Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la staragarda » 13 jun 2015, 16:17

perodeformero je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Sljedeca sezona ce sve da pokaze, iskreno mislim da je Sloboda jos jako daleko od vrha u ovoj ligi. Da me neko ne shvati pogresno ocito da ima i te kako lijepih pomaka u Slobodi, ali treba tu jos puno stvari da se poklopi da se izadje u evropu, ako nista drugo
Koje to stvari treba da se poklope za evropu..prosvjetli nas
Da budete bolji od Zrinjskog i Sirokog. A to ce se jako tesko desiti, niti imate taj kvalitet niti imate pobjednicki mentalitet
pa kad je mogao olimpik,modrica,leotar ne vidim sta je problem...kvalitete imamo,evropu smo igrali,imamo velikih i bitnih utakmica,podrsku sa tribina a oci moje lijepe pobjednicki mentalitet ti je usko vezan sa keshom i rosterom ekipe...mos ti imat kakav hoces pobjednicki mentalitet al kad ti je ekipa za k u r a c ti si donji...sto opet dalje implicira da dovodenjem boljih igraca stvaras pobjednicki mentalitet jer su dobri igraci vec igrali velike tekme u velikim klubovima i imaju to vec izgradjeno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 jun 2015, 16:18

Aerodromsko je napisao/la:Cim nemas odgovor na to,jesam :cool:
Najjači argument vezan za fudbal su trofeji. Ko prednjači u tom?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 13 jun 2015, 16:30

Ajde ba strumfaci sta dzabe pricate, kakvi ste vi navijaci, skupite sta para igracima, Dzenis se po Brezi zali da nema para za kafe, cccccc
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 13 jun 2015, 16:34

Sad trofeji bitni, a prica bila "mi zadovovljni Evropom"

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 16:39

Ajzea je napisao/la:
Aerodromsko je napisao/la:Cim nemas odgovor na to,jesam :cool:
Najjači argument vezan za fudbal su trofeji. Ko prednjači u tom?
Vi,poslije rata
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jun 2015, 16:39

I ordagic zvanicno nas Clan..
Zeba i ordagic na sredini.perverzija.
IMA SE moze SE
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Peterski
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Peterski » 13 jun 2015, 16:41

BeSha1992 je napisao/la:Ajde ba strumfaci sta dzabe pricate, kakvi ste vi navijaci, skupite sta para igracima, Dzenis se po Brezi zali da nema para za kafe, cccccc
Valjda zato kafu od marku mora feslijom platiti, koliko se nema.
(A kad vec izigravas neku pamet, sto si ba licemjeran, da izvine raja p.usio si ga Dzenisu kad god si ga vidio, pozdravljas se s njim i sad dodes i pises po forumu nesto samo da uvrijedis i njega i Želju).
Jači od ratova, režima i partija. 1921

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 13 jun 2015, 16:47

pa kad je mogao olimpik,modrica,leotar ne vidim sta je problem...kvalitete imamo,evropu smo igrali,imamo velikih i bitnih utakmica,podrsku sa tribina a oci moje lijepe pobjednicki mentalitet ti je usko vezan sa keshom i rosterom ekipe...mos ti imat kakav hoces pobjednicki mentalitet al kad ti je ekipa za k u r a c ti si donji...sto opet dalje implicira da dovodenjem boljih igraca stvaras pobjednicki mentalitet jer su dobri igraci vec igrali velike tekme u velikim klubovima i imaju to vec izgradjeno
Pa i drugi se pitaju i napreduju, pojacavaju se i imaju visoke ambicije. Gracic u Olimpik ulaze godinama da bi mu se to sad vratilo, sta vi mislite izglasati skupstinu i odmah da se probijete ispred Olimpica Sirokog i Zrinjskog, jako jako tesko. Na kraju krajeva nemate jos ni ekipu za to, prvih pet ekipa su i na papiru i finansijski jaci od vas

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jun 2015, 16:53

Zeljo trenutno ni na papiru ni pogotovo finansijski nije jaci öd nas..to smo potvrdili na grbavici..motivisani zeljo u borbi za prvaka nemoze prismrditi slobodi.
Drugo jarane ako SE ti neslazes SA Tim neznaci da necemo biti ispred navedenih klubova.
Prelazni rok nije gotov a KO CE gdje biti pokazace teren.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 16:57

Mi imamo navijace, dobro vodstvo, dobrog trenera u okvirima PL, dobrog gradonacelnika koji razumije klub, konstantno smanjujemo dug, uz to pojacavamo ekipu trenutno.

Naredne sezone nije niti cilj da se ode u Evropu jer ne mozemo zbog dugova..

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 jun 2015, 17:00

Sljedeca sezona ce pokazati ko je bolji od koga, bice zestoka borba za vrh i europu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 13 jun 2015, 17:01

slika

wtf?

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 jun 2015, 17:04

solinas je napisao/la:Zeljo trenutno ni na papiru ni pogotovo finansijski nije jaci öd nas..to smo potvrdili na grbavici..motivisani zeljo u borbi za prvaka nemoze prismrditi slobodi.
Drugo jarane ako SE ti neslazes SA Tim neznaci da necemo biti ispred navedenih klubova.
Prelazni rok nije gotov a KO CE gdje biti pokazace teren.
Hajde što se mezimo sa pitarima, to mogu da shvatim, ali ne mogu da shvatim zašto se vi javljate jer vi ne predstavljate ništa bitno u ovoj ligi te samim tim ne zaslužujete biti spomenuti u istoj rečenici sa najvećim i najtrofejnijim klubom BiH. Pitare mogu da shvatim ali vas nikako, na početku ste bili i simpatični ali sada ste izgleda stvarno povjerovali da ste i blizu FK Željezničara. Niste ni vrijedni spomena, spominjanjem Premijer lige BiH niste ni u prvih 5 klubova koji bi nekom pali na pamet.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 jun 2015, 17:07

Mene uopste i ne interesuju ostali, neka svako radi svoje. Po zlatnoj karici nama plan nije ove sezone u Evropu vec da se odradi ono za reprogram.

Da vam napisem glavni cilj Slobode u sezoni 2015/16 je da se stvori sistem i popravi infrastruktura kluba. Kako bi na kraju te sezone klub bio na dobrim temeljima tj klub koji ispunjava uvjete koji su dovoljni za UEFA natjecanje.

Sezona 2016-17, potrebno izaci u Evropu tj naredne godine ce biti bolji igraci u Slobodi.

Sezona 2017-18 je cilj da se zakljuci reprogram i da te godine Sloboda nema niti marke duga, a da se puca na vrh tabele u isto vrijeme

Sezona 2018-19 je cilj da se proslavi sto godina kluba sa nekim velikim klubom stranim i da se osvoji trofej za 100 godina.

Znaci mi kad izadjemo u Evropu to ce biti bez dugova i necemo brukati sve ostale i drzavu vec cemo pucati visoko i na svom stadionu, ali to nece biti naredno ljeto vrlo izvjesno.

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 13 jun 2015, 17:15

tuzlak1987 je napisao/la:Mene uopste i ne interesuju ostali, neka svako radi svoje. Po zlatnoj karici nama plan nije ove sezone u Evropu vec da se odradi ono za reprogram.

Da vam napisem glavni cilj Slobode u sezoni 2015/16 je da se stvori sistem i popravi infrastruktura kluba. Kako bi na kraju te sezone klub bio na dobrim temeljima tj klub koji ispunjava uvjete koji su dovoljni za UEFA natjecanje.

Sezona 2016-17, potrebno izaci u Evropu tj naredne godine ce biti bolji igraci u Slobodi.

Sezona 2017-18 je cilj da se zakljuci reprogram i da te godine Sloboda nema niti marke duga, a da se puca na vrh tabele u isto vrijeme

Sezona 2018-19 je cilj da se proslavi sto godina kluba sa nekim velikim klubom stranim i da se osvoji trofej za 100 godina.

Znaci mi kad izadjemo u Evropu to ce biti bez dugova i necemo brukati sve ostale i drzavu vec cemo pucati visoko i na svom stadionu, ali to nece biti naredno ljeto vrlo izvjesno.
Kakvi su nam klubovi mozete biti i prvaci sljedece godine jos ste se i dobro dobro pojacali...mada je nekako 4. mjesto ili trofej kupa/finale realnije
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 13 jun 2015, 17:45

brile je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Anex je napisao/la:A koju to vi imate o želji za ovolike godine postojanja
[youtube][/youtube]
A jel znas neki kultni bend nas da ima nesto o vama ?
Jos jedan kultni bend
[youtube][/youtube]
Jedan kultni pjevac
[youtube][/youtube]

Ali nista je ovo, imaju oni Sonjanina i Benjamina Isovica :urnebes: :urnebes: :urnebes:

I ovo je jedna velika razlika izmedju nas i njih :cool: uz razliku u titulama :tralala:
Nekome je Benjo gigant a nekome Tifa narkoman svako ima svoje

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 13 jun 2015, 18:03

Orton je napisao/la:slika

wtf?
Garant se kurcili na jugu...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 13 jun 2015, 18:05

Anex je napisao/la:Nekome je Benjo gigant a nekome Tifa narkoman svako ima svoje
e kome je Benjo gigant kukala mu majka :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BeSha1992
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la BeSha1992 » 13 jun 2015, 18:07

Peterski je napisao/la:
BeSha1992 je napisao/la:Ajde ba strumfaci sta dzabe pricate, kakvi ste vi navijaci, skupite sta para igracima, Dzenis se po Brezi zali da nema para za kafe, cccccc
Valjda zato kafu od marku mora feslijom platiti, koliko se nema.
(A kad vec izigravas neku pamet, sto si ba licemjeran, da izvine raja p.usio si ga Dzenisu kad god si ga vidio, pozdravljas se s njim i sad dodes i pises po forumu nesto samo da uvrijedis i njega i Želju).
Jest feslijom al po 10 pfeninga...
Haaahaha ja pusio strumfacu, on je meni jedino sredstvo za zajebanciju, dan mi bude bolji kad ga vidim, hud sergiju mu skupljamo po dzamijama :_D
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 13 jun 2015, 18:13

Ozbiljne ekipe ce imati Zrinjski i Sarajevo. Siroki i mali plavi su nepoznanica i tek cemo vidjeti sta ce biti do pocetka sezone. Sloboda i Olimpic mogu kao i do sada svakome pomrsiti racune, a pogotovo ako se dodatno pojacaju. Stanje u Slobodi ce dosta zavisiti od raspolozenja Husica. Borac, Celik i Velez ce biti u toj nekoj zlatnoj sredini i cini se da, ako se ne pojacaju i sastave dobru ekipu, mozda bljesnuti na poedinim tekmama kao sto je bilo u prosloj sezoni. Od ovih ekipa koji su standardno u donjem dijelu tabele najvise ocekujem od Radnika i Travnika i mislim da ce se medju ove dvije ekipe boriti za 10-o mjesto. Vitez, Mladost-Kakanj, Rudar, Drina i Slavija bi mogli biti u drugoj ligi. Iako mi ova Mladost iz Kaknja djeluje kao ozbiljan privatni projekat pa bi oni mozda mogli i iznenaditi.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []