aje ne zezaj me da sam ti pomogoReds96 je napisao/la:Kralju Citizen hvala na analizi utakmice jer si mi pomogao da se odlučim da odigram gol izraela uz još poneki par i ostvarim dobitak na kladi

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
aje ne zezaj me da sam ti pomogoReds96 je napisao/la:Kralju Citizen hvala na analizi utakmice jer si mi pomogao da se odlučim da odigram gol izraela uz još poneki par i ostvarim dobitak na kladi
Citizen-X je napisao/la:samo da predlozim sutra monfilsa dvicu - jest rizik ali mislim da je dostojniji protivnik od propalih Bagdatisa i Tomica koji su Nadalu otkinuli set kako tako - a nije bas losa kvota 2.5.... mislim da Gejlu ne bi trebalo nedostajati motiva....
gudlakiram....
baš si ti mjerodavan za rafine mečeveBMWspeed2 je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:samo da predlozim sutra monfilsa dvicu - jest rizik ali mislim da je dostojniji protivnik od propalih Bagdatisa i Tomica koji su Nadalu otkinuli set kako tako - a nije bas losa kvota 2.5.... mislim da Gejlu ne bi trebalo nedostajati motiva....
gudlakiram....
Ako si ti predlozio da igraju na monfilsa ja svima predlazem da bez razmisljanja odigraju 2:0 na nadala po kvoti 2,30 i da uzmu pare a ako nisu toliko sigrurni kao ja u pomenuti rezultat onda neka hladne glave stave 1 i odmah zaokruze tip.HVALA
BMWspeed2 je napisao/la:Rokajte na RAFU danas i uzmite lovu pozz
Ne znam kako se objavljuju listici, nije ni vazno, vazno je da se proslo.Pasha_car_aga je napisao/la:BiH-Izrael 1
Dzeko daje go
Kvota: 3.57
Ulog: 100
Pozdrav
Citizen-X je napisao/la:samo da predlozim sutra monfilsa dvicu - jest rizik ali mislim da je dostojniji protivnik od propalih Bagdatisa i Tomica koji su Nadalu otkinuli set kako tako - a nije bas losa kvota 2.5.... mislim da Gejlu ne bi trebalo nedostajati motiva....
gudlakiram....
ja bih radije opalio obranu i bio u plusu nego se peko bezveze....Markolini991 je napisao/la:Sta mislite za mec Čilić-Troicki? Dobija li to Marin, cekam ga za 90km na 30 uloga, da li da branim, ili ne? 2.90 je kvota na Viktora..
BMWspeed2 je napisao/la:Citizen-X je napisao/la:samo da predlozim sutra monfilsa dvicu - jest rizik ali mislim da je dostojniji protivnik od propalih Bagdatisa i Tomica koji su Nadalu otkinuli set kako tako - a nije bas losa kvota 2.5.... mislim da Gejlu ne bi trebalo nedostajati motiva....
gudlakiram....
Ako si ti predlozio da igraju na monfilsa ja svima predlazem da bez razmisljanja odigraju 2:0 na nadala po kvoti 2,30 i da uzmu pare a ako nisu toliko sigrurni kao ja u pomenuti rezultat onda neka hladne glave stave 1 i odmah zaokruze tip.HVALA
LoseReds96 je napisao/la:Žene EP
Poljska-Grčka
Zbroj poena: 113.5
Tip: više
Kvota: 1.85
Ovo singliram jer je po meni jako niska margina te bi trebalo ovo ići preko.Bit će egal utakmica te stoga mislim da će se barem kojih 115-120 poena na ovoj utakmici sakupit.
Sretno!
Win win FT:1:1Reds96 je napisao/la:Kvalifikacije za EP
Irska-Škotska
Tip: manje od 2.5 gola
Kvota:1.55
Očekujem tvrdu utakmicu sa malo pogodaka kao što i biva u njihovim međusobnim susretima.
Sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.