Odlično je sarađivao i sa Medunjaninom, što je itekako bitno. Fenomenalno su pokrivali jedan drugog, nadopunjavali se i po prvi put su djelovali kompaktno.Rios je napisao/la:posebno me dojmila njegova dobra igra sa Viscom
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanić
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Treba mu i Medunjanin na nivou koji ce gurati lopte do njega,lako je bilo Misimovicu kad je imao Pjanica iza sebeVirtu4l je napisao/la: Fantastičan pregled igre, protok lopte, i izgleda da je Višća upravo ono što mu je falilo. Nedavno sam pisao o tome, treba mu pravo krilo koje će raširiti igru, a ne trpati se u sredinu i smetati, a večeras je to imao u Višći. Nadam se da je ovo početak jedne odlične saradnje.

Može Mire i bolje od ovoga sigurno ali i pored toga uz Viscu je bio pojedinac oko kojeg se sve vrtilo,.
Virto sta kazes?
Bez Papketa i Misimovica bolje izgleda. kuknjava

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Konačno da i Pjanić nešto odigra za reprezentaciju.
Da li je ovo naznaka nekog preokreta u njegovoj igri što se nacionalog dresa tiče ?
Teško, ali sačekajmo Belgiju pa da vidimo.
Da li je ovo naznaka nekog preokreta u njegovoj igri što se nacionalog dresa tiče ?
Teško, ali sačekajmo Belgiju pa da vidimo.
Moze i bolje Pjanke, ali dobar kao i uvijek. Lider repke. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igrao je povrijedjen.Cartman je napisao/la:Moze i bolje Pjanke, ali dobar kao i uvijek. Lider repke.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Greivis je napisao/la:Virto sta kazes?![]()

Gdje nam je ( Ljevakovic ) Gringo ??
Slazem se,napisao sam da su se dobro slagali i nadopunjavali.Taj trio Besic-Pjanic-Medo vjerovatno nikad bolji nije bio.Virtu4l je napisao/la:Odlično je sarađivao i sa Medunjaninom, što je itekako bitno. Fenomenalno su pokrivali jedan drugog, nadopunjavali se i po prvi put su djelovali kompaktno.Rios je napisao/la:posebno me dojmila njegova dobra igra sa Viscom
Ali ipak najbolje je to ferceralo za Viscom po meni,puno njihovih akcija je bilo.Odgovaraju jedan drugom definitivno,Viscina brzina plus Miretovi lucidni i tacni pasovi mogu nam donijeti dosta toga u buducnosti.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- sagitarius
- Kontakt:
Greivis je napisao/la:Igrao je povrijedjen.Cartman je napisao/la:Moze i bolje Pjanke, ali dobar kao i uvijek. Lider repke.
Ma on uvijek povrijedjen kad dodje na okupljanje...
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
I takav je opet nas najbolji igrac.sagitarius je napisao/la:Greivis je napisao/la:Igrao je povrijedjen.Cartman je napisao/la:Moze i bolje Pjanke, ali dobar kao i uvijek. Lider repke.
Ma on uvijek povrijedjen kad dodje na okupljanje...

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- sagitarius
- Kontakt:
To ne sporim!Greivis je napisao/la: I takav je opet nas najbolji igrac.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Ma i ovdje je odlican. Ima dva igraca koji ce trcati za njega, odlican zadnji pass i slobodu u igri. Vise mu ne treba. Odlicna partija i ocekujemo sto vise ovakvih ubuduce.Clutch je napisao/la:I tako Miralem uvijek nestane u ključnim utakmicama.![]()
Meša ga je puno bolje uklopio u našu igru i 'približo' lopti, iako mi je i dalje mučna činjenica da Miralem ne igra svoju poziciju, na kojoj je jedan od najboljih na svijetu. Ipak, dok imamo ovakvog Medunjanina, za kojeg bi bilo šteta da ne igra, snaći će se Mire već nekako, što smo odlično vidjeli večeras.
Na redu je Belgija, biće teško, ali sve je moguće kad imaš Mozarta u svojim redovima. Kapa dole majstore
Jest' protiv Izraela.geoxx je napisao/la:Ma i ovdje je odlican. Ima dva igraca koji ce trcati za njega, odlican zadnji pass i slobodu u igri. Vise mu ne treba. Odlicna partija i ocekujemo sto vise ovakvih ubuduce.Clutch je napisao/la:I tako Miralem uvijek nestane u ključnim utakmicama.![]()
Meša ga je puno bolje uklopio u našu igru i 'približo' lopti, iako mi je i dalje mučna činjenica da Miralem ne igra svoju poziciju, na kojoj je jedan od najboljih na svijetu. Ipak, dok imamo ovakvog Medunjanina, za kojeg bi bilo šteta da ne igra, snaći će se Mire već nekako, što smo odlično vidjeli večeras.
Na redu je Belgija, biće teško, ali sve je moguće kad imaš Mozarta u svojim redovima. Kapa dole majstore
Protiv Belgije će biti duplo manje koristan na ovoj poziciji, i to ne svojom krivicom..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ovakav majstor se rodi jednom u 20 godina
Konačno je odigrao dobru utakmicu i u dresu reprezentacije. Trio Medunjanin-Pjanić-Bešić je odlično držao sredinu i jako dobro funkcionisao. Pravili su dosta problema Izraelcima koji nisu mogli ništa da organizuju na sredini pored njih. Pjanić je dosta pretrčao jer je stalno išao naprijed i vršio presing na zadnju liniju, a onda opet nazad na sredinu. Jako dobro je razigravao naša krila, posebno Višću, i nadam se da će i protiv Belgije odigrati ovako dobro.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Napokon dobra tekma 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prvo poluvrijeme dominiro,drugo takticki i disciplinovano odradio,njegova daleko najbolja utakmica odavno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sinoć je dirigovao našom igrom u stilu Pirla ili Xavija. Sve akcije su polazile od njega, njegovi lucidni pasovi su otvarali prostor našim krilnim igračima i bekovima, a uz to je osvojio i dosta lopti. Sve to igrajući na neprirodnoj poziciji polušpica, bez nekog poput Misketa da ga barem malo rastereti, te s problematičnim člankom čiju operaciju odlaže najviše radi svetog dresa. Konačno je svima (dobro, ne baš svima, ali barem većini, nekima svakako nikad neće doći iz guzice u glavu) dokazao da je istinski lider i najbolji igrač naše reprezentacije. Bravo, maestro, samo tako nastavi do kraja kvalifikacija.
Kako vrijeme prolazi, ja sam sve više uvjeren da bi Pjanić trebao biti "namješten" na terenu onako kako je nekoć bio namješten Xavi. Znači osigurač iza Bešić, on negdje oko sredine i ispred njega ofanzivac poput Inieste (a takvog nemamo haha)
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GRANDE ROMA !!!!!Evil Genius II je napisao/la:miralem pjanic - sportski direktor koji je romi mozda obezbijedio najboljeg napadaca nakon batistute

[youtube][/youtube]
Ide Dzeko budi novi Batistuta. Kako ti ne dosadi vise covjece. Za ovo se zivi. Ovo je vrh nema dalje. Vrati Romu u sami vrh svijetskog fudbala.
Totti smeker sto jest jest

@Evil 3.15 min Capitano

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.