Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kad General bude predstavio finansijski izvjestaj onda budemo vise znali
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
možda je u međuvremenu napredovaoesprit24 je napisao/la:Ybt gledam kolko je FKS ispred Zeljeznicara pa ovaj Diatta kod nas nije bio ni u rosteru a kone ga predstavljaju kao da je u najmanju ruku Marco Reus
šalu na stranu, niko pametan im neće preći, al' et', šta zna čamuga, njih je lako preveslat', zato i jesu za izrabljivanje
Inteligentan ko kvačiloChinaglia je napisao/la:možda je u međuvremenu napredovaoesprit24 je napisao/la:Ybt gledam kolko je FKS ispred Zeljeznicara pa ovaj Diatta kod nas nije bio ni u rosteru a kone ga predstavljaju kao da je u najmanju ruku Marco Reus
šalu na stranu, niko pametan im neće preći, al' et', šta zna čamuga, njih je lako preveslat', zato i jesu za izrabljivanje
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Zasto su se ovi navijaci slobode ovoliko digli, pa Zeljo ce da bude bolji od njih da sve djeca od 18 godina igraju.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Zamijenio mi mjesto 4 i 5 s tim da nisam upoznat kolika je razlika izmedju Zrinjskog i Sirokogwestherc je napisao/la:Ti se zajebaješ jel?ElCartel11 je napisao/la:Financijski top 5 najjacih ekipa BHT PL:
1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski
![]()
![]()
![]()
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
OSIM: SARAJEVO JE SLUČAJNO PARE DOBILO, TO NIJE PLOD NEKE STRATEGIJE!
Kako da ne volis ovog covjeka
- ElCartel11
- Kontakt:
U vezi cega?westherc je napisao/la:Ti se zajebaješ jel?ElCartel11 je napisao/la:Financijski top 5 najjacih ekipa BHT PL:
1. FK Sarajevo
2. FK Sloboda
3. NK Široki Brijeg
4. Olimpic
5. Zrinjski
![]()
![]()
![]()
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I kako da mu covjek ne pjeva "vrati konju glavu amare" kad ovako lupi glupost??Orton je napisao/la:OSIM: SARAJEVO JE SLUČAJNO PARE DOBILO, TO NIJE PLOD NEKE STRATEGIJE!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakvi su ti argumenti za to? Kakvu dugorocnu strategiju Zeljo ima?zeljeznicar1 je napisao/la:Zasto su se ovi navijaci slobode ovoliko digli, pa Zeljo ce da bude bolji od njih da sve djeca od 18 godina igraju.
Sloboda je ima i prihvacena je, znaci mi u naredne 4 godine do 100 godina kluba samo rastemo..
Isto tako se ne zivi od historije, svaki naredni dan treba biti bolji samo sto smo mi to kasno shvatili i sto smo imali parazite. Ali kada je se na zdravim temeljima mi smo u pet timova i top tri grada sto se publike tice. Od historije se ne zivi nazalost..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 jun 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Evolution87
- Kontakt:
.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
njihova strategija je čekanje na transfer Džeke 
Nemojte BA zna i amaw Stadt je kompleks....hahaha
Izjava decenije haha
Izjava decenije haha
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
amar je nekad znao biti i realan pa reci nesto i pametno ali ova izjava je vrhunac gluposti, eto pare s neba padaju 
Pyro is not a crime !
Mora ker nas spomenuti nekako. Sad bi nase komsije pocele o kompleksima pricati da nas neko ovako baljezga o njima. Nek moli Boga da se Edin proda, to im je zadnja strategija koja je ostala sa onom sposobnom upravom.THEC je napisao/la:amar je nekad znao biti i realan pa reci nesto i pametno ali ova izjava je vrhunac gluposti, eto pare s neba padaju
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma to samo ljudi vrte price, uzeli bi mi svi pare koje ima Sarajevo da ima prilike za to..
Eto Zeljo i Borac su one titule ko uzimali, a nisu placali kvalitet?? Prica o djeci je paravan jer sto se nije tako radilo i prije nego su se kupili jaki igraci kao sto Sarajevo radi od prosle godine
Eto Zeljo i Borac su one titule ko uzimali, a nisu placali kvalitet?? Prica o djeci je paravan jer sto se nije tako radilo i prije nego su se kupili jaki igraci kao sto Sarajevo radi od prosle godine
Prvo pogledaj intervju cijeli pa onda pricaj nešto, čovjek jeste to rekao ali ne u kontekst kako si ga ti protumacio..THEC je napisao/la:amar je nekad znao biti i realan pa reci nesto i pametno ali ova izjava je vrhunac gluposti, eto pare s neba padaju
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Vratit će je on tebi kad tad, nije on pakaš.joker90 je napisao/la:I kako da mu covjek ne pjeva "vrati konju glavu amare" kad ovako lupi glupost??Orton je napisao/la:OSIM: SARAJEVO JE SLUČAJNO PARE DOBILO, TO NIJE PLOD NEKE STRATEGIJE!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Hvala na pokusaju uvrede..shzna je napisao/la:Vratit će je on tebi kad tad, nije on pakaš.joker90 je napisao/la:I kako da mu covjek ne pjeva "vrati konju glavu amare" kad ovako lupi glupost??Orton je napisao/la:OSIM: SARAJEVO JE SLUČAJNO PARE DOBILO, TO NIJE PLOD NEKE STRATEGIJE!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo je, nazalos, najrealnija strategija Zelje. Ako Dzeko predje u neki klub, a hoce najvjerovatnije, onda ce i Zeljo dovesti zvucnija pojacanja, a prica o djeci ce se zamrznuti. Dok se ne spickaju pare od Dzeke. A onda Jovo nanovo.Chinaglia je napisao/la:njihova strategija je čekanje na transfer Džeke
Samo, Dzekino prolazi, a ni na vidiku neki slican izdasniji transfer od koga bi se zivotarilo u buducnosti. Rijada moraju tusnuti dok jos ima statistiku, moje misljenje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sta kaze morz, Sarajevo je slucajno dobilo pare
Trebamo vuci za rukav, otimati, krasti da se ne odlijepe.
Kakav debil, javno poziva na otimacinu.

Trebamo vuci za rukav, otimati, krasti da se ne odlijepe.
Kakav debil, javno poziva na otimacinu.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.