Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
bravo Meša ,posebno za Višcu taj momak je davno zasluzio da bude u prvih 11 ,pred SP SAM SASTAVLJAO I vIŠCA MI JE BIO UVIJEK U PRVIH 11

-
SjeverniVjetar
Zrela igra, s imperativom, vracanbje sa 0-1, na 3-1...ne treba ga previse hvaliti, ali to je igra koja nam treba !!!
Mesa majstore, cuvaj se da ne zaj.ebes !
Mesa majstore, cuvaj se da ne zaj.ebes !
Mahmutovicu je 30 godina i vrhunac karijere mu je ovaj transfer u Viktoriju, ali se jos uvijek nije izborio za prvu postavu u svom klubu, tako da ne vidim cemu toliko potenciranje njega i jos ga okarakterisati kao ekstra igraca.samogrbavica je napisao/la:Slazem se s tvojim postovima, ali se ne slazem za Mahmutovica. Momak je extra - dobar napadac i pored toga je promjenio klub. Dosao je u najjaci klubu u Ceskoj i to je pokazatelj da ima potencijala itekako..
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Sad za sad Mesa radi sve po planu koji je i naveo kad jetek postao selektor i dok je ovako, moju prdrsku ima!! Bravo Mesaaa
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ipak mislim da je Mahmutovic trenutno nas najbolji napadac odnosno u najboljoj je formi od svih napadaca sa kojima raspolazmo. Vedo u najkracem reku ako ne popravi formu na najljepsi nacin mu se zahvaliti i umjesto njega dati sansu Mahmutovicu. P.s. sta bi Susic rekao poslje ove tekme (uvjeren sam da je on tu da bi zijanili)??? "Pa jos nije sve izgubljeno, jos je 12 poena u igri...."Pivopija je napisao/la:Mahmutovicu je 30 godina i vrhunac karijere mu je ovaj transfer u Viktoriju, ali se jos uvijek nije izborio za prvu postavu u svom klubu, tako da ne vidim cemu toliko potenciranje njega i jos ga okarakterisati kao ekstra igraca.samogrbavica je napisao/la:Slazem se s tvojim postovima, ali se ne slazem za Mahmutovica. Momak je extra - dobar napadac i pored toga je promjenio klub. Dosao je u najjaci klubu u Ceskoj i to je pokazatelj da ima potencijala itekako..
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Mahmutovic je postigao 12 golova ove sezone. Znaci gol svakih 128 minuta i hajde uporedite ga sada sa drugim igracima i prvi je strijelac svog kluba. Koje tek toliko da se zna nije mali klub nego je klub koji cesto igra grupe EL ili lige prvaka i prvak je svoje drzave. Istina je da ima 29 godine mada to ne mora da znaci da je neupotrebljiv. Olic ima 35 godina pa je jos uvijek starter protiv jedne Italije za Hrvatsku. Spaha ima 34 naprimjer i jos uvijek je odlican. Znaci moze odigrati jos bar tri-cetiri sezone realno. Ovdje je glavni problem sto on, Zec pa i Djuric da ne govorim o Seferovicu, Tankovicu i drugima nisu uopste dobijali nikakave sanse. I sada je jako tesko Mesi da ubacuje nove igrace kada mu je svaka utakmica kao finale. Samo nevidim razloga da se Mahmutovic podcijenjuje bez da dobije adekvatnu sansu. Posebno ako napravi nesto sa svojim klubom ove sezone u ligi prvaka ili EL.
Vedo ima prednost pred svima osim Dzeke ako bude imao bar solidne partije za svoj novi klub. Inace nevidim razloga za to.
Vedo ima prednost pred svima osim Dzeke ako bude imao bar solidne partije za svoj novi klub. Inace nevidim razloga za to.
Ispravi mi ako griješim, ali Mahmutovic nije dao 12 golova za Plzen. Čak je znao i sjediti na klupi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
6 golova je dao za Plzen, i 6 u prvom dijelu sezone za teplicejasmin10 je napisao/la:Ispravi mi ako griješim, ali Mahmutovic nije dao 12 golova za Plzen. Čak je znao i sjediti na klupi.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
od meše se očekivalo da dobije ove dvije tekme i da uvede taktiku u igru reprezentacije, i to je on manje više i uradio.
u belgiji ne treba očekivati previše, u pitanju je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, šta bude biće
onda se očekuje da dobije naredne dvije kući pa onda na kipar, ako ta tekma bude šta odlučivala da se pokuša, ako ne onda svakako nema veze, glavu gore i juriš na svjetsko
ni manje ni više
u belgiji ne treba očekivati previše, u pitanju je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, šta bude biće
onda se očekuje da dobije naredne dvije kući pa onda na kipar, ako ta tekma bude šta odlučivala da se pokuša, ako ne onda svakako nema veze, glavu gore i juriš na svjetsko
ni manje ni više
Samo da pozdravim i zahvalim se na sjajnoj utakmici selektore
Vise je nego ocigledno s kakvim zarom i voljom radi nas Mesa
Taktika iz udzbenika ,sastav pogodio 100% igraci nabrijani do yaya ,sve sto nismo imali prije samo par mjeseci.Ovo je definitivno obecavajuce i zelim vjerovati da ce biti samo bolje,covjek okrenu atmosferu za 180 stepeni za samo dvije tekme
Cestitam selektore

Vise je nego ocigledno s kakvim zarom i voljom radi nas Mesa
Taktika iz udzbenika ,sastav pogodio 100% igraci nabrijani do yaya ,sve sto nismo imali prije samo par mjeseci.Ovo je definitivno obecavajuce i zelim vjerovati da ce biti samo bolje,covjek okrenu atmosferu za 180 stepeni za samo dvije tekme
Cestitam selektore
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- samogrbavica
- Kontakt:
Godine uopce nisu bitne jer Mahmutovic je trebao dobiti poziv kad je zabijao po sezonu po 30 golove. Imao je poslije toga tesku povredu i opet je napravio transfer. Nije ga imao ko gurati i zavrsena prica.Pivopija je napisao/la:Mahmutovicu je 30 godina i vrhunac karijere mu je ovaj transfer u Viktoriju, ali se jos uvijek nije izborio za prvu postavu u svom klubu, tako da ne vidim cemu toliko potenciranje njega i jos ga okarakterisati kao ekstra igraca.samogrbavica je napisao/la:Slazem se s tvojim postovima, ali se ne slazem za Mahmutovica. Momak je extra - dobar napadac i pored toga je promjenio klub. Dosao je u najjaci klubu u Ceskoj i to je pokazatelj da ima potencijala itekako..
