FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 09:45

Tuzlak04 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ma nije isto, u Zvorniku odakle je, ili gdje je bio po TK bjese da ima ljudi sto navijaju za Sarajevo i to. Nije Said dok je dosao u Slobodu gajio simpatije prema nama. Covjeku je draze Sarajevo i et, ali draga mu je i Sloboda.. Nema se sta raspravljat
Pa nije on proveo u Zvorniku 20 godina, pa došao u Tuzlu. Frajer je 88 godište. Zvornika se i ne sjeća
Ma joj sta cu covjeku pricat kada nije niti rodjen u Tuzli, ima onakvih kao Bekici pa ode igrat u Zrinjski, u Gosk PM.. Draze mu to nego Sloboda.

Pricao sam prije pola godine sa djetetom iz Slobode koje igra u inostranstvu sad solidno i momak mi kaze ko im ebe mater, bolje mi je kod "tog i tog" igrati jer ovdje ne dobijem niti plate, a sa tribina mi psuju sta stignu. A Tuzlak je rodjeni. Znaci srecu kupuju pare..to je bilo u onoj situaciji od prije par godina

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 13 jun 2015, 10:17

tuzlak1987 Said ( kojeg ja ne gotivim ni sekunde i nebi ga zelio u slobodi NIKAD ) se samo rodio u Zvorniku mislim da ga nisu uspjeli ni slikat u tom gradicu .... Sjecam se da je govorio nekoliko puta da VOLI SLOBODU znaci bio sam prisutan i vidio taj izliv emocija .... a licno mi je pao u ocima kad je to isto izjavio za werder , pa je volio sarajevo , pa kad je potpiso pred uovor sa levskim malo je i levski zavolio , pa sad najvise voli Dinamo ZG . Dakle Said je tip igraca koje jane volim .... i vjeruj da sutra potpise za Zelju i dobije velike pare tamo .... vjerujte on bi " ZAVOLIO " i Zelju !!! :D :D

ko zna saida zna sta pricam . za mene on je propalitet teski . . . proslo je njegovo .

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 13 jun 2015, 10:24

Šta na kraju bi sa Skahića??? On se navodno još prije 6 mjeseci sve dogovorio sa Slobodom?
I šta bi sa Džemom Berberovićem? :D Znam da se i ta informacija bila pojavila????
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 10:26

RUDARSKA2 je napisao/la:tuzlak1987 Said ( kojeg ja ne gotivim ni sekunde i nebi ga zelio u slobodi NIKAD ) se samo rodio u Zvorniku mislim da ga nisu uspjeli ni slikat u tom gradicu .... Sjecam se da je govorio nekoliko puta da VOLI SLOBODU znaci bio sam prisutan i vidio taj izliv emocija .... a licno mi je pao u ocima kad je to isto izjavio za werder , pa je volio sarajevo , pa kad je potpiso pred uovor sa levskim malo je i levski zavolio , pa sad najvise voli Dinamo ZG . Dakle Said je tip igraca koje jane volim .... i vjeruj da sutra potpise za Zelju i dobije velike pare tamo .... vjerujte on bi " ZAVOLIO " i Zelju !!! :D :D

ko zna saida zna sta pricam . za mene on je propalitet teski . . . proslo je njegovo .
Nema potrebe da netacne informacije iznosis ;)
Nece vjerovatno Dzemo nigdje da ide
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 13 jun 2015, 11:26

Kada sam pricao sa Seidom(bratom od Saida) prije par mjeseci iz njegove price se jasno moglo zakljuciti da Said ide tamo gdje su pare i da ga samo to interesuje, tako da ova prica da li on voli vise Sarajevo il Slobodu je glupost cista.U slucaju da mu Zeljo ponudi neke dobre pare vjerujte da bi on odjednom postao veliki navijac Zelje.
Koliko je Said papak jasno govori da je rodjenom ocu nabadao sto ga izdrzava i liku puko qurac i poceo je da taksira po S. Hanu.TOLIKO O TOME !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 11:53

Kaze Zeba da nije jos nista potpisao vec usmeno dogovorio da u slucaju da ne ode u inostranstvo ostaje u Slobodi a da New Pazar daje vise od Slobode.Kad se vrati s mora znace se vise sad ne zeli da se zamara.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 jun 2015, 11:55

pile87 je napisao/la:Kaze Zeba da nije jos nista potpisao vec usmeno dogovorio da u slucaju da ne ode u inostranstvo ostaje u Slobodi a da New Pazar daje vise od Slobode.Kad se vrati s mora znace se vise sad ne zeli da se zamara.
Necemo se ni mi zamarati da li ce on otici negdje...niko nije nezamjenljiv......
🔴⚫️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jun 2015, 12:02

Skver je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Kaze Zeba da nije jos nista potpisao vec usmeno dogovorio da u slucaju da ne ode u inostranstvo ostaje u Slobodi a da New Pazar daje vise od Slobode.Kad se vrati s mora znace se vise sad ne zeli da se zamara.
Necemo se ni mi zamarati da li ce on otici negdje...niko nije nezamjenljiv......

To na moru u Grckoj, i nije baš samo odmor,bar ja imam takav info.On sa Slobodom ima neki usmeni dogovor,ali u suštini on je slobodan kao ptica.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 13 jun 2015, 12:08

amypitar je napisao/la:To na moru u Grckoj, i nije baš samo odmor,bar ja imam takav info.On sa Slobodom ima neki usmeni dogovor,ali u suštini on je slobodan kao ptica.
Dovodimo odmah dvojicu na tu poziciju ako Zeba ode....pare su cudo.
🔴⚫️

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2015, 12:08

Gdje to Zeba kaze da nije nista potpisano kao i za vecu ponudu Novog Pazara?

Dajte ljudi neke validne dokaze, potkrijepite argumente, dosta mi je vise insajdera koji u vecini slucajeva lupaju kao Maksim po diviziji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 jun 2015, 12:16

Ordagic zvanicno nas igrac.

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 13 jun 2015, 12:19

“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

TzBulevar87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TzBulevar87 » 13 jun 2015, 12:24

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... rveno-crne

Eto ga, dogovorio na 2 godine :)
Postavi link od vijesti ispod, bitnija mi je ona nego ijedna za igraca i potpis. Neka se vidi koliko smo sad jak i organizovan Klub ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 jun 2015, 12:52

masha'allah, nek' je rješeno to za Ordagića :thumbup:

idemo dalje :njanjanja:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 13 jun 2015, 12:55

Omerbavarac je napisao/la:Gdje to Zeba kaze da nije nista potpisano kao i za vecu ponudu Novog Pazara?

Dajte ljudi neke validne dokaze, potkrijepite argumente, dosta mi je vise insajdera koji u vecini slucajeva lupaju kao Maksim po diviziji.
Igraci su po zavrsetku sezone primili plate :mrgreen: i otisli kuci ili odmor ,među njima i Zeba...usmeno je dogovoren produzetak saradnje a kad Azmir s nekim nesto dogovori to vrijedi vise nego necija 2 pečata prema tome mislim da Zeba ostaje ;) .

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 13 jun 2015, 13:11

Konacno i da smo Ordagu zavrsili cestitam predsjedniku i svima u klubu idemo dalje.

Sto se tice Zebe njemu hvala do neba na ovome do sad sto je ucinio. Momak je dosao na polusezoni prihvatio slabiju ponudu i odigrao maestralno ako ima bolju od ove ja mu ne bi zamjerio i to je dio igre ne sumnjam da ce to uprava nadomjestiti kvalitetnim zamjenama.
samo Sloboda

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 13 jun 2015, 13:29

http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... og-vodstva

Nema odmora dok traje obnova!

"Na sastanku u Sarajevu će se uokviriti detalji vezani za igrački kadar ekipe i pojačanja, jer se na Tušnju očekuje dolazak još dva nova fudbalera."
Jedan grad, jedna ljubav!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 jun 2015, 13:33

Jao kad mi klocevi pocnu pisati na stranici: a gdje su nasa djeca, sto dovodite ove sa strane?

Pa yebala vam nasa djeca majku u usta retardiranu eto. :D

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 13 jun 2015, 13:34

I ovo volim čuti
Što se tiče ostalih klupskih novina, 23. juna održaće se radni sastanak članova uprave, Nadzornog odbora i predsjednika Skupštine. Sastanak je inicirao član NO Amer Karabegović kako bi se članovi najvažnijih klupskih tijela okupili na jednom mjestu i razmijenili ideje vezane za dalji razvoj Kluba.
Još samo kad bi htjeli dijeliti informacije

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 jun 2015, 13:46

Ma sumnjam da ce zeba u New Pazar. Nit mu je neki iskorak u karijeri, nit mislim da bi imao vecu platu... Da je neka ´´masna´´ ponuda, OK, ali ovako bezze bi bilo da ode. Prva violina ekipe, vi ga zagotivili, Hus ga cijeni...sta ces vise brate.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 7 gostiju.