FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 22 apr 2010, 16:15

Mr Plummer je napisao/la:Drago mi je da se slazes.

Znam da neke pogodi kada neko nesto govori protiv kluba za koji navija, ali argumentovan odgovor ce takvom zacepiti usta, poklopice se i otici sa teme, vjeruj mi.
A to ne vidjam cesto, uglavnom se argumenti i odgovori takvima svode na "zacepi", "ne lupetaj", "mrs sa teme *** ti mamu strumfovsku/ustasku/cetnisku/i sl. a time samo ide voda na mlin tom tzv provokatoru koji pokazuje da je "jaci" od takvih.
Samo pametno ;)
Malo sutra. Kad mu fino sve objasniš jednom , a on opet počne isto, šta ćeš mu reći nego briši s teme !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 apr 2010, 16:15

Hoce li dobiti Sarajevo novu upravu?Zna li se isa ko bi mogao biti?Da se ne vrati Gracić?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 apr 2010, 16:19

anel81m je napisao/la:Hoce li dobiti Sarajevo novu upravu?Zna li se isa ko bi mogao biti?Da se ne vrati Gracić?
Dobit će je 100% u tome nema sumnje. Samo možda ne danas, jer je odgođena sjednica, al sigurno ubrzo.
Nevjerujem da će Gracić. On je na našem forumu, čini mi se, objasnio da se neželi vraćati, al ko će ti znati...

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 22 apr 2010, 16:24

Prije par dana sam negdje čitao da Gracić ima ambicije da posjeduje dva kluba u Sarajevu. :shock: Vjerovatno nešto kao Dinamo i Lokomotiva u Zagrebu, tako bi bili Sarajevo i Olimpik. :?:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 16:27

Zagor je napisao/la:
anel81m je napisao/la:Hoce li dobiti Sarajevo novu upravu?Zna li se isa ko bi mogao biti?Da se ne vrati Gracić?
Dobit će je 100% u tome nema sumnje. Samo možda ne danas, jer je odgođena sjednica, al sigurno ubrzo.
Nevjerujem da će Gracić. On je na našem forumu, čini mi se, objasnio da se neželi vraćati, al ko će ti znati...
Ebiga izgleda kod nas bas mora do belaja doci,da bi se neke stvari ''rascistile''. :roll:
Zalosno ali istinito.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 apr 2010, 16:33

Ma iskreno, navijači Sarajeva već od početka sezone (a možda i prije) su skandirali da uprava ode van. I sve je bilo mirnim putem. Al brate kad te oni počnu podjebavati da nam netrebaju pojačanja, da ovo-ono. Pa čak su igračima hz oprostili za sve mečeve, pjevalo se, " Igraj Sarajevo, nema veze " , pa su navijači pričali sa igračima na treningu, al sve se više obilo o glavi navijačima i ovo se nikako nije moglo zaustaviti, posebno što je utakmuica bila za Vedrana. :cry:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 apr 2010, 16:38

Vrlo vjerovatno da ovi uhljupi iz saveza ''prorade'' bas kad je Sarajevo u pitanju cak hoce i Vrapcice da suspenduju iako su oni Ultrasi izazivali nered.Nigdje veze ali samo kod nas je to sa ''nekom vezom'' :roll:
Sve je ovo otislo u onu stvar,davnih dana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mokeke
Kontakt:

Post Postao/la mokeke » 22 apr 2010, 16:43

Kako im malo treba vremena da se sastanu kada se donose odluke protiv Sarajeva.

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 22 apr 2010, 17:19

Najgore je to sto ce se protiv : Zrinjskog, Selje, I Borca igrati bez navijaca ... znaci evropa ABD : ( :cry:

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 22 apr 2010, 17:22

aakiica_sa je napisao/la:Najgore je to sto ce se protiv : Zrinjskog, Selje, I Borca igrati bez navijaca ... znaci evropa ABD : ( :cry:
Sutra je sjednica pa cemo vidjeti kaznu, mislim da bi bila steta da derbi bude pred praznim tribinama.
× Plava krv ispod koze ×

ja-hordas
Kontakt:

Post Postao/la ja-hordas » 22 apr 2010, 17:25

kralj_je_mrtav je napisao/la:
aakiica_sa je napisao/la:Najgore je to sto ce se protiv : Zrinjskog, Selje, I Borca igrati bez navijaca ... znaci evropa ABD : ( :cry:
I to sve zahvaljujuci toboze navijacima. Sami sebi ste skocili u stomak. Mislim da je kazna suspenzije stadiona minimalna. Treba udariti i po klubu, odnosno isti dobro novcano oderati i oduzeti jedno 9 bodova, pa da onda ovi koji vode klubove obracunaju se sa huliganima iz svojih redova.
...pametni,mozda kad ti budes u izvrsnom odboru ;) ;) ;)

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 17:26

pa breta kako mislis bez navijaca...stadion se suspendovao a ne navijaci..necete moci igrati na kosevu do daljnjeg ako se desi suspenzija stadiona!!!
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 apr 2010, 17:28

ChelseaFann11 je napisao/la:
pa breta kako mislis bez navijaca...stadion se suspendovao a ne navijaci..necete moci igrati na kosevu do daljnjeg ako se desi suspenzija stadiona!!!
Pa ima u Vogosci dobar teren. Uostalom, Gracic je vas covjek i mislim da ce vam on srediti igranje utakmica na Otoci.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 apr 2010, 17:28

Dobro normalno je sad da se dobija kazna neka,e sad recimo toliko drasticna da dobijes zabranu do kraja sezone mi nesto ne ide,ok razumijem i belaj i sve,ali recimo sam ulazak nije uticao na utakmicu uopste nikakvu,steta koja se izazvala na stadionu nije veca od par hiljada maraka...

