad toni,klose,umjesto robbena hamit altintop,na toj utakmici protiv barce je do 3-0 branio rensing,pa je onda ušao butt.i još puno tih igrača.
p.s.čini mi se da je na toj utakmici dc igrao ottl ili lell ........
možda je na prvoj utakmici i ribery bio povrijeđen ali opet neznam...
a prosle godine su igrali protiv Barca na nou campu u ovom sastavu Butt, Oddo, Demichelis, Breno, Lell, Altintop (Ottl 46), Schweinsteiger, Van Bommel, Ze Roberto (Sosa 76), Ribery, Toni

mada ja mislim da je samo Lahm bio tu mnogo bi bilo bolje ... makar jedno 2:0 za barcu al et tada je barca bila bas nezaustavljiva ali ove sezone već nije ... prezasićenost il moze biti i procitana igra ...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 22 apr 2010, 19:53

Jel moze mi ko objasniti gdje se vidi BiH zastava :?

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 apr 2010, 20:00

bavarian_bk je napisao/la:Jel moze mi ko objasniti gdje se vidi BiH zastava :?

a ne vidi se na slici nego u tekmi je se vidila i to strana robben iz prvog poluvremena, pored lyonovog korenera neko je mahao xD

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.