za treningElegant je napisao/la:
Nova oprema ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
Eh jel možete sad navesti ko je sve tu, sa priključenim juniorima i sa momcima na probi?
Eh jel možete sad navesti ko je sve tu, sa priključenim juniorima i sa momcima na probi?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- JoseMourinho
- Kontakt:
ista kao da dobijemo ostale, u 2 i 3 smo nenosioci, oni nosioci i moguce je itekakoDzoleZeljo je napisao/la:@Elegant - Ja bas hocu to da navedem.
Ovo je nova trening oprema, a dresove cemo vidjeti predpostavljam pred euro tekme..
Nego, da li netko zna, kakve su sanse da dobijemo West Ham u drugom ili trecem predkolu?
što se tiče opreme nova je, čini mi se da novim ugovorom dobijaju i mladje kategorije dresove uz svu opremu prvoj ekipi
Sto prizeljkujete West Ham, zar nije bolje da prođemo dva pretkola sa laksim protivnicma ?
Nego da nas ovi razbiju.
Nego da nas ovi razbiju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Elegant je napisao/la:Sto prizeljkujete West Ham, zar nije bolje da prođemo dva pretkola sa laksim protivnicma ?
Nego da nas ovi razbiju.
bolje West Ham, bar bi napunili Koševo. Voli raja poznatije protivnike
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Pa prošli bi West Hama
Ovaj Šahman je mislim i prošle godine bio na probi
Ovaj Šahman je mislim i prošle godine bio na probi
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.
polako prvo proci prvo pa onda dalje
trebali bi vala, ako se ne desi baš neki veliki peh.
Ali, može i ovako biti: Ako Bog da prođemo prvo pretkolo i onda u drugom izvučemo Sheriffa koji nema baš neku sezonu iza sebe. Njih ako prođemo, preuzimamo im koeficijent i onda u trećem pretkolu možemo biti nosioci. Zamisli onda ludniceChWilla je napisao/la:bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman – Jasmin Bogdanović, Aleksandar Kosorić, Josip Kvesić, Dejan Uzelac, Ivan Livaja, Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić – Enis Sadiković, Ognjen Đelmić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić, Secouba Diatta – Zoran Kokot, Dženis Beganović, te još četiri fudbalera koja su na probnom radu.AsharaK je napisao/la:Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
DRUG NEBI TI PUNCA
to se desilo 2011., pa nas u trećem dočeka maccabi. a tad smo realno bili dosta jači.shzna je napisao/la:Ali, može i ovako biti: Ako Bog da prođemo prvo pretkolo i onda u drugom izvučemo Sheriffa koji nema baš neku sezonu iza sebe. Njih ako prođemo, preuzimamo im koeficijent i onda u trećem pretkolu možemo biti nosioci. Zamisli onda ludniceChWilla je napisao/la:bilo bi sjajno da prođemo dva i u trećem dobijemo nekoga atraktivnog iz lige petice ko će napuniti stadion. jer za prolazak trećeg bi nam svakako trebala sreća k'o za džek pot na lotu. i u drugom ima koliko hoćeš protivnika sa kojima objektivno ne možemo, pa ako mora biti neko od takvih daj bar da budu atraktivni.![]()
a zna li iko ko su ti na probi?
Spisak fudbalera koji su trenirali: Marijan Antolović, Vedran Kjosevski, Aldin Ćeman – Jasmin Bogdanović, Aleksandar Kosorić, Josip Kvesić, Dejan Uzelac, Ivan Livaja, Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić – Enis Sadiković, Ognjen Đelmić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić, Secouba Diatta – Zoran Kokot, Dženis Beganović, te još četiri fudbalera koja su na probnom radu.Od te cetvorice na probi jedan je Sahman(vezni), a drugi je Campara(napadac) nastupao za komsije prije 4-5 godina.A druga dvojica ne znam ko suAsharaK je napisao/la:Meni se sviđa ova trening oprema ako ćete iskreno, baš je cool.
Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u 13 jun 2015, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
@bagrcavi ima li kakva insajderska da će ti juniori što su priključeno dobiti ugovore?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- jaludovolimte
- Kontakt:
Mislim da će nas dijeliti u one grupe pred izvlačenje, a obično nas zapadnu timovi iz jugoistočne Evrope il Skandinavije. Tako da mislim da nema šanse da izvućemo West Ham do play offa.
P.S. Mene je povadio na FMu

P.S. Mene je povadio na FMu

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
ovaj šehić rekoste da je desni bek?
Bek-krilo novi Memija .ChWilla je napisao/la:ovaj šehić rekoste da je desni bek?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A neko reče vezano za opremu, pa već godinama mi imamo ubjedljivo najbolju opremu. A Joma je još i dosta bolja i od Patricka i od Macrona, samo im zamjeram dresove, Patrick nam je pravio strašne dresove u odnosu na ove sadašnje.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Imam par pitanja za ove koji su malo više upućeni u rad kluba i omladinskog pogona.
Od juniora koji su bili na prozivci (Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić), koji od njih imaju ugovore i kakve ? Ako može i koja riječ o njima, o kakavim se igračima radi, pozicije ?
Koliko sam ja upratio i koliko sam upoznat, Duraković je stoper, Hadžović i Alihodžić lijevi bekovi, Hiroš veznjak, Hasanović zadnji vezni, Šehić desno krilo ?
Šta je sa Ćutahijom ?
Od juniora koji su bili na prozivci (Ismail Duraković, Edin Hadžović, Adnan Alihodžić, Amer Hiroš, Dino Hasanović, Benjamin Šehić), koji od njih imaju ugovore i kakve ? Ako može i koja riječ o njima, o kakavim se igračima radi, pozicije ?
Koliko sam ja upratio i koliko sam upoznat, Duraković je stoper, Hadžović i Alihodžić lijevi bekovi, Hiroš veznjak, Hasanović zadnji vezni, Šehić desno krilo ?
Šta je sa Ćutahijom ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ima vec ugovor,ali posto ima jos godinu za juniore tamo ce ostati.Imamo 3 golmana u prvom timu sto je sasvim dovoljno.ceze je napisao/la:Imam par pitanja za ove koji su malo više upućeni u rad kluba i omladinskog pogona.
Šta je sa Ćutahijom ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.