Ugovori na 2 godine, reklo bi se taman
ovaj Livaja taman da ga se riješimo ako ne bude nekog hajra od njega jer će tad imati 29 a Diata ako do tad ne proigra neće nikad hhhh
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
eto napisano 17.tog Maja..Southboy je napisao/la:Evo jedna insajderska kada vec pricate o transferima.
Zavrsili smo sve sa Diattom,najbrzim igracem Zvijezde i mozda lige,koji igra jako sa obje noge i na oba krila podjednako.
Uz to je mlad i uklapa se u politiku kluba.
Bio je prije kod komšija mada mu nikad nisu davali pravu sansu a momak je solidan pravo uz to je sada i savladao jezik skroz i sazrio u glavi.Vec zamisljam sta ce sa Kvesom praviti po lijevoj strani heh
Mada nisam smio ovo napisati al haj nema veze..
shzna je napisao/la:Baš niđe veze, bolje da su juniore gurnuli na mjesto ovih propaliteta.
Ne vjerujem da ce i jedan odmah u vatru. Treba ocekivati jos jednog zadnjeg veznog koji moze odmah uci u prvih 11, Livaja ce vjerovatno krpiti to mjesto, kao i desnog beka. Takodjer mislim da je vrijeme da Memija zaigra tu poziciju, da se dobro spremi i da sredi neke stvari u svojoj glavi (bespotrebne faulove, pretjeranu agresivnost, prigovaranje, nepotrebne kartone) siguran sam da je najbolji bek u ligi. Ja se iskreno nadam i jednom pravom ljevom krilu, dakle igracu koji igra tom nogom i to ce biti dovoljno da se sve pokrpi. Diata ce biti zamjena za krila i tesko da ce on u prvih 11. Treba ocekivati jos jednog veznjaka, slicnog Jankovicu, Odovic je procjenio da mu to nedostaje i valjda bude nesto od toga.Dolina je napisao/la:Ova dvojica tek treba da se dokazu, dosli su na vrijeme, ima dovoljno vremena da se uklope.
Kada se sjetim Tomića i Kvese kada su dosli nisu mi ulijevali neko strapostovanje, pogotovo Kvesa, omalen, sitan,mislio sam da ce ga svi otpuhati po njegovoj strani ali...Trebala im je polusezona da se uklope, mislim da ce sa ovom dvojicom ici to malo brže, pogotovo ce Diattom koji ce vjerujem brzo da zauzme svoje mjesto.
Livaja... igra poziciju gdje nam trenutno najvise skripi, vjerojatno ce odmah u vatru jer tu nemamo neki veliki izbor. Njegovo iskustvo i Amirova mladost i agresivnost trebala bi biti OK.
Kako god napokon nesto konkretno, neka se samo kotrlja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.