Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Pivopija je napisao/la:nebeskasila je napisao/la:Dzeko je uzeo loptu da se ispravi za grešku kod gola. Prije nam je Salihović uvijek šutao, sad treba odrediti nekog, nez ko bi mogao, medunjanin mozda

Jedino protiv Bjelorusije je sutao i pogodio.
A najsigurniji je u penalima bio, obično je Miske šutao al' on to nekako gospodski dadne a Sejo probije i golmana i mrežu i sve
Btw mislio sam da će Džeko profulati, znam da je pucao protiv Armenije, protiv Arsenala i negdje na nekoj turneji pripremama za City i sva tri puta je promašio. A možda je još jednom pucao i za repku al' ne mogu da se sjetim protiv koga

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Cartman
-
Kontakt:
Interista je napisao/la:Ocekivao sam da ce Dzeko uzeti penal jer nisam siguran da ce Pjanic htjeti nakon promasaja protiv Cipra sutati
Iako je dao Dzeko gol ne vjerujem njemu ni sekunde sto se penala tice. Previse je masio ranije. Nesto kontam da bi Medunjanin mogao bit dobar iz penala.
Ali opet je mozda Dzeko najbolja opcija, barem ima iskustva i navikao je na pritisak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Interista
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Interista je napisao/la:Ocekivao sam da ce Dzeko uzeti penal jer nisam siguran da ce Pjanic htjeti nakon promasaja protiv Cipra sutati
Iako je dao Dzeko gol ne vjerujem njemu ni sekunde sto se penala tice. Previse je masio ranije. Nesto kontam da bi Medunjanin mogao bit dobar iz penala.
Ali opet je mozda Dzeko najbolja opcija, barem ima iskustva i navikao je na pritisak.
Slazem se za Medunjanina znam da je Kasiljasu dao iz penala na pocetku sezone poslije toga promasio protiv Celte poslije Misketa tesko cemo naci onakog rutinera za penale
-
Wisey
-
Kontakt:
Dobra igra, ima smisla to što trener radi sa ekipom. Ne treba njemu suditi na osnovu toga što ide skautirati i analizirati, pogotovo ne hvaliti radi toga. To mu je u opisu posla i činjenica da njegov prethodnik to nije radio ne znači da se trebaju dizati takvi potezi.
Jedino je mjerodavno teren i igra. Večeras prva prava utakmica na osnovu koje se može izvući početni utisak i to je izgledalo prilično dobro. Međutim, ima dosta rupa u timu, nadam se da ne misli stvarno da neće morati ništa mijenjati u Belgiji jer sa ovakvom organizacijom u defanzivi ne gine nam par komada. Izrael je prelako dolazio do gola i izbacivao našu cijelu sredinu terena.
Pohvale za puno ozbiljniji pristup i odnos prema igračima koji su odigrali možda najbolju tekmu u ovom terminu, kad su inače na odmoru.
-
Pivopija
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Pivopija je napisao/la:nebeskasila je napisao/la:Dzeko je uzeo loptu da se ispravi za grešku kod gola. Prije nam je Salihović uvijek šutao, sad treba odrediti nekog, nez ko bi mogao, medunjanin mozda

Jedino protiv Bjelorusije je sutao i pogodio.
A najsigurniji je u penalima bio, obično je Miske šutao al' on to nekako gospodski dadne a Sejo probije i golmana i mrežu i sve
Btw mislio sam da će Džeko profulati, znam da je pucao protiv Armenije, protiv Arsenala i negdje na nekoj turneji pripremama za City i sva tri puta je promašio. A možda je još jednom pucao i za repku al' ne mogu da se sjetim protiv koga