Ako se za prekid utakmice dobije 6 hiljada maraka onda za ovo realno nebi trebala biti nesto specijalno veca...nije isto uletiti u toku utakmice i izazvati prekid i nakon utakmice uci i ne prekinuti nista i ne utjecati na rezultat i nesto slicno...

Tako da licno mislim da bi apsordno bilo da sad puknu kaznu da bude zabrana navijacima do kraja sezone ili nesto tako...

Al eto vidjecemo sto se mene licno tice nek nam i zabrane ako hoce jel ovi na terenu nisu zasluzili vise apsolutno nikakav vid podrske,samo sto sam misljenja ako se vec prekidi utakmica kaznjavaju sitnom lovom onda i ovaj upad nakon utakmice ne zaslusuje 5 puta goru kaznu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 apr 2010, 17:29, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 22 apr 2010, 17:31

1921 je napisao/la:
Pa ima u Vogosci dobar teren. Uostalom, Gracic je vas covjek i mislim da ce vam on srediti igranje utakmica na Otoci.
kako ce tamo bolan igrati..krompir jos nije izniko hahaha :D :D
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 22 apr 2010, 17:32

Borac je dobio za ovakvu situaciju kaznu od 4 utakmice bez navijaca ... Tako da ocekujem istu sudbinu

alibi

Post Postao/la alibi » 22 apr 2010, 17:35

Kao prvo zao mi je svih povrijedjenih na jucerasnjem "desavanju navijaca".E sad da objasnim ovima koji ne zele da shvate zbog cega i zasto,mi navijaci Fc sarajeva nismo i ne mozemo vise trpiti i gledati mnoge stvari vezane za i oko nase kluba.Bit je "sustina" problema a ne sam "incident".To ko ide i prati svoj klub znace o cemu pricam.Od lopova u klubu,koji niti zele niti mogu da zastite kako klub od "ponizavanja" na svim razinama fsbih pa do "prijema" nas navijaca na svim gostovanjima.Torture organa reda na svim mogucim mjestima i u svim situacijama.Znaju mnogi koji prate svoje klubove koju represiju provode organi.Ubistva i pokusaju ubistava nase brace za koju niko niti ce odgovarati niti odgovara.Na zalost.......Nase balerine su znale koliko nam znaci ova tekma,ali ocito njih toliko to i ne dotice.Mogu shvatiti da se ne pobjedi ali oni su morali ginuti na terenu.Prastali im sve i svasta...... i nadali se.......Toliko je odricanja u nasim navijacima koji daju svo svoje bice za nas voljeni klub i "normalno" je da kap negdje prelije casu e onda se na zalost desi "desavanje navijaca"........ E sad ima i ona poslije bitke su svi generali i kao sto je vec neko rekao na ovom jbn balkanu samo silom se promjene mogu uvesti.........LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 22 apr 2010, 17:39

Neamo stadio .. uredu .. zato nece suspendovati kosevo nema se gdje igrati ... igrat ce se na kosevu la bez navijaca do kraja sezone i kraj :

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 22 apr 2010, 18:17

Ma ne treba Sarajevo suspendovati , ni velez ni zrinjski ma joooooookkkk hajde lijepo da se poubijaju svi medjusobno i policija i huligani manje g.... kako god okrenes ;)
Kaze jedan biser gore .... steta bi bilo da za derbi bude stadion suspendovan :o :o :o pa ja treba pustit da tada opet neko uleti ... da ona zena opet svoje dijete vuce preko terana do kola hitne pomoci .... niste vi krivi .... kriva je uprava .

I ne samo da treba suspendovati stadion .... treba kaznit FK SARAJEVO da sljedeci put budu kornjace sa suzavcima i sprejevima pa da vas dobro namarisu ..... i narednih 10 utakmica pred praznim tribinama ..... Isto vazi i za Mostar i za svaki stadion i sve "navijace"
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 apr 2010, 18:20

1921 je napisao/la:

Pa mozda Gracic sredi Grbavicu kako kaze Gracic, Grbavica je od Sportskog Drustva Zeljeznicar i ako platis zasto ne ,pa ako moze Ljuba Alicic sto nebi moglo i Sarajevo,

da Vas dvaput oderemo na Grbavici ionako nam Grbavica lezi,samo kod Vas bodove uzimamo hehe!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, InatSilniBosanski, jurisicduska, keli, nedimmmm1337, Pantelija i 19 gostiju.