FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 12 jun 2015, 19:39

macahz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ne znam sto se pljuje po Kvrzicu, momak je samo pitao da li bi mi bili za njegovo dovođenje. Nije on neka igracina svjetske klase, ali kod nas bi sigurno valjao.
Nisam za to repliciro a ovi me podrzali, vec da mastamo o Kvrzicima i Zahirovicima. Mi u ekipi imamo igrace dosta bolje od Kvrzica koji konkurisu na njegovu poziciju.
Smara me to potcjenjivanje nas samih a dizanje drugih. Ali to jennas mentalitet.
Bolji su nam Kodre, Jarniji, Kvrzici os Dzene, Dulje, Okuca, Velkoskog.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne znam kako iz ovog izvuce ovo da mi je neko bolji od Dzene i to da potcjenjujem nase igrace. Dulja je jedino bolje krilo koje imamo od Kvrzica, Okic mu nije ni blizu realno, pogotovo sad sa ovim problemima koje ima. Krste nije klasicno krilo svakako. Ako je tebi ovo sto imao DOSTA BOLJE od Kvrzica ko sto kazes onda me cudi kako nismo vec u EL..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Oploditelj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oploditelj » 12 jun 2015, 19:40

Onog trenutka kada vlasnik kluba Mr tan odluci i odrijesi kesu , bice i pojacanja i bece izgledan ulazak u grupe pa bar EL. Do tada , mislim da cemo redovno osvajati titule u BH PL. Finansijski smo NAJJACI , organizaciono isto tako , ekipu koju sada imamo je dovoljna da se sa trudom i radom , osvoji jos jedna titula....za jos jednu godinu smo iskusniji (i u poslovnom i sportskom dijelu). Znaci , imamo sve preduslove da opet uzmemp titulu.
Za sve ono sto se tice evrope , potrebno je uloziti jos vise para. Sve ostalo ako neko drugacije kaze , obina je ubleha-utopija , nazovite kako hocete.
BP 1946

macahz
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 12 jun 2015, 19:46

joker90 je napisao/la:
macahz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ne znam sto se pljuje po Kvrzicu, momak je samo pitao da li bi mi bili za njegovo dovođenje. Nije on neka igracina svjetske klase, ali kod nas bi sigurno valjao.
Nisam za to repliciro a ovi me podrzali, vec da mastamo o Kvrzicima i Zahirovicima. Mi u ekipi imamo igrace dosta bolje od Kvrzica koji konkurisu na njegovu poziciju.
Smara me to potcjenjivanje nas samih a dizanje drugih. Ali to jennas mentalitet.
Bolji su nam Kodre, Jarniji, Kvrzici os Dzene, Dulje, Okuca, Velkoskog.

Ne znam kako iz ovog izvuce ovo da mi je neko bolji od Dzene i to da potcjenjujem nase igrace. Dulja je jedino bolje krilo koje imamo od Kvrzica, Okic mu nije ni blizu realno, pogotovo sad sa ovim problemima koje ima. Krste nije klasicno krilo svakako. Ako je tebi ovo sto imao DOSTA BOLJE od Kvrzica ko sto kazes onda me cudi kako nismo vec u EL..
Ma nisam konkretno mislio na tebe, vec sam ti repliciro stav i ppovezao sa vecinom nas i nasim nacinom razmisljanja.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 12 jun 2015, 20:06

Često čitam oko Cimirota, svi pišu kako treba da ide, zaslužio je, prevazišao je ovu ligu.. Slažem se da jest zaslužio da igra u nekom jačem klubu i u jačoj ligi ali on igra u Sarajevu, najvećem klubu u BiH i ne treba ponižavati klub sa takvim komentarima. Eh, ja sam iskreno za njegovu prodaju samo iz razloga što nismo odavno prodali nijednog igrača za veće pare, mora se poslati pozitivna slika, mora neko probit led, samo iz tog razloga bi Cimirota prodao. A da je bio slučaj da smo već prodali par igrača za fine pare zadnjih godina, pod svaku cijenu bi Cimirota vezao ugovorom i ostavio ga koliko je god moguće duže jer jedino tom strategijom se može dostić nivo Rijeke, Partizana.