Upravo tako, i svaki put je zapucao nebu pod oblake, i ja sam se bio zabrinuo kad je uzeo loptu da puca penal, ali sam nekako tjesio sam sebe da je samouvjeren cim je uzeo odmah loptu, a i zeljan iskupljena za onaj gol Izraela, pa rekoh, ne moze je opet zapucati na tribine.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 13 jun 2015, 00:29
Da, mora popraviti defanzivni dio tima. Mada mora se priznati da je i Besic imao malo slabiju defanzivnu utakmicu nego obicno. Kolasinac se tek oporavio nedavno i nije bas najbolji, a i Mujdza nije fizicki najspremniji. Medjutim mora to puno bolje, posebno lijeva strana gdje imas dobrog defanzivnog krilnog igraca.
Celik!3,2,2.
-
Clutch
-
Kontakt:
Ma Pjanić je 'tehnički' idealan izvođač jedanaesteraca, ne samo za nas nego za bilo koju ekipu na svijetu. Posjeduje odličan jak i precizan udarac.
Samo mora u glavi riješiti neke stvari..
Džeko definitivno nije rješenje.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
suhakrpa
-
Kontakt:
Džeko je mislim protiv Estonije jednom promašio penal, a u Bundesligi mu je igrač odbranio penal (ako se dobro sjećam) nakon što je golman dobio crveni.
Inače Meši sve čestitke za večerašnju utakmicu. Odlično pripremljena utakmica i sigurno da i on ima veliki udio u pobjedi. Nisam puno gledao prema klupi, ali uvijek kad pogledam tu je kraj linije i daje savjete igračima, čak je jednom i pao na koljena nešto. Drago mi je da daje izjave tipa da već sutra počinju pripreme za Belgiju, jer nam je ta utakmica nevjerovatno važna i vjerujem da je i on toga svjestan. Ako nas uspije izvući iz ovoga i odvesti na prvenstvo treba mu napraviti spomenik ispred BP-a.
-
samogrbavica
-
Kontakt:
Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 01:46
Joj, majke mi moje kako je lijepo uci na fb. Nijedan pitar ne slavi pobjedu reprezentacije valjda u misijim rupama, HAHAHA.
Bravo Meša lave, i 2x Edin <3
KHAJ PRICE
-
SlevinKelevra
-
Kontakt:
Postao/la SlevinKelevra » 13 jun 2015, 01:50
los izbor za penal, bez obzira na pogodak. ostalo za 10 sto se mese tice. lijepo je napokon imati pravog selektora na klupi.
-
joker90
-
Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:Joj, majke mi moje kako je lijepo uci na fb. Nijedan pitar ne slavi pobjedu reprezentacije valjda u misijim rupama, HAHAHA.
Sto ne bih slavio pobjedu ako sam pitar? Ti koliko nas mrzis i hvalis se sto u porodici ti niko ne navija za Sa cudim se i da imas u raji pitare..

Bahati, bahati Željkan!
1946
-
let3
-
Kontakt:
Mehmed Baždarević je ocigledno bolji trener/selektor/strucnjak/pa i taktičar od Sušića...ozbiljniji je, posveceniji selektorskom poslu, prati uživo naše igrce po raznim ligama, aktivniji pored aut linije, tehnološki je moderan i u trendu - nije zaostao na VHS kasetama, zasad ne pokazuje neke znakove nepotizma kao njegov prethodnik i još neke karakteristike....no, hoce li nam sve to moci pomoci da se dočepamo nekako baraža