Iskreno, mislim da ga nisi nikad u zivotu gledao i da ne znas o kakvom je igracu rijec. Vjerovatno si pregledao samo statistiku, ali blizu, i vidio koliko ima godina. Ja ne pisem o igracima ko je nisam gledao najmanje 5-6 puta, jer nema svrhe komentarisati. Treba ga prvo pogledati.
KHAJ PRICE
A ljudi nas u prvoj utakmici koja je bila ne tako davno rastavili na proste faktore, ni to ne treba zaboravitlet3 je napisao/la:Ispravka kolegasamogrbavica je napisao/la:Isto tako mu treba odati pocasti jer igra s momcima koji slabo igraju u svojim klubovima. Mozda da su trojica standardna, ostali su totalno out. I opet je izvukao maksimum i svaka mu cast.
Bice tesko sta je ona trenercina uradila od ovih kvalifikacija, a sad je uspio naci neki Turski klub napokon. Amin![]()
Samo Višća igra u svom klubu standardno...ostalih 10 + ona trojica koja su ušla sa klupe (Vedo, Izet i Hadžić) su totalno outna nekima se vidi iz aviona da nisu odigrali utakmice pola godine i da igraju ispod svake forme.
Sve sami grijaci klupe u svojim klubovima, cak i Begović u zadnje vrijeme kad nije htio produžiti ugovor sa Stoke-om.
Zato treba cestitati Meši![]()
sa ovakvim sastavom koji je totalno van takmicarskog ritma i stroja je pobjedio Izrael
![]()
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
3xEdinsamogrbavica je napisao/la:Joj, majke mi moje kako je lijepo uci na fb. Nijedan pitar ne slavi pobjedu reprezentacije valjda u misijim rupama, HAHAHA.
Bravo Meša lave, i 2x Edin <3
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Meša 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma jaSchwarz je napisao/la:3xEdinsamogrbavica je napisao/la:Joj, majke mi moje kako je lijepo uci na fb. Nijedan pitar ne slavi pobjedu reprezentacije valjda u misijim rupama, HAHAHA.
KHAJ PRICE
-
bordobijeli
- Kontakt:
Manijaci Željini !Schwarz je napisao/la:3xEdinsamogrbavica je napisao/la:Joj, majke mi moje kako je lijepo uci na fb. Nijedan pitar ne slavi pobjedu reprezentacije valjda u misijim rupama, HAHAHA.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Zasto bi iko navija za reprezentaciju u kojoj nam igra neko ko podrzava one koju su rusili ovu drzavu i selektora koji na to nije imao nista da kaze.Dok je Bazdarevica i Vranjesa za mene reprezentacija BiH u fudbalu ne postojil.samogrbavica je napisao/la:Joj, majke mi moje kako je lijepo uci na fb. Nijedan pitar ne slavi pobjedu reprezentacije valjda u misijim rupama, HAHAHA.
Kako su jadni ovi pojedini navijaci Zelje. Pa Bog vam pamet dao kao da je bitno odakle je ko. Pa Pitar je i doveo Viscu u A reprezentaciju. Boli vas ona stvar za reprezentaciju bitno vam je nek je iz Zelje.
I Dzumhuru napraviste bespotrebno problem da ga ne podrzavaju svi. Isto kao da ga je Amar Osim naucio tenisu. Smirite dozivljaje i uzivajte u pobjedama.
I Dzumhuru napraviste bespotrebno problem da ga ne podrzavaju svi. Isto kao da ga je Amar Osim naucio tenisu. Smirite dozivljaje i uzivajte u pobjedama.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Yebo vas i željo i sarajevo, i čitava premier liga, imate poseban pdf za vaša prepucavanja i držite te rasprave u tim okvirima.
Najviše mi se sinoć svidjelo kad je čitava tribina skandirala Palestina, Meša priilazi i govori Bosna, Bosna, kakva Palestina, pa su tek onda ovi naši levati počeli da skandiraju za matičnu državu
Najviše mi se sinoć svidjelo kad je čitava tribina skandirala Palestina, Meša priilazi i govori Bosna, Bosna, kakva Palestina, pa su tek onda ovi naši levati počeli da skandiraju za matičnu državu
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, bvsic, COYGBiH, Edincapitano, EnesSS, FerdinandF, kontra, Konzerva, N3R3D, Rimes87, StevieG8, tuitamo, unavita, Viking4 i 138 gostiju.