Što se tiče novih igrača, mislim da je promašaj sa Bekićem, jer je kvalitetom bar po prikazanom u rangu sa Protićem, Purićem, Okićem.. igračima koje bi mnogi navijači FKS voljeli da napuste klub. Istina, potrefilo se sa par igrača za kojih se nije čulo ranije (Cimirot) da naprave to što jesu, ali dosta se pogriješilo sa ovim polovnjacima (Kostić, Protić, Mitrevski, Purić, Okić, Kallasi...) za kojih se nadalo da će proigrati, nadam se da griješim. Hebibović je solidan igrač za ovu ligu i nadam se da će uistinu bit pravo pojačanje.

Tražimo bekove, a obojica ovih igrača su igrali u svojim klubovima dosta ofanzivnije, a takvih igrača imamo milion. Sada stoji samo ono da oni kao mogu igrati na beku, mogu ali kako? Pitanje je, nadam se da će bit od trenutnih.

Moja želja je da se dovede Subić iz Borca pod svaku cijenu, jedan dosta kvalitetan i iskusan stoper, po mogućnosti neka gromada. Jedan ubojit napadač kao Benko i jedan dobar vezni igrač kao Jajalo.
Volio bi da se što prije riješimo Bandovića, Barića, Okića, Purića, Kaudia, Protića..

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 12 jun 2015, 20:20

SiouxLukavac je napisao/la:Često čitam oko Cimirota, svi pišu kako treba da ide, zaslužio je, prevazišao je ovu ligu.. Slažem se da jest zaslužio da igra u nekom jačem klubu i u jačoj ligi ali on igra u Sarajevu, najvećem klubu u BiH i ne treba ponižavati klub sa takvim komentarima. Eh, ja sam iskreno za njegovu prodaju samo iz razloga što nismo odavno prodali nijednog igrača za veće pare, mora se poslati pozitivna slika, mora neko probit led, samo iz tog razloga bi Cimirota prodao. A da je bio slučaj da smo već prodali par igrača za fine pare zadnjih godina, pod svaku cijenu bi Cimirota vezao ugovorom i ostavio ga koliko je god moguće duže jer jedino tom strategijom se može dostić nivo Rijeke, Partizana.

Što se tiče novih igrača, mislim da je promašaj sa Bekićem, jer je kvalitetom bar po prikazanom u rangu sa Protićem, Purićem, Okićem.. igračima koje bi mnogi navijači FKS voljeli da napuste klub. Istina, potrefilo se sa par igrača za kojih se nije čulo ranije (Cimirot) da naprave to što jesu, ali dosta se pogriješilo sa ovim polovnjacima (Kostić, Protić, Mitrevski, Purić, Okić, Kallasi...) za kojih se nadalo da će proigrati, nadam se da griješim. Hebibović je solidan igrač za ovu ligu i nadam se da će uistinu bit pravo pojačanje.

Tražimo bekove, a obojica ovih igrača su igrali u svojim klubovima dosta ofanzivnije, a takvih igrača imamo milion. Sada stoji samo ono da oni kao mogu igrati na beku, mogu ali kako? Pitanje je, nadam se da će bit od trenutnih.

Moja želja je da se dovede Subić iz Borca pod svaku cijenu, jedan dosta kvalitetan i iskusan stoper, po mogućnosti neka gromada. Jedan ubojit napadač kao Benko i jedan dobar vezni igrač kao Jajalo.
Volio bi da se što prije riješimo Bandovića, Barića, Okića, Purića, Kaudia, Protića..

Repiciracu ti samo u vezi price oko Cimija. Imamo gazdu , imamo ponudu...tu se prica zavrsava

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jun 2015, 20:35

1946

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 12 jun 2015, 20:37

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 jun 2015, 21:18

:beba:
Nestvarno... Photoshop
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 jun 2015, 21:27

Kompleksaši :think:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 12 jun 2015, 21:46

Jos dva travnata i sminka :zviz: :opaopa:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 jun 2015, 21:47

Još 1 ;)
4.10.2009.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 jun 2015, 22:27

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 12 jun 2015, 22:42

Mogao bi nas pojacat jedan crnac. Pozicija zadnji vezni.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jun 2015, 22:47

1946

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 12 jun 2015, 22:48

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 12 jun 2015, 22:51

Eeeeeheeee bilo je i vrijeme. :D :tokralju: :tokralju:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 jun 2015, 22:51

Ti si opet šampion !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 12 jun 2015, 22:53

Ma ne placa nama Turkish nista. :urnebes:
1946

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 12 jun 2015, 22:54

Head je napisao/la:Ma ne placa nama Turkish nista. :urnebes:
Samo avio karte za europske utakmice..
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, dlakavijazavac, hansbosna, misstianopenaldo, Venom i 89 gostiju.