-
Effenberg
-
Kontakt:
Ova pobjeda ide 90% Meshi. Super je sve poslozio, bez puno komplikovanja, izvukao maksimum od ono malo igraca koji su nam u formi, vrlo uspjesna krila i uloga Dzeke slicna kao i protiv Austrije, dok nam kod onog goveda bilo nabij je na Dzeku pa sta Bog dadne.
Bravo Mesha, samo nastavi. I ako se ne kvalifikujemo ja mu necu nista zamjerit, naravno uz uslov da nas protiv ovih manjih ne obruka, a nece!
Jednostavno tesko je pocistiti sva vanago od onog goveda sto su ostala, ali eto trudi se maximalno i stoji iza igraca daje im podrsku dok im nije najbolje u klubovima, a najbolji je takticar sto je sjedio dosad na klupi repke.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
Cepi1981
-
Kontakt:
Nista ovaj sastav ne treba nesto puno mijenjati osim kad sw Zuka vrati i kao drugog napadaca podhitno zvati Mahmutovica. Mislim barem za sada da je to nas najbolji napadac.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
samogrbavica
-
Kontakt:
Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 02:54
Isto tako mu treba odati pocasti jer igra s momcima koji slabo igraju u svojim klubovima. Mozda da su trojica standardna, ostali su totalno out. I opet je izvukao maksimum i svaka mu cast.
Bice tesko sta je ona trenercina uradila od ovih kvalifikacija, a sad je uspio naci neki Turski klub napokon. Amin
KHAJ PRICE
-
Cartman
-
Kontakt:
Vec protiv Belgije ce biti totalno drukcija utakmica. Nece nam trebat brzina Vranjesa. Zukanovic je kvalitetniji igrac i treba igrat. Osim toga, ne vidim puno mjesta za promjene. Samo Boga molit da ne bude povreda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
Effenberg
-
Kontakt:
Cepi1981 je napisao/la:Nista ovaj sastav ne treba nesto puno mijenjati osim kad sw Zuka vrati i kao drugog napadaca podhitno zvati Mahmutovica. Mislim barem za sada da je to nas najbolji napadac.
Kakvi ba Mahmutovci. Moze to al za klupe. Dzeko, Lula, Visca to je najbolje sto imamo to je i uigrano, ostali neka ih tu, ne treba sad nista na silu forsirati i kockati se da li ce upaliti ili nece. To je sve u 5 deka i Zec i Mahmutaga i Djuric. Druga klasa i nivo za ove gore prve pobrojane. Mi treba da uzivamo jos 3-4 godine dok imamo jos ove generacije, jer poslije toga kad se budu pitale Zeke mjesto (D)zeke

e tad nas nigdje nece bit.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
-
samogrbavica
-
Kontakt:
Postao/la samogrbavica » 13 jun 2015, 03:13
Slazem se s tvojim postovima, ali se ne slazem za Mahmutovica. Momak je extra - dobar napadac i pored toga je promjenio klub. Dosao je u najjaci klubu u Ceskoj i to je pokazatelj da ima potencijala itekako..
KHAJ PRICE
-
let3
-
Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:Isto tako mu treba odati pocasti jer igra s momcima koji slabo igraju u svojim klubovima. Mozda da su trojica standardna, ostali su totalno out. I opet je izvukao maksimum i svaka mu cast.
Bice tesko sta je ona trenercina uradila od ovih kvalifikacija, a sad je uspio naci neki Turski klub napokon. Amin
Ispravka kolega
Samo Višća igra u svom klubu standardno...ostalih 10 + ona trojica koja su ušla sa klupe (Vedo, Izet i Hadžić) su totalno out

na nekima se vidi iz aviona da nisu odigrali utakmice pola godine i da igraju ispod svake forme.
Sve sami grijaci klupe u svojim klubovima, cak i Begović u zadnje vrijeme kad nije htio produžiti ugovor sa Stoke-om.
Zato treba cestitati Meši

sa ovakvim sastavom koji je totalno van takmicarskog ritma i stroja je pobjedio Izrael

Zadnja izmjena:
let3, dana/u 13 jun 2015, 03:17, ukupno mijenjano 2 puta.
-
harishp
-
Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:Joj, majke mi moje kako je lijepo uci na fb. Nijedan pitar ne slavi pobjedu reprezentacije valjda u misijim rupama, HAHAHA.
Aldin-o

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Confiance, Cwirek, dime, ELDIABLO20, FerdinandF, Google Adsense [Bot], HordasFks, hurem, izdzezveubrazil, James1987, jurisicduska, lol89, mercurial, Mocvara1991, moreno123, Muumii, N3R3D, napapijri1987, NazorUso, Nemanja99, Proximic, safun79, Slobodanpad1945, torbica, travuljasSs, unavita, ventilateur, voltron30, zikerrz21 i 335 gostiju.