HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Koliko znam on je igrač Dinama na posudbi. E sad kakvi su odnosi Zrinje i Dinama, te interesi Zakarića hmm teško.
I have a dream
Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski
On je ove sezone u Sirokom bio na posudbi iz Dinama a sad sta ce dalje....Al ajde , nek se nesto desava i pise.westherc je napisao/la:Koliko znam on je igrač Dinama na posudbi. E sad kakvi su odnosi Zrinje i Dinama, te interesi Zakarića hmm teško.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Podnaslov SSba o danasnjoj prozivci u Zrinjskom "Burno u Mostaru".????
Sto burno??Nidje veze.
Sto burno??Nidje veze.
-
zrinjevac365
- Kontakt:
Ma SS.ba i njihovi naslovi, ništa na šta nismo navikli. Sve se više manje znalo Đurić kad nije produžio kad i Stevo, Graovac, Deni i ostali, odma se znalo da napušta ekipu na kraju ove sezone. Tri pojačanja solidna, nisu neki "wauu" transferi, ali opet kažem SS.ba i njihovi naslovi...zrinja05 je napisao/la:Podnaslov SSba o danasnjoj prozivci u Zrinjskom "Burno u Mostaru".????
Sto burno??Nidje veze.
Zakaricu ponudjena posudba Istra i Slaven , a Zrinja upala s ponudom , igra europu , borba za prvaka , najrealnije od ponudjenih ZRINJA . Po meni DR , CB , MC , AMR , treba al pogotovo DR i MC jer nemamo klasicnog kretora 10-ku.
HSKZ 19/05
Ma nisu oni takvi oni samo prenose vijesti, bura puhala danas pa naglasili...zrinjevac365 je napisao/la:Ma SS.ba i njihovi naslovi, ništa na šta nismo navikli. Sve se više manje znalo Đurić kad nije produžio kad i Stevo, Graovac, Deni i ostali, odma se znalo da napušta ekipu na kraju ove sezone. Tri pojačanja solidna, nisu neki "wauu" transferi, ali opet kažem SS.ba i njihovi naslovi...zrinja05 je napisao/la:Podnaslov SSba o danasnjoj prozivci u Zrinjskom "Burno u Mostaru".????
Sto burno??Nidje veze.
I samo jako...
I have a dream
Tko su doktori,magistri i ovi ostali.Moze li na PP "smoto"?smoto7777 je napisao/la:Zakaricu ponudjena posudba Istra i Slaven , a Zrinja upala s ponudom , igra europu , borba za prvaka , najrealnije od ponudjenih ZRINJA . Po meni DR , CB , MC , AMR , treba al pogotovo DR i MC jer nemamo klasicnog kretora 10-ku.
na osnovu kojih njegovih partija ste vi uletili s ponudom da ga želitesmoto7777 je napisao/la:Zakaricu ponudjena posudba Istra i Slaven , a Zrinja upala s ponudom , igra europu , borba za prvaka , najrealnije od ponudjenih ZRINJA . Po meni DR , CB , MC , AMR , treba al pogotovo DR i MC jer nemamo klasicnog kretora 10-ku.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Vjerovatno i Zeba se prikljucuje danas ili sutra
Katanec (CB) , Srdjan Stanic(Dr-MR) , Zajko zeba (MC), Goran Zakaric (ST). . .
HSKZ 19/05
Kažu fukare tako, a i bilo je na Slobodinoj oficijalnoj da je produzio.Vlasnik stana u kojem je zivio Zajko Zeba je dobio poziv i stan je REZERVISAN za Zajka Zebu i u naredne dvije godine !!! "Sluzbeno" izjavio vlasnik stana popularni "Garo" heheheh
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nikad ne reci nikad...ako je zrinjski spreman izvalit neku nemoralnu ponudu za Zebu,ko zna..sve se vrti oko kesha....mislim da on ima platu preko 4 milje pa ako je zrinjski spreman to podebljat moglo bi svasta bit...mislim,za recimo 5 milja i ja bi potpisao

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
E ovo je pravo i provjereno pojačanjewestherc je napisao/la:Izgledan povratak Katanca na posudbu
I samo jako...
Fina lista, ali sve i da bude samo Katanec, ja zadovoljan pravo sa trenutnim kadromsmoto7777 je napisao/la:Katanec (CB) , Srdjan Stanic(Dr-MR) , Zajko zeba (MC), Goran Zakaric (ST). . .
- hskzmostar
- Kontakt:
smoto7777 je napisao/la:Katanec (CB) , Srdjan Stanic(Dr-MR) , Zajko zeba (MC), Goran Zakaric (ST). . .
Katanec odlican bi posao bio ,Srdjan Stranic do ozljedie odlican igrac i nositelj Zeljine igre,meni solidan igrac i takodjer bi bio koristan pogotovo umjesto Blaica ili nek se malo mjenjaju,Zajko Zeba moze ali koliko bi on odgovarao igri Zrinjskog jer Zrinjski igra igru u kojoj se prednji igraci trose vise od bocnih ,sumnjam da bi mogao pratiti taj ritam ali valjao bi za prekide i domace utakmice gdje smo lani izgubili titulu u manjim utakmicama ,zakaric bi odlicno nadomjestio odlazak Crnova!
Moze moze !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Spominjolo se kod vas da Peko dolazi, zna li netko gdje je zapelo?
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Nije nigdje zapelo,jednostavno gleda prema inozemstvu ako propadne agažman negdje u Turskoj onda bi kao.. 
Eo onaj Barbaric (bivski stoper Dinama) slobodan igrac ,on bi dobar bio . 
HSKZ 19/05
